Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
konec
HK Nitra
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu koniec dnešného zápasu našej najvyššej hokejovej súťaže. Víťazom zápasu medzi Nitrou a Trenčínom sa stávajú napokon domáci hokejisti po výsledku 4:2

    V tretej tretine sme už moc záživný hokej nesledovali. V 45.minúte strelil krásny gól kapitán Nitry Stümpel a v 56.minúte už len upravil výsledok na 4:2 peknou strelou švihom od modrej Dávid Buc. Domáci boli lepší v zápase a treba uznať, že si víťazstvo zaslúžili a úlohu favorita zápasu tak zvládli. Trenčín podal zlý výkon a musia si zo zápasu vziať ponaučenie.

    Mne už neostáva nič iné ako sa s Vami rozlúčiť. Pekný zvyšok večera a príjemní víkend Vám želá komentátor Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (19:14:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    59:01
    Beží posledná minúta tretej tretiny a všetko nasvedčuje tomu, že aj tohto zápasu. Hostia hrajú stále v oslabení, ale domáci už moc neútočia.
     
    58:00
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa dlhšie usadiť v útočnom pásme. Trenčín sa dobre bráni.
     
    57:50
    Trenčín musí hrať v oslabení a tak nemôžu vyvinúť tlak na domácich hokejistov. Moc čau na vyrovnanie hosťom neostáva a navyše hrajú v oslabení.
     
    57:45
    Tomáš Klíma je vylúčení na 2 minúty za podrazenie.
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti.
     
    56:25
    Hra sa nám začína v závere zápasu kúskovať. Hostia musia streliť dva góly ak chcú brať dnes body. Nitra ich však do šancí nepúšťa a tak uvidíme ako sa to ešte celé vyvinie.
     
    55:17
    Trenčín dal gól!

    Hostia predsa ešte dávajú gól, aj keď v tejto tretine hrajú moc pasívne, stav stretnutia je 4:2 ! Hneď ako sa hralo opäť 5 na 5 sa Trenčínu podaril streliť gól, skvelo to urobil DÁVID BUC, ktorý si spoza bránky domácich nakorčuľoval na modrú čiaru a krásnou strelou švihom prekonal brankára Nitry Kristana.
    Bez asistencie.
     
    55:00
    Oba tímy už hrajú v plnom počte.
     
    54:25
    Domáci sú usadení v útočnom pásme, ale obrana hostí pri oslabení úspešne vzdoruje. Strely Stümpela a Henricha Ručkaya boli nepresné.
     
    53:50
    Dávid Buc dostáva 2 minúty za vrazenie.
    Domáci tak budú hrať presilovku 4 na 3.
     
    53:45
    Zatiaľ sa hra 4 na 4 nesie v opatrnej hre, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu.
     
    53:13
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Miroslav Kováčik dostáva 2 minúty za hru s vysokou hokejkou. Uvidíme hru 4 na 4.
     
    53:10
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa dostať do útočného pásma.
     
    52:55
    Igor bobček dostáva dve minúty za hrubosť.
    Presilovke pre domácich.
     
    51:45
    Tománek sa hnal do zakončenia, ale jeho strela z uhla len preletela ponad bránku hostí. Hostia sa v týchto chvíľach nemôžu dostať ku puku.
     
    50:25
    Kristan si dokázal poradiť so zrazenou strelou a puk chytá do svojej lapačky. Trenčínu sa nedarí sa dostať do útočného pásma a čas na strelenie potrebných gól sa veľmi rýchlo kráti.
     
    49:35
    Pekná strela z hokejky Piačka, ale brankár hostí Kutej mal dobrý výhľad a strelu dokázal chytiť so svojej lapačky.
     
    48:45
    Trenčín sa skúšal na dlhšiu dobu usadiť v útočnom pásme, ale nepodarilo sa im to. Vyslali len pár nepresných striel a to bolo všetko. Do útočného pásma opäť vyrážajú domáci hokejisti.
     
    47:15
    Opäť začína viac útočiť Nitra, ale nedarí sa im prebiť cez obranu hostí. Momentálne sa hrá bez prerušenia, ale moc záživný hokej nesledujeme. Sledujeme skôr taký opatrnejší a pomalší hokej.
     
    46:00
    Domáci už upustili zo svojho tlaku a momentálne sú pri puku hostia. Avšak, nedarí sa im dostať do útočného pásma. Domáci úspešne vzdorujú a po zisku puku sa moc do útočného pásma nehrnú.
     
