Jihlava – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Olomouc – SHK Hodonín 14:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:7 (kon.)
Třinec – Přerov 7:0 (kon.) | Chomutov – Písek 10:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Letňany – Ústí n/L 6:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
14:1 (4:1, 8:0, 2:0)
SHK Drtiči Hodonín
Neděle 08.12.2013, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora přidává čtrnáctou branku, když se po nahrávce Pěchy z rohu kluziště prosazuje svou střelou JOSEF PODLAHA, který tak kompletuje svůj dnešní hattrick. Asistence: Matěj Zabloudil, Michal Horký.
     
    55:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mader nahrál do jízdy MICHALA HORKÉHO, který svou tvrdou ránou z levého kruhu propálil Holíka. Asistence: Petr Mader.
     
    35:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Beutl vystřelil puk od modré čáry, ale trefil pouze před sebou projíždějícího Horkého, který se však dostal až před Holíka a následně ještě nahrál pod sebe na JOSEFA PODLAHU, a ten vstřeluje svůj druhý gól v utkání. Asistence: Michal Horký, Vítězslav Beutl.
     
    35:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru, když Husták objel bránu hostí, kde jej následně nahrál před bránu MARTINU PĚCHOVI, který neměl problém vstřelit puk do prázdné brány. Asistence: Marek Husták, Miroslav Skopal.
     
    31:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Martin Ubran se dostal s pukem do útočného pásma, kde jej zavezl až do rohu kluziště a následně poslal přirhávku před bránu, kam si najel DOMINIK HAJŠMAN, který svou trefou vstřeluje již desátý gól Olomouce.
     
    29:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora dává gól ve ve vlastním oslabení! Skopal vybojoval puk v předbrankovém prostoru, kde jej nahrál MARKOVI HUSTÁKOVI, který vstřelil devátý gól Olomouce. Asistence: Miroslav Skopal, Dominik Hajšman.
     
    24:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak teď se nám trochu přiostřila situace na ledě, které nakonec využil MARTIN URBAN, který tváří v tvář Lukešovi vstřeluje osmý gól domácích. Bez asistence.
     
    24:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Beutl nahrál mezi kruhy na zela volného MATĚJE ZABLOUDILA, který vstřeluje sedmý gól domácích. Asistence: Vítězslav Beutl, Tomáš Dajčar.
     
    22:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zabloudil nahrál na pravé křídlo Horkému, kterého střelu Lukeš vyrazil pouze před sebe přímo na hůl dojíždějícího JOSEFA PODLAHY, který již neměl problém vstřelit puk od prázdné klece. Asistence: Michal Horký, Matěj Zabloudil.
     
    20:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Zabloudil nahrál na modrou čáru, kde stál zcela volný TOMÁŠ DAJČAR, který měl dostatek času si připravit svou střelu a propálit puk až do brány hostí. Asistence: Michal Horký.
     
    14:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mader nahodil puk před bránu, kde jej tečoval , puk prošel Lukešovi mezi betony, ale zastavil se před brankovou čarou, kam si najel MARTIN PĚCHA, který jej již uklidil do prázdné brány. Asistence: Miroslav Skopal, Petr Mader.
     
    12:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla one-man action v podání domácího MATĚJE ZABLOUDILA, který si přebral puk ve středu hřiště a dostal se s ním až před Lekeše, kterého překonal ukázkovou střelou do pravého růžku. Asistence: Josef Podlaha, Michal Horký.
     
    09:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se však ihned opět dostává do vedení, když se po střelách Hustáka a Pěchy dostal puk do předbrankového prostoru, kde byl opět dobře připravený MIROSLAV SKOPAL, který vstřeluje svůj druhý gól v utkání. Asistence: Martin Pěcha, Marek Husták.
     
    08:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín udeřil hned ze své první výraznější střely, když se na modré čáře uvolnil ONDŘEJ HRACHOVSKÝ, který svou střelou do pravého horního růžku vyrovnává stav utkání. Asistence: Lukáš Škriba.
     
    07:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Puk se po střele Madera dostal do velké skrumáže před Lekešem, kde se nejlépe zorientoval MIROSLAV SKOPAL, který již pouze trefoval zcela prázdnou bránu. Asistence: Petr Mader, Marek Husták.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Skopal (Mader, Husták), 10. Skopal (Pěcha, Husták), 13. Zabloudil (Podlaha, Horký), 15. Pěcha (Skopal, Mader), 21. Dajčar (Horký), 23. Podlaha (Horký, Zabloudil), 25. Zabloudil (Beutl, Dajčar), 25. Urban M., 30. Husták (Skopal, Hajšman), 32. Hajšman (Urban M.), 36. Pěcha (Husták, Skopal), 36. Podlaha (Horký, Beutl), 56. Horký (Mader), 59. Podlaha (Zabloudil, Horký) – 9. Hrachovský (Škriba)


    HC Olomouc: Urban T. (51. Nádvorník) – Beutl (C), Štreit, Janků, Píska, Mader, Galvas – Horký, Hajšman, Urban M., Pěcha, Skopal, Dajčar, Podlaha, Wolf, Zabloudil, Beier, Husták.
    SHK Drtiči Hodonín: Lekeš (25. Holík) – Bureš, Borot, Ščecina, Obrtlík, Bílek, Hrachovský (C), Špírek – Smetková, Veselský, Veselý, Sedláček, Pavka, Škriba, Mudrych, Chalupa, Machálek.

    Rozhodčí: Novotný – Doleček, Šimčík.
    bahis siteleri