Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
konec
HK Nitra
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádaši, Kováčik, Ručkay H., Ručkay J. – Stümpel, Tománek, Novák, Ordzovenský, König – Kuzma, Ďurkech, Segľa, Chrenko, Pupák – Piačka, Lelkeš, Mráz, Pavlíček, Bajtek.

    Dukla Trenčín: Nagy – Bobček, Pozník, Komínek, Mikula, Petrovický – Kútny, Buc, Čerešňák, Novajovský, Troliga – Šišovský, Habšuda, Nemčík, Hudec, Klíma – Lipták, Rusnák, Šimíček, Ryzák, Toman.

    Rozhodca: Baluška, Lauff – Gajan, Gavalier, Martinko.
     
    Vítam Vás všetkých, ktorý ste sa rozhodli sledovať tento prenos. Zápas medzi domácou Nitrou a hosťami z Trenčína sa za pár minút začne. Podľa tabuľkového postavenia sú favoritmi domáci, uvidíme či úlohu favorita zvládnu, alebo ich Trenčín dokáže obrať o nejaké body.
     
    Oba tímy už nastupujú na ľadovú plochu. Do zápasu nám už ostáva len chvíľočka.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:01
    Zápas sa nám už začal. Vhadzovanie vyhrali domáci.
    Domáci dnes nastupujú v modrých dresoch a hostia v žltých.
     
    00:15
    Hneď v úvode zápasu musel zasahovať brankár Trenčína Nagy. So zrazenou strelou si však poradil a hru prerušil.
     
    00:45
    Domáci začali aktívnejšie a usadili sa v útočnom pásme. Po sérii zlých prihrávok však puk stratili a do brejky vyrážajú Trenčania.
     
    01:15
    Kristanovi vypadol puk po strele švihom, ale našťastie pred nim nik z hostí nečíhal a domáci si puk prebrali a už vyrážajú do útočného pásma.
     
    02:00
    Domáci sa dlhšie držali v útočnom pásme, ale moc striel na bránu nevyslali. Milo to skúsil nahodiť pred bránku hostí, ale brankár Nagy radšej hru prerušil.
     
    02:35
    Hostia sa vymanil z menšieho tlaku domácich a vyrazili do útočného pásma. Kristan v pohode chytá do lapačky strelu Troligu.
     
    03:00
    Hostia sa moc dlho v útočnom pásme neudržali a domácim sa podarilo vyjsť do brejku. Ľahkú Tománkovu strelu dokázal chytiť brankár Nagy. Vhadzovanie v obrannom pásme hostí.
     
    03:10
    Buly vyhrali domáci, skúšali sa natlačiť pred bránku hostí, ale tí puk vyhadzujú na zakázané uvoľnenie. Hra sa opäť presunie pred bránku hostí.
     
    04:00
    Opäť len taký menší tlak domácich. Kováčik sa snažil natlačiť pred bránu hostí, ale obrana Trenčína ho nikam nepustila a Trenčín tak vyráža do útočného pásma.
     
    05:00
    Až teraz sa vôbec po prvý krát v tejto tretine podarilo hosťom na dlhšie usadiť v útočnom pásme. Avšak, strely Čerešnáka a ani Troligu sa neujali. Trenčín však naďalej ostáva v útočnom pásme.
     
    05:45
    Momentálne sa ani jednému z tímov nedarí sa dostať do útočného pásma. Buď ich v tom zastaví ofsajd, alebo dobré napádanie súpera. Zatiaľ stále čakáme na nejakú väčšiu šancu v zápase.
     
    06:25
    Peknú strelu švihom predviedol König, ale brankár hostí Nagy všetko dobre videl a puk zachytil a hru tak prerušil. Nitra ešte ostane v útočnom pásme.
     
    07:00
    Stále čakáme na väčšiu šancu v zápase. Zatiaľ sledujeme len nejaké oťukávanie oboch tímov. Častejšie sú v útočnom pásme domáci, ale sústavný tlak si nedokázali vytvoriť.
     
    07:45
    Trenčín vyrazil po brejku a po spolupráci Petrovického a Bobčeka sa zrodilo len posunutie domácej bránky. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    08:00
    Po buly sa hostia natlačili do útočného pásma a Kristan si len tak vydýchol, keď mu nepríjemne letel puk okolo bránky po strele Mikulu. Nič vážne sa však nezrodilo.
     
    08:15
    Trenčínu sa aj naďalej darí sa držať v útočnom pásme. Kristan už musel dvakrát zasahovať pri strelách Čerešňáka a Buca.
     
    09:00
    Trenčínu sa tiež z menšieho tlaku nepodarilo nič vážnejšie vyťažiť, puku sa zmocnili domáci hokejisti a smerujú do útočného pásma.
     
