Omsk – Ufa 2:1 (2:1 po s.n.) | Barys – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 2:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Riga 1:2 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Mytišči – HC Slovan 0:1 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:0 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 1:0 (kon.)
Minsk – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Záhřeb – Vladivostok 3:2 (1:0 po s.n.) | Doněck – Chabarovsk 5:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:0 (0:0, 0:0, 5:0)
Lev Praha
Středa 30.10.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Přichází ještě jedno vyloučení. Ponikarovskij zůstane už po zbytek zápasů na trestné za hru vysokou holí.
     
    59:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hřebíček do rakve přidává necelou minutu před koncem. IGOR MAKAROV, který stál ve správný čas na správném místě, neboť Sigarjovu ránu dokázal vyrazit hostující gólman právě jen na zmiňovaného Makarova, který již neměl problém poslat puk do odkryté klece. Asistence: Andrej Sigarjov.
     
    58:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další krutý direkt do sítě Pražanů přidává VADIM ŠIPAČJOV, jenž si sjel k brankovišti na přihrávku Kovalčuka. Prvně zmiňovaný svou ranou našel malou mezírku mezi betony Engrena. Asistence: Ilja Kovalčuk.
     
    56:50
    Jenže opět přichází další zbytečné vyloučení. Zackrisson se provinil sekáním a oslabí svůj tým na dvě minuty.
     
    54:52
    Prohrávající celek ale bude muset čelit vyloučení. Gragnani se provinil podražením a fasuje za to dvě minuty.
     
    52:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bohužel pro Lev je nevyužitá dvojnásobná přesilovka potrestána tím nejkrutějším způsobem. ROMAN ČERVENKA vyprodukoval střelu z levého kruhu, která zamířila nad vyrážečku Engrena do protilehlého horního růžku. Asistence: Vadim Šipačjov.
     
    51:42
    Ve velké šanci se zjevil Němec, který obdržel přihrávku k mezikruží. Český hráč ale kotouč vůbec netrefil.
     
    50:58
    Velmi slibná příležitost pro hosty! Bude to dvojnásobná přesilovka. Kučerjavenko po buly zahrál vysokou holí a obdrží za to menší trest.
     
    50:19
    Pražané ale budou moci snížit. Na trestnou míří Thoresen a Lev tak bude hrát přesilovou hru.
     
    48:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ANDREJ SIGAREV dostal až příliš mnoho prostoru, kterého zmiňovaný využil ve svůj prospěch tím nejlepším možným způsobem. Od mantinelu si najel až před hostujícího brankaře, kde vyprodukoval střelu, která s notnou dávkou štěstí proplula za záda bezmocného Engrena. Asistence: Evgenij Skačkov.
     
    44:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a dostávají se do vedení. Kovalčuk obdržel přihrávku k modré čáře. Následně vyslal puk ke středu mezikruží, kde jej chytře tečoval VIKTOR TICHONOV. Kotouč následně přeskočil vyrážečku Engrena a skončil za jeho zády. Asistence:Ilja Kovalčuk, Dmitrij Kalinin.
     
    43:03
    A bude to krátká dvojnásobná přesilovka. Za hru vysokou holí odchází na trestnou Vehanen.
     
    42:47
    Velký závar před Engrenem. Puk se potuloval před brankovištěm Lva. Hned trojice domácích hráčů se pokoušela procpat kotouč za jeho záda. Finský gólman ale udržel kus černé pryže před brankovou čárou.
     
    41:17
    Hostující Azvedo se provinil držením a obdrží za to dvě minuty na trestné.
     
    41:11
    Rjasenskij ale následně z levé strany vyprodukoval přihrávku před brankoviště, kam si sjížděl Kovalčuk. Ten byl před brankou úplně sám, jenže puk vůbec netrefil.
     
    39:26
    Hosté šli do přečíslení 3 na 2. To zakončil ranou z mezikruží Sekáč, který ale branku netrefil. To je velká škoda.
     
    35:41
    A pod tlakem přichází vyloučení hostujícího Zackrissona (LEV), který se provinil držením.
     
    34:13
    Velmi slibná příležitost SKA. Červenka našel parádním pasem najetého Kovalčuka, který zůstal zcela osamocený v brankovišti. Ruský útočník ale kotouč nechal za sebou a ke střele se tak nedopracoval.
     
    29:25
    Velmi dobrá příležitost Vrány, který sebral puk svému soupeři. S kotoučem si následně najel až pře Saláka, kterého ale rychlou střelou k bližší tyči nepřekonal.
     
    25:47
    Další velká šance pražanů! Sekáč se předvedl krásnou individuální akci od mantinelu, když se prokličkoval přes tři obránce a následně zakončoval z pravé strany brankoviště. Už už mířil bekhendovou ranou nad vyrážečku Saláka. Ten ji ale dokázal v poslední chvíli zvednout a pokus českého hráče zlikvidovat.
     
    21:22
    Tichonov se zjevil před Engrenem. Prvně zmiňovaný se hostujícího brankaře snažil překonat ranou k bližší tyči. Ve své šanci ale neuspěl.
     
    19:46
    V závěru dostává dvouminutový trest Sekáč (LEV), který zasáhl svého soupeře holí do obličeje.
     
    16:07
    Obrovská šance pražského týmu! Azevedo obdržel přihrávku za obranu a zcela osamocený se řítil vstříc brance Saláka. Toho se snažil překvapit kličkou, jenže domácí gólman se natáhl po brankové čáře, čímž neumožnil hostujícímu hráči pořádně zakončit.
     
    11:58
    I po příchodu Jaakoly hrozil Petrohrad před brankou hostů. K odraženému kotouči se v prostoru mezikruží dostával Ponikarovskij. Engren ale včasným zásahem po kotouči skočil a ukryl ho pod svou lapačku.
     
    09:36
    Jenže Jaakola se provinil držením a obdrží za to menší dvouminutový trest.
     
    06:43
    Kovalčuk zůstal trestuhodně osamocený mezi kruhy. Bývalý hráč NHL vypálil tažnou ranou doprostřed branky. Enrgen naštěstí zůstal stát na místě a jeho ránu zlikvidoval.
     
    02:26
    Velmi dusno bylo před brankou Saláka před kterým velmi nebezpečně dorážel Vrána. Toho ale vzápětí odstavili obránci Petrohradu.
     
    00:56
    A hned v úvodu se bude vylučovat. Na trestnou míří Kalinin (SKA), který se provinil sekání, Bude to přesilová hra hosty.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 45. Tichonov (Kovalčuk, Kalinin), 49. Sigarev (Skačkov), 53. Červenka (Šipačjov), 59. Šipačjov (Kovalčuk), 60. Makarov (Sigarjov)


    SKA Petrohrad: Salák – Rjasenskij, Alexandrov, Kalinin, Kutějkin, Semjonov, Chudinov, Judin – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kovalčuk, Červenka, Šipačjov – Ponikarovskij, Kučerjavenko, Panarin – Makarov, Sigarev, Skačkov.
    Lev Praha: Engren – Ševc, Nakládal, Jaakola, O'Byrne, Gragnani, Neměc, Maenpaa, Humphries – Novotný, Klepiš, Ridderwall – Birner, Vrána, Řepík – Azevedo, Sekáč, Thornberg – Kubalík, Zackrisson, Cingel.

    Rozhodčí: Anisimov, Buturlin – Golovljov, Šichanov
    bahis siteleri