    45:05
    Domáci sa začínajú hokejom pekne baviť a hostia sú už bezradný a zjavne už kapitulovali. Prvý zákrok si pripísal aj brankár Kutej, keď kryl strelu Nováka.
     
    44:02
    Brankár hostí Adam Nagy mieri na striedačku a do bránky sa postaví Kutej.
     
    44:02
    Nitra dala gól!

    Domáci hokejisti dokázali tlak pretaviť v gól a stav zápasu je už 4:1 !
    Krásny gól teraz strelil kapitán Nitry JOZEF STÜMPEL, pri mantineli sa dostal ku puku, následne sa dostal pred bránku hostí a krásnou ťahanou strelou posiela puk do pravého horného rohu.
    Asistencia : Tománek, Ordzovenský.
     
    43:15
    Opäť sa domácim hokejistom podarilo dostať Trenčín pod tlak. Hostia sa zatiaľ z neho nemôžu dostať, avšak našťastie pre nich sú strely domácich nepresné.
     
    42:20
    Hostia získali puk a snažia sa natlačiť do útočného pásma. Musia čo najrýchlejšie streliť gól, ktorý by zdramatizoval vývoj tohto stretnutia.
     
    41:15
    Domácim hokejistom sa podarilo natlačiť do útočného pásma a strela Henricha Ručkaya skončila len v lapačke brankára Nagyho.
     
    40:01
    Tretia tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali hostia.
    Spoznáme v tejto tretine víťaza zápasu ?
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na ľadovej ploche. Tretia tretina sa nám za chvíľu začne.
     
    Po druhej tretine svieti na ukazovateli skóre stav 3:1. V tejto tretine sme sledovali jasnú réžiu domácich hokejistov. Hneď v úvode strelil gól Miroslav Kováčik a ten istý muž sa presadil aj v 34.minúte pri presilovke. Hostia znížili na 3:1 zásluhou Mikulu z presilovky a v závere zápasu ožili a začali byť aktívnejší. Uvidíme čo nám prinesie tretia tretina a či v nej spoznáme víťaza tohto zápasu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Viac aktívni sú pri tejto poslednej minúte v druhej tretine hostia a snažia sa streli gól do šatne. Domáci úspešne vzdorujú.
     
    39:01
    Beží posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:35
    Domáci boli natlačení pred bránkou svojho súpera a brankár Nagy radšej hru prerušil. Domácim sa opäť darí sa častejšie udržať v útočnom pásme.
     
    37:35
    Trenčín gól zjavne nakopol a snažia sa streli čo najrýchlejšie ďalší. Zatiaľ sa im to nedarí a navyše domáci vyrážajú do brejku.
     
    36:41
    Trenčín dal gól!

    Tak predsa sa hosťom podarilo streliť gól a využívajú tak pomerne rýchlo presilovku, stav stretnutia 3:1. Pred bránou domácich vznikli veľké zmätky, ku puku sa dostal ONDREJ MIKULA a pekným blafákom z boku prekonal Kristana v bránke domácich.
    Asistencia : Pozník.
     
    36:00
    Zatiaľ sa hosťom nedarí udržať sa v útočnom pásme.
     
    35:39
    Tomáš Nádašdi dostáva 2 minúty za zdržovanie hry.
    Presilovku si zahrajú hostia.
     
    35:00
    Ďalšia pekná akcia domácich hokejistov, avšak štvrtý gól nepriniesol. Tománek sa dostal ku puku vycvičil obranu hostí, položil si aj brankára Nagyho, ale jeho strela minula bránku hostí.
     
    34:00
    Domáci sú aj naďalej pri puku a tlačia na hostí. Trenčín hrá v tejto tretine veľmi zle a niet sa čomu čudovať, že prehrávajú už 3:0. uvidíme, či domáci ešte pridajú nejaký gól a zápas pohodlne vyhrajú, alebo to hostia ešte zdramatizujú.
     
    33:19
    Nitra dala gól!

    Presilovku sa domácim podarilo využiť, čo znamená, že stav stretnutia je 3:0. Domáci sa usadili pri presilovke v útočnom pásme, Milo našiel peknou prihrávkou úplne voľného MIROSLAVA KOVÁČIKA, ktorý krásnou strelou švihom prekonal brankára hostí a dáva tak svoj druhý gól v zápase.
    Asistencia : Milo.
     
    32:15
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa usadiť v útočnom pásme. Hostia rýchlo vyhodili puk a domáci si poň musia ísť ku svojmu brankárovi Kristanovi.
     
    32:00
    Lukáš Troliga je vylúčení na 2 minúty za držanie.
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti.
     
