NY Rangers – Columbus 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 2:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (kon.)
Tampa – Detroit 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Toronto 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 3:1 (kon.)
Winnipeg – Colorado 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – NY Islanders 6:3 (kon.) | Calgary – Carolina 2:1 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Montreal Canadiens
Pátek 13.12.2013, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    I nadále hrají hosté bez brankáře, Couturier míjí odkrytou branku soupeře!
     
    59:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens dnes přeci minimálně jednu branku dají, když se trefují necelou minutu před koncem základní hrací doby. Ve chvíli, kdy už Montreal hrál bez brankáře, se ke střele zápěstím na pravém kruhu dostal osamocený ALEX GALCHENYUK. Jeho pokus proskákal odrazem od výstroje Masona až za brankovou čáru, i když to bylo velice těsné. Asistence: Brian Gionta, P. K. Subban.
     
    53:25
    Velice zajímavá situace! Canadiens vystřelili na branku, Masonovi vypadl kotouč z výstroje. Puk už se kutálel do odkryté branky, ale rozhodčí po kontrole videozáznamu jasně ukazuje, že kus černé gumy za čárou ještě nebyl.
     
    45:56
    Po chybě útočníků Canadiens získal puk Jakub Voráček. Uviděl volného Clauda Girouxe, jenž následně trefuje střelou zápěstím skvěle připravenou lapačku Price.
     
    40:24
    Claude Giroux střílel z otočky hned po vhazování v útočném pásmu a trefuje pravou tyč branky Careyho Price!
     
    39:34
    V závěru druhé třetiny vyslal Read do úniku samotného Braydena Schenna, ten ale svou střelou našel pouze vyrážečku skvělého Price!
     
    36:20
    A po reklamní pauze nakonec rozhodčí za tento zákrok vylučuje. Za faul kolenem jde pykat hostující hokejista Alexej Emelin (MTL). Hráč Canadiens dostává trest o délce pěti minut.
     
    29:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers sice nevyužili početní výhodu, ale dokázali se prosadit při hře pět na pět. Nejdříve sice dělali problémy Masonovi Canadiens, ale hra se rychle obrací. Další povedený kousek známé útočné dvojice Letců. CLAUDE GIROUX dostal poměrně neočekávanou přihrávku od českého forvarda Jakuba Voráčka na pravé křídlo. První zmiňovaný trefil přesně volné místo ve výstroji Price. Druhá asistence pro Voráčka v zápase. Asistence: Jakub Voráček, Brayden Schenn.
     
    38:28
    Obrovská šance pro Montreal ve vlastním oslabení. Tomáš Plekanec měl na levém křídle úplně volného a zakončujícího Giontu, jenže ten trafuje pouze chrániče Masona!
     
    26:01
    Následuje první vyloučení ve druhé třetině. Přesilovou hru si zahrají domácí Flyers. Na dvě minuty za faul loktem odchází za katr P. K. Subban (MTL).
     
    25:53
    Jakub Voráček se skvěle vytáčel zpoza branky a zakončoval, nakonec trefil pouze připraveného Price!
     
    15:36
    Uvidíme vyloučení na straně Montrealu. Dvě minuty za nedovolené bránění inkasuje Alexej Emelin (MTL).
     
    13:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přeci jen se ještě v první třetině dočkáme úvodního gólu. Dávají ho hráči domácích Letců. Nádherná akce začala hned po vhazování v útočné periodě, když kotouč na svou hůl získal za brankou český útočník Jakub Voráček. Ten na sebe navázal dva hráče, našel v mezikruží osamoceného MICHAELA RAFFLA, jenž následovně přesně zavěšuje kus černé gumy do sítě Careyho Price. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux
     
    13:09
    A málem k němu došlo, Brayden Schenn stál úplně volný na pravé straně brankoviště. Jenže netrefil volný letící puk.
     
    11:14
    Philadelphia se držela delší dobu v útočné třetině a dva domácí útočníci mohli dorážet kotouč na brankovišti. Hall ale nakonec našel pouze beton připraveného Price.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Rafl (Voráček, Giroux), 30. Giroux (Voráček, Schenn) – 60. Galchenyuk (Gionta, Subban)


    Philadelphia Flyers: Mason – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Gustafsson, L. Schenn – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, Raffl – Downie, Couturier, Read – Rinaldo, Hall, VandeVelde
    Montreal Canadiens: Price – Subban, Markov, Emelin, Gorges, Diaz, Murray – Briere, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Eller, Galchenyuk – Gionta, Plekanec, Prust – Moen, White, Parros

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Tom Kowal – Greg Devorski, Scott Driscoll

    Diváci: 19748
    bahis siteleri