Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:0 (kon.) | Trnava – SR 18 4:3 (kon.) | Prešov – Detva 3:1 (kon.)
Michalovce – Pov. Bystrica 4:3 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 6:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Topoľčany
sk Středa 30.10.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončila sa nám zápas 15. kola medzi domácim Liptovským Mikulášom a Topoľčanmi výsledkom 5:0. (19:05:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:40
    Záver zápasu. Liptovský Mikuláš si zrejme ustráži vedenie.
     
    56:29
    Blížime sa do záveru zápasu. Liptovský Mikuláš to zrejme dotiahne do víťazného konca. Na teraz trošku aj hostia sa motajú v útočnom pásme, lenže zakončenie neprišlo.
     
    54:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver poslednej tretiny tu máme ďalší gól. Jakub Matejka na ľavej strane videl pred bránou voľného JURAJA KURICA, ktorý iba dorazil puk do voľnej časti brány. Asistencie: Jakub Matejka, Tomáš Špila.
     
    54:40
    Liptovský Mikuláš mal jednu z ďalších šancí, ale strela Kurica spomedzi kruhov skončila iba u brankára hostí, ktorý dobre vyrazil.
     
    53:32
    Košecký preniká do útočného pásma, ale tam stratil puk. Na druhej strane to skúšal Broska, ktorý prenikol individuálne po pravej strane, ale jeho zakončenie vyráža dobrým zákrokom brankár Hippík.
     
    51:57
    Dnes je zrejme súdené skórovať iba Poliačekovi. Pred bránou sa ocitol Matejka, ktorý neskóroval ani na trikrát, takže uvidíme či sa skóre ešte bude meniť, alebo sa o slovo opäť prihlási Poliaček.
     
    50:52
    Do pozornosti dávame jeden z ďalších zákrokov domáceho brankára, ktorý zasiahol po strele z pravej strany.
     
    49:22
    Hostia doteraz počas vlastnej presilovky ani nezakončili a opäť skvelý Bartík, ktorý zachytil puk, potiahol ho do útočného pásma, kde získal pár cenných sekúnd.
     
    48:40
    Vylúčenie prišlo na domácej strane, na trestnú odchádza Špila.
     
    48:28
    novu sa divákom pripomína Poliaček, ktorý prenikol do útočného pásma, prihral na spoluhráča, ale v tom prichádza faul na domácej strane.
     
    47:31
    Dobrú šancu mal domáci Poliaček, ktorý by si tak pripísal už piaty gól, ale tentokrát bol úspešný brankár Hippík. V záverečnej tretine sa hrá všeobecne hokej zo strany na stranu.
     
    46:09
    Tretia tretia ne veľmi ospalá na oboch stranách. Zakončenie prišlo na domácej strane, keď pozornosť brankára vyskúšal Marcinko, uvidíme či ešte padne nejaký ten gól.
     
    45:28
    v posledných sekundách sme nevideli výraznú šancu ani na jednej strane. Ďalší útok na domácej strane začal z vlastného pásma Nitriansky, puk sa dostal do útoku, ale tam zakončenie opäť neprišlo.
     
    43:53
    Uvidíme ako sa skončí tretia tretina. Liptovský Mikuláš začína útok z vlastného pásma, lenže ten sa pozastavil v strednej časti. Situácia sa opakuje aj po pár sekundách.
     
    43:10
    Menší problém v úvode tretej tretiny, ale teraz je už všetko minulosťou. Hostia sa dostali do útočného pásma, ale tam stratili puk, na druhej strane sme videli šancu na domácej strane, ale Marcinko nebol úspešný.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:48
    V závere druhej tretiny sa nám bude ešte vylučovať. Trest prichádza na oboch stranách. Na strane hostí to je Trenčan za hru so zdvihnutou hokejkou. Na domácej strane je to Špila za nedovolené bránenie.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 11. Poliaček (Marcinko), 23. Poliaček (Sajko), 26. Poliaček (Bača), 37. Poliaček (Broska), 55. Kuric (Matejka, Špila)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Mach, Piatka, Bartík, Bartík, Nitriansky, Bača, Laco, Leskoviansky.
    HC Topoľčany: Hippík (Halgaš) – Káčer, Chlapovič, Chylo, Šimurka, Drahovský, Kasana, Trenčan, Grman, Chromý, Bystričan, Košecký, Tvrdík, Barčák, Dobrý, Mihálik, Niník.
    bahis siteleri