    32:00
    Domáci sa po skončení presilovky hostí opäť usadili v útočnom pásme. Trenčín zatiaľ toho moc v druhej tretine nepredviedol. Nitra tlačí na Trenčín a domáci si pýtajú ďalší gól.
     
    31:00
    Domáci v plnom počte. Hostia presilovku nevyužili.
     
    30:35
    Ani teraz sa hosťom stále nedarí sa udržať v útočnom pásme a vyvinúť tlak na domácich. Moc toho hostia pri tejto presilvoke zatiaľ nepredviedli a čas sa im kráti.
     
    30:00
    Domáci aj v oslabení sa dostali do prečíslenia, peknú strelu vyslal na brankára Nagyho Kováčik, ale brankár Trenčína si s ňou poradil. zatiaľ hrajú hostia presilovku veľmi pasívne.
     
    29:30
    Hostia sa nemôžu usadiť v útočnom pásme. Domáci sa dobre bránia a darí sa im aj puk vyhadzovať preč z ich tretiny.
     
    29:00
    Richard Lelkeš dostáva 2 minúty za hrubosť.
    Presilovku si zahrajú hostia.
     
    29:00
    Pred brankárom hostí sa opäť schyľovalo ku bitke. Nervy začínajú pracovať a všetko museli opäť riešiť rozhodcovia. Chystá sa aj vylúčenie.
     
    28:20
    Trenčín sa snažil usadiť v útočnom pásme, ale moc dlho si tam nepobudol a po dobrej práci obrancu domácich Mila vyrážajú domáci do brejku.
     
    28:00
    Chrenko sa pustil do Pozníka a na ľade sa schyľovala ku šarvátke. Rozhodcovia to všetko rýchlo rozpustili. Vylučovať sa nebude.
     
    27:40
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    27:00
    Brankár Trenčína Nagy dokázal vyraziť tvrdú strelu od modrej a následne sa hostia oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary preč.
     
    26:15
    Domáci hrajú túto presilovku dobre, zatlačili hostí, ale ich strely sú zatiaľ nepresné. Domáci však stále ostávajú v pásme.
     
    25:40
    Martin Nemčík dostáva 2 minúty za hákovanie.
    Domáci si zahrajú presilovku.
     
    24:25
    Pekná akcia domácich hokejistov, avšak gólom sa neskončila. Tománek sa zmocnil puku, miesto strely prihrával na Nováka, ktorý by zakončoval do prázdnej bránky, ale puk mu odskočil od hokejky.
     
    23:30
    Domácim sa podarilo vymaniť z menšieho tlaku hostí a teraz pritlačili na domácich. Teraz hosťom druhý útok domácich pekne podkuruje pod kotol. Trenčania sa musia len brániť.
     
    23:00
    Brankár Nitry Kristan si v pohode poradil so strelou Šišovského a puk chytá do svojej lapačky.
     
    22:35
    Hostia sa však zatiaľ nevzdávajú a bojujú čo im sily stačia. Teraz sa im podarilo natlačiť do útočného pásma, ale obrana Nitry zatiaľ úspešne vzdoruje, uvidíme či sa hosťom podarí streliť čo najrýchlejšie kontaktný gól a vrátiť sa tak do zápasu.
     
    21:39
    Nitra dala gól!

    Krásna akcia domácich hokejistov znamená, že sa stav stretnutia mení na 2:0 ! Celú to začalo u Nádašiho, ktorý puk prihral pekne od stredného pásma do nájazdu Henrichovi Ručkayovi, ktorý vystrelil na brankára hostí, do jeho strely vložil hokejku MIROSLAV KOVÁČIK a puk prešiel pomedzi nohy brankára Nagyho.
    Asistencia : Ručkay H., Nádaši.
     
    21:00
    Nitre sa podarilo natlačiť sa do útočného pásma a vyvinúť si menší tlak. Zatiaľ sú ich strely nepresné.
     
    20:20
    Troliga bol pri puku, prihrávkou hľadal Buca, ale puk pred Bucom odskočil preč a hostia tak prichádzajú o pásmo. Dopredu vyráža Nitra.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali hostia a hneď sa snažia natlačiť do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na ľadovej ploche. Druhá tretina sa nám o chvíľu začne.
     
    Po prvej tretine sú vo vedení domáci, keď sa v 12.minúte presadil Henrich Ručkay. Zatiaľ sme sledovali trošku nudnejší hokej len s minimom šancí. Viac v útočnom pásme boli domáci a tak môžme povedať, že zaslúžene vedú. Uvidíme čo nám prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:50
    Hostia sa ešte snažili dostať do útočného pásma, ale Šišovský puk stratil a hostia sa tak pred bránku domácich nedostali.
     
