Slavia – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.) | Třinec – Zlín 2:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:2 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Chomutov 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 8:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Slavia Praha
5:4 (1:1, 2:0, 1:3 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 08.12.2013, 15:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem branky je JAROSLAV BEDNÁŘ.
     
    56:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ NOSEK se snažil o střelbu, puk mu ovšem ujel k Vašíčkovi, který ho o brusli Valacha dostal zpět TOMÁŠI NOSKOVI, který se z první trefil přesně mezi Furchovy betony! Asistence: Jiří Vašíček.
     
    55:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Holub v obraném pásmu přihrál JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, který se v plné rychlosti zbavil jednoho hráče, následně se prosmýkl mezi dvěma obránci a nakonec z poměrně velkého úhlu vypálil. Nejdříve to vypadalo, že Salfický kotouč udrží, nakonec však puk prošel mezi jeho betony a skončil v síti! Asistence: Jan Holub.
     
    51:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ENDÁL se protáhl kolem Whartona, protáhl Furcha a zasunul kotouč podél betonu k tyči! Zápas je srovnaný a Pardubice jsou v laufu! Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    45:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Benák si počkal a mezi dvěma obránci perfektně nahrál ROBERTU KOUSALOVI, který z prostoru mezi kruhy prostřelil Furcha! Asistence: Václav Benák a Tomáš Nosek.
     
    36:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Klhůfek vypálil zpoza obránce, který kotouč trochu zpomalil. Salfický ho tedy stačil vyrazit jen před sebe, kde byl nejrychleji TOMÁŠ DOLEŽAL a poslal puk pod víko! Asistence: Pavel Klhůfek a Juraj Valach.
     
    34:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využívají dvojnásobnou přesilovku! Jelínek přihrál v nouzi Kadlecovi, který ještě prodloužil na JURAJE VALACHA a ten tvrdou ranou mířil přesně k tyči! Asistence: Petr Kadlec a Petr Jelínek.
     
    06:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Radil se podél pravého mantinelu protáhl do útočného pásma, kde geniálně našel u vzdálenější tyče TOMÁŠE NOSKA, který už jen nastavil hokejku a s pomocí tyčky vyrovnal! Asistence: Lukáš Radil a Václav Kočí.
     
    04:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly se kotouč dostal na modrou čáru ke Kadlecovi, který puk ihned přistrčil JURAJI VALCAHOVI a ten propálil z voleje vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Kadlec a Lukáš Žejdl.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 5. Valach (Kadlec, Žejdl), 35. Valach (Kadlec, Jelínek), 37. T. Doležal (Klhůfek, Valach), 56. Bednář (Holub), rozh. náj. Bednář – 7. Nosek (Radil, Kočí), 46. Kousal (Benák, Nosek), 52. Endál (Zohorna), 57. Nosek (Vašíček)


    HC Slavia Praha: Furch – Holub, Kadlec, Wharton, Kolařík, Štich, Valach, Šenkeřík, Knot – Krenželok, Žejdl, Bednář – Tomica, Růžička, SKokan – Doležal J., Jelínek, Bednář – Doležal T., Klhůfek, Stránský
    HC Dynamo Pardubice: Salfický – Ďaloga, Benák, Kočí, Píša, Vašíček, Gregorz – Nosek, Kousal, Radil – Somík, Zohorna, Sýkora – Endál, Moučka, Semorád – Rys, Nahodil, Číp

    Rozhodčí: Hrubý, Pavlovič – Flégl, Štofa

    Diváci: 5 130
    bahis siteleri