Omsk – Ufa 2:1 (2:1 po s.n.) | Barys – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 2:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Riga 1:2 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Mytišči – HC Slovan 0:1 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:0 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 1:0 (kon.)
Minsk – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Záhřeb – Vladivostok 3:2 (1:0 po s.n.) | Doněck – Chabarovsk 5:1 (kon.)
konec
HC Donbass Doněck
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Středa 30.10.2013, 18:00 • Arena Družba, Doněck, Ukrajina • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:03
    Doněck právě vstřelil branku!
    Máme zde pátou branku domácího týmu, Jarvinen zde rozhodně nemůže mít čisté svědomí! LUKÁŠ KAŠPAR dostal kotouč do jízdy, příklepem po ledě našel skulinku mezi betony gólmana Chabarovsku – 5:1! Asistence: Clay Wilson.
     
    24:13
    Doněck právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí přichází blesková akce Donbassu, která přináší čtvrtý gól domácího celku! EGOR MOROZOV dostal kotouč do středu hřiště a tvrdou ranou tahem propasíroval puk pod rukou hostujícího gólmana – 4:1! Asistence:
     
    17:06
    Doněck právě vstřelil branku!
    Domácí fandové znovu zvedají ruce nad hlavu! Donbass postupoval do protiútok ve dvou proti jednomu, vše na sebe vzal MAXIM JAKUCEŇA a z mezikruží prudkou ranou poslal puk pod víko Jarvinenovy branky – 3:1! Asistence: Teemu Laine.
     
    09:03
    Doněck právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v dnešním duelu dostávají do vedení! Laine z rohu naše najetého Bartulise, jeho střelu z první vyrazil gólman pouze k PETTERI WIRTANENOVI, který bleskově uklidil puk do sítě – 2:1! Asistence: Oskars Bartulis a Teemu Laine.
     
    07:51
    Doněck právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního duelu otevírá skóre zápasu a nutno říci, že se jednalo o gól opravdu vybojovaný. Brankář Jarvinen držel kotouč někde pod sebou, kde ho vyštrachal VÁCLAV NEDOROST, který ho uklidil do sítě – 1:1! Bez asistence.
     
    03:35
    Chabarovsk právě vstřelil branku!

    Hosté se chvíli po návratu vyloučeného hráče dostávají v Doněcku do vedení! První gól dnešního duelu střílí ANDREJ STĚPANOV, který prostřelil Leightona – 1:1! Asistence: Timofej Šiškanov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 8. Nedorost, 10. Wirtanen (Bartulis, Laine), 18. Jakuceňa (Laine), 25. Morozov, 49. Kašpar (Wilson) – 4. Stěpanov (Šiškanov)


    HC Donbass Doněck: Leighton (Ševčuk) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Bartulis, Razin, Silnickij – Laine, Fedotěnko, Wirtanen – Dadonov, Nedorost, Anisin – Jakucenja, Robitaille, Kašpar – Torjanik, Varlamov, Morozov.
    Amur Chabarovsk: Jarvinen (Jerjomin) – Loginov A., Reese, Bilalov, Loginov V., Reese, Bykov, Teryajev, Ježov – Muršak, Petružálek, Korotkov – Tarasov, Krjukov, Stěpanov – Klimčuk, Litovčenko, Lugin – Šiškanov, Smurov

    Rozhodčí: Beljajev, Hofman – Sysujev, Parfjonov

    Diváci: 3919
    bahis siteleri