Skalica – Banská Bystrica 5:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Poprad – Nitra 1:2 (2:3 po s.n.)
Zvolen – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 08.12.2013, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:38
    Zvolen dal gól!
    Bleskovo využitá početná výhoda domácich! Peter Zuzin vystrelil švihom z pravého kruhu, martinský brankár zrazil puk presne na hokejku TOMÁŠA ŠKVARIDLA a ten ho zasúval do prázdnej svätyne Jakuba Čecha. Asistencie: Peter Zuzin, Peter Hraško.
     
    59:26
    Predsa len sa dnes bude ešte vylučovať a Zvolen bude hrať 34 sekundovú presilovku o dvoch hráčov. Potrestaným je Andrej Themár.
     
    58:25
    Výborná strela Michala Juraška končí na tyčke Čechovej brány!
     
    57:58
    Máme tu druhé vzájomné vylúčenie dnešného zápasu. Za hostí si odchádza odsedieť trest Peter Galamboš a za domácich Milan Jurík. Obaja za údery. Martinský hráč si však odmietol sadnúť na trestnú lavicu a tak dostáva k dvojminútovému trestu, ďalšie dve minúty za zdržovanie hry a osobný desať minútový trest! Presilovku tak budú hrať domáci takmer do konca stretnutia.
     
    53:14
    Ján Mucha si odchádza sadnúť na dve minúty za hákovanie.
     
    52:02
    Zvolen dal gól!
    Obrovská radosť na riedko zaplnenom zvolenskom štadióne! Výborný zápas Kamila Brabenca, ktorý si pripisuje ďalšiu asistenciu a opäť bola z tej najvyššej kategórie a náročnosti! PETER ZUZIN doklepával puk už len do opustenej martinskej brány! Asistencie: Kamil Brabenec, Tomáš Škvaridlo.
     
    49:29
    Obrovská šanca Petra Galamboša! Išiel sám na Šimka, spravil dobrý blafák do bekhendu, ale zakončil veľmi nepresne.
     
    48:30
    Dobrá strela Vladislava Baláža z ľavého kruhu len tesne míňa pravú tyčku martinskej brány!
     
    46:53
    Máme tu vzájomné vylúčenie! Za hostí je to Andrej Themár za vrazenie a za domácich zbytočne oplácal Ján Ťavoda a dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    45:43
    Martin dal gól!
    JAROSLAVA MARKOVIČA nechali zvolenskí hráči preniknúť z rohu ihriska až do priestoru medzi kruhmi a martinský hráč si našiel voľné miesto medzi betónmi Mareka Šimka a poslal puk pohodlne do jeho siete. Asistencia: Peter Galamboš.
     
    40:57
    Zvolen dal gól!
    Ale teraz tam toho vymysleli dosť a je z toho gól v sieti hostí! Zvolenčania to páli na Čecha z každe pozície, ten už bezradne ležal na ľade, nevedel kam skôr skočiť a MATEJ SÍKELA bol posledný ktorý sa dotkol puku pred gólom a tak je jeho autorom! Asistencie: Kamil Brabenec, Vladislav Baláž
     
    35:16
    Zvolen dal gól!
    Pozrite sa na to! Nejak sa nám to rozbehlo, či? Kamil Brabenec sa výbornou kľučkou do forhendu uvoľnil v rohu ihriska, milimetrovou nahrávkou našiel úplne voľného TOMÁŠA ŠKVARIDLA a ten dával puk do prázdnej brány bezmocného Jakuba Čecha. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    34:35
    Zvolen dal gól!
    Netrvalo dlho a je vyrovnané! Odkliate je už aj kúzlo martinského, inak skvelo chytajúceho Jakuba Čecha! Strelu Jána Ťavodu tečoval nováčik vo zvolenskom drese, DALIBOR BORTŇÁK tečoval puk pomedzi betóny martinského gólmana! Asistencia: Ján Ťavoda.
     