    19:01
    Beží posledná minúta prvej tretiny. Uvidíme či nám ešte niečo zaujímavé prinesie.
     
    19:00
    Domáci v plnom počte. Hostia presilovku nevyužili.
     
    18:35
    Trenčínu sa stále darí držať v útočnom pásme, ale domáci sa dobre bránia.
     
    18:00
    Tak teraz sa domáci pekne zapotili a hlavne brankár Kristan. Mikula vyslal tvrdú strelu od modrej, ktorú len brankár domáci vyrazil, ku dorážke sa dostal Petrovický, ale vyslal len slabú strelu, ktorú Kristan chytá.
     
    17:35
    Zatiaľ sa Trenčín drží v útočnom pásme, ale hostia vysielajú len nepresné strely. Kristan zatiaľ zasahovať nemusel.
     
    17:00
    Filip Bajtek dostáva 2 minúty za hákovanie. Presilovku si tak zahrajú hostia.
     
    16:08
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    16:00
    Chrenkova strela bola zrazená a hostia vyhadzujú puk. Presilovka domácich je už pomaly na konci.
     
    15:30
    Ani strela obrancu Mila od modrej sa neujala. Hostia vyhadzujú puk a oslobodzujú sa tak.
     
    15:00
    Domáci začali presilovku aktívne a držia sa v útočnom pásme. Autor prvého gólu Henrich Ručkay tvrdo vypálil, ale len do stredu bránky kde bol pozorný brankár Nagy, ktorý mal dobrý výhľad a puk kryje.
     
    14:08
    Tomáš Mikula je vylúčení na 2 minúty za sekanie. Presilovku si tak zahrajú domáci hokejisti.
     
    13:00
    Domáci stále tlačia na hostí, ale nedarí sa im vyslať presnú strelu na bránku. Rýchle brejky hostí neznamenajú nebezpečenstvo pre domácich.
     
    12:00
    Domácim sa teraz podaril osa na dlhšie usadiť v útočnom pásme a poriadne pritlačiť na hostí. Trenčania sa musia len brániť. Tlak domáci stále viac narastá. Domáci fanúšikovia vytvárajú na štadióne aj pravú hokejovú atmosféru.
     
    11:00
    Hostia sa snažia čo najrýchlejšie vyrovnať, ale domáca obrana je pozorná a do útočného pásma ich nepúšťa. Domáci už vyšli pár krát do brejku, ale všetko vyriešil pozorný brankár hostí Nagy.
     
    11:09
    Nitra dala gól!

    Prvý gól v zápase dávajú domáci a to znamená, že stav stretnutia je 1:0 ! Domáci vyrazili do brejku, po peknej kombinácii sa ku puku dostal HENRICH RUČKAY a krásnou strelou ku ľavej tyči prekonal brankára Nagyho. Ten mal zrejme zakrytý výhľad a preto nestihol na ľahkú strelu reagovať.
    Asistencia : Kováčik, Ručkay J.
     
    09:35
    Trenčania pekne zakombinovali, ale nevyslali žiadnu strelu a do brejku vyrážajú domáci.
     
    09:25
    Pupák si nerozumel s Chrenkom a domáci strácajú puk. Do brejku vyrážajú hostia.
     
    09:00
    Trenčínu sa tiež z menšieho tlaku nepodarilo nič vážnejšie vyťažiť, puku sa zmocnili domáci hokejisti a smerujú do útočného pásma.
     
    08:15
    Trenčínu sa aj naďalej darí sa držať v útočnom pásme. Kristan už musel dvakrát zasahovať pri strelách Čerešňáka a Buca.
     
    08:00
    Po buly sa hostia natlačili do útočného pásma a Kristan si len tak vydýchol, keď mu nepríjemne letel puk okolo bránky po strele Mikulu. Nič vážne sa však nezrodilo.
     
    07:45
    Trenčín vyrazil po brejku a po spolupráci Petrovického a Bobčeka sa zrodilo len posunutie domácej bránky. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    07:00
    Stále čakáme na väčšiu šancu v zápase. Zatiaľ sledujeme len nejaké oťukávanie oboch tímov. Častejšie sú v útočnom pásme domáci, ale sústavný tlak si nedokázali vytvoriť.
     
    06:25
    Peknú strelu švihom predviedol König, ale brankár hostí Nagy všetko dobre videl a puk zachytil a hru tak prerušil. Nitra ešte ostane v útočnom pásme.
     