    34:02
    Martin dal gól!
    Konečne tu máme prvý gól a Marek Šimko sa teraz musí poriadne červenať! Zvolenský brankár inkasuje po slabučkej strele ANDREJA THEMÁRA, keď mu puk prepadol cez lapačku a pomaličky sa dokotúlaľ do brány. Asistencia: Jakub Cíger.
     
    30:26
    Martinská presilovka netrvala dlho, Matej Dírer dostáva dve minúty za sekanie.
     
    29:59
    Presilovku si budú mať možnosť zahrať aj Martinčania, Marek Šimko hákoval protihráča, trest si za neho odsedí Viktor Fekiač.
     
    29:36
    Tomáš Škvaridlo sa obtočil okolo martinskej brány, stačilo puk už len zasunúť do prázdnej svätyne Jakuba Čecha, ale zvolenský útočník to nepochopiteľne nedokázal.
     
    26:35
    Máme tu prvé vylúčenie stretnutia! Jaroslav Markovič dostáva dve minúty za sekanie a Zvolen bude mať výhodu presilovej hry.
     
    19:20
    Krásna súhra na jeden dotyk martinskej prvej formácie! Markovič našiel Galamboša, ale famózny zákrok predviedol zvolenský brankár Šimko! Brankári sú dnes naozaj oporami svojich tímov.
     
    18:17
    Výborná prihrávka Kamila Brabenca na Petra Zuzina, puk z jeho hokejky tesne míňa pravú tyčku martinskej brány!
     
    17:26
    Lukáš Klíma triafa pravú tyčku Šimkovej brány po strele z prvej z bezprostrednej blízkosti!
     
    13:45
    Nádherná individuálna akcia Dalibora Bortňáka, keď obišiel troch hráčov Martina, potom sa snažil puk zasunúť pomedzi Čechove betóny, ale ani z tejto obrovskej šance gól nepadol!
     
    10:30
    Prečíslenie Zvolena! Peter Zuzin namiesto prihrávky volil radšej strelu, ktorá však bola nemastná – neslaná a brankár Čech s ňou nemal výraznejšie problémy.
     
    09:25
    Ďalšia dobrá šanca, tentokrát na strane domácich! Strelu Milana Čanky Jakub Čech zrazil len pred seba, tam bol dorážajúci Škvaridlo, ale netrafil puk tak ako chcel.
     
    08:53
    Jakub Cíger sa dobre uvoľnil z rohu ihriska, dokázal aj vystreliť, opäť však zasiahol skvelý Šimko!
     
    06:48
    Peter Galamboš sa dostal k puku v medzikruží, výborne vystrelil k pravej tyčke, ale Marek Šimko predvádza výborný zákrok vyrážačkou!
     
    04:54
    Martin Ďaloga sa valil na brankára Čecha, ale nakoniec v jeho bráne končí sám hráč a nie puk!
     
    02:14
    Milan Čanky sa výborne presadil cez martinskú obranu, ale Dalibor Bortňák nezachytil jeho prihrávku, veľká škoda pre domácich.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 35. Bortňák (Ťavoda), 36. Škvaridlo (Brabenec), 41. Síkela (Brabenec, Baláž), 53. Peter Zuzin (Brabenec, Škvaridlo), 60. Škvaridlo (Peter Zuzin, Hraško) – 35. Themár (Cíger), 46. Markovič (Galamboš)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (C), Pokovič, Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Baláž, Brabenec (A), Peter Zuzin – Škvaridlo, Jurík (A), Ďaloga – Čanky, Bortňák, Mančák – Síkela, Fekiač Viktor, Lubor Zuzin
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Nitriansky, Ďatelinka (A), Novotný (A), Perniš, Tupý, Brcko, Pacalaj, Pokorný – Markovič (C), Galamboš, Fujerík – Rožník, Jurášek, Klíma – Themár, Dírer, Cíger – Vlach, Šugár, Fillo

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1 185
    bahis siteleri