    05:45
    Momentálne sa ani jednému z tímov nedarí sa dostať do útočného pásma. Buď ich v tom zastaví ofsajd, alebo dobré napádanie súpera. Zatiaľ stále čakáme na nejakú väčšiu šancu v zápase.
     
    05:00
    Až teraz sa vôbec po prvý krát v tejto tretine podarilo hosťom na dlhšie usadiť v útočnom pásme. Avšak, strely Čerešnáka a ani Troligu sa neujali. Trenčín však naďalej ostáva v útočnom pásme.
     
    04:00
    Opäť len taký menší tlak domácich. Kováčik sa snažil natlačiť pred bránu hostí, ale obrana Trenčína ho nikam nepustila a Trenčín tak vyráža do útočného pásma.
     
    03:10
    Buly vyhrali domáci, skúšali sa natlačiť pred bránku hostí, ale tí puk vyhadzujú na zakázané uvoľnenie. Hra sa opäť presunie pred bránku hostí.
     
    03:00
    Hostia sa moc dlho v útočnom pásme neudržali a domácim sa podarilo vyjsť do brejku. Ľahkú Tománkovu strelu dokázal chytiť brankár Nagy. Vhadzovanie v obrannom pásme hostí.
     
    02:35
    Hostia sa vymanil z menšieho tlaku domácich a vyrazili do útočného pásma. Kristan v pohode chytá do lapačky strelu Troligu.
     
    02:00
    Domáci sa dlhšie držali v útočnom pásme, ale moc striel na bránu nevyslali. Milo to skúsil nahodiť pred bránku hostí, ale brankár Nagy radšej hru prerušil.
     
    01:15
    Kristanovi vypadol puk po strele švihom, ale našťastie pred nim nik z hostí nečíhal a domáci si puk prebrali a už vyrážajú do útočného pásma.
     
    00:45
    Domáci začali aktívnejšie a usadili sa v útočnom pásme. Po sérii zlých prihrávok však puk stratili a do brejky vyrážajú Trenčania.
     
    00:15
    Hneď v úvode zápasu musel zasahovať brankár Trenčína Nagy. So zrazenou strelou si však poradil a hru prerušil.
     
    00:01
    Zápas sa nám už začal. Vhadzovanie vyhrali domáci.
    Domáci dnes nastupujú v modrých dresoch a hostia v žltých.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už nastupujú na ľadovú plochu. Do zápasu nám už ostáva len chvíľočka.
     
    Vítam Vás všetkých, ktorý ste sa rozhodli sledovať tento prenos. Zápas medzi domácou Nitrou a hosťami z Trenčína sa za pár minút začne. Podľa tabuľkového postavenia sú favoritmi domáci, uvidíme či úlohu favorita zvládnu, alebo ich Trenčín dokáže obrať o nejaké body.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádaši, Kováčik, Ručkay H., Ručkay J. – Stümpel, Tománek, Novák, Ordzovenský, König – Kuzma, Ďurkech, Segľa, Chrenko, Pupák – Piačka, Lelkeš, Mráz, Pavlíček, Bajtek.

    Dukla Trenčín: Nagy – Bobček, Pozník, Komínek, Mikula, Petrovický – Kútny, Buc, Čerešňák, Novajovský, Troliga – Šišovský, Habšuda, Nemčík, Hudec, Klíma – Lipták, Rusnák, Šimíček, Ryzák, Toman.

    Rozhodca: Baluška, Lauff – Gajan, Gavalier, Martinko.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 12. Ručkay H. (Kováčik, Ručkay J.), 22. Kováčik (Ručkay H., Nádaši), 34. Kováčik (Milo), 45. Stümpel (Tománek, Ordzovenský) – 37. Mikula (Pozník), 56. Buc (bez asistencie)


    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádaši, Kováčik, Ručkay H., Ručkay J. – Stümpel, Tománek, Novák, Ordzovenský, König – Kuzma, Ďurkech, Segľa, Chrenko, Pupák – Piačka, Lelkeš, Mráz, Pavlíček, Bajtek.
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (44.Kutej) – Bobček, Pozník, Komínek, Mikula, Petrovický – Kútny, Buc, Čerešňák, Novajovský, Troliga – Šišovský, Habšuda, Nemčík, Hudec, Klíma – Lipták, Rusnák, Šimíček, Ryzák, Toman.

    Rozhodčí: Baluška, Lauff – Gajan, Gavalier, Martinko
    bahis siteleri