    09:25
    Pupák si nerozumel s Chrenkom a domáci strácajú puk. Do brejku vyrážajú hostia.
     
    09:35
    Trenčania pekne zakombinovali, ale nevyslali žiadnu strelu a do brejku vyrážajú domáci.
     
    11:09
    Nitra dala gól!

    Prvý gól v zápase dávajú domáci a to znamená, že stav stretnutia je 1:0 ! Domáci vyrazili do brejku, po peknej kombinácii sa ku puku dostal HENRICH RUČKAY a krásnou strelou ku ľavej tyči prekonal brankára Nagyho. Ten mal zrejme zakrytý výhľad a preto nestihol na ľahkú strelu reagovať.
    Asistencia : Kováčik, Ručkay J.
     
    11:00
    Hostia sa snažia čo najrýchlejšie vyrovnať, ale domáca obrana je pozorná a do útočného pásma ich nepúšťa. Domáci už vyšli pár krát do brejku, ale všetko vyriešil pozorný brankár hostí Nagy.
     
    12:00
    Domácim sa teraz podaril osa na dlhšie usadiť v útočnom pásme a poriadne pritlačiť na hostí. Trenčania sa musia len brániť. Tlak domáci stále viac narastá. Domáci fanúšikovia vytvárajú na štadióne aj pravú hokejovú atmosféru.
     
    13:00
    Domáci stále tlačia na hostí, ale nedarí sa im vyslať presnú strelu na bránku. Rýchle brejky hostí neznamenajú nebezpečenstvo pre domácich.
     
    14:08
    Tomáš Mikula je vylúčení na 2 minúty za sekanie. Presilovku si tak zahrajú domáci hokejisti.
     
    15:00
    Domáci začali presilovku aktívne a držia sa v útočnom pásme. Autor prvého gólu Henrich Ručkay tvrdo vypálil, ale len do stredu bránky kde bol pozorný brankár Nagy, ktorý mal dobrý výhľad a puk kryje.
     
    15:30
    Ani strela obrancu Mila od modrej sa neujala. Hostia vyhadzujú puk a oslobodzujú sa tak.
     
    16:00
    Chrenkova strela bola zrazená a hostia vyhadzujú puk. Presilovka domácich je už pomaly na konci.
     
    16:08
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    17:00
    Filip Bajtek dostáva 2 minúty za hákovanie. Presilovku si tak zahrajú hostia.
     
    17:35
    Zatiaľ sa Trenčín drží v útočnom pásme, ale hostia vysielajú len nepresné strely. Kristan zatiaľ zasahovať nemusel.
     
    18:00
    Tak teraz sa domáci pekne zapotili a hlavne brankár Kristan. Mikula vyslal tvrdú strelu od modrej, ktorú len brankár domáci vyrazil, ku dorážke sa dostal Petrovický, ale vyslal len slabú strelu, ktorú Kristan chytá.
     
    18:35
    Trenčínu sa stále darí držať v útočnom pásme, ale domáci sa dobre bránia.
     
    19:00
    Domáci v plnom počte. Hostia presilovku nevyužili.
     
    19:01
    Beží posledná minúta prvej tretiny. Uvidíme či nám ešte niečo zaujímavé prinesie.
     
    19:50
    Hostia sa ešte snažili dostať do útočného pásma, ale Šišovský puk stratil a hostia sa tak pred bránku domácich nedostali.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine sú vo vedení domáci, keď sa v 12.minúte presadil Henrich Ručkay. Zatiaľ sme sledovali trošku nudnejší hokej len s minimom šancí. Viac v útočnom pásme boli domáci a tak môžme povedať, že zaslúžene vedú. Uvidíme čo nám prinesie druhá tretina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na ľadovej ploche. Druhá tretina sa nám o chvíľu začne.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali hostia a hneď sa snažia natlačiť do útočného pásma.
     
    20:20
    Troliga bol pri puku, prihrávkou hľadal Buca, ale puk pred Bucom odskočil preč a hostia tak prichádzajú o pásmo. Dopredu vyráža Nitra.
     
    21:00
    Nitre sa podarilo natlačiť sa do útočného pásma a vyvinúť si menší tlak. Zatiaľ sú ich strely nepresné.
     
    21:39
    Nitra dala gól!

    Krásna akcia domácich hokejistov znamená, že sa stav stretnutia mení na 2:0 ! Celú to začalo u Nádašiho, ktorý puk prihral pekne od stredného pásma do nájazdu Henrichovi Ručkayovi, ktorý vystrelil na brankára hostí, do jeho strely vložil hokejku MIROSLAV KOVÁČIK a puk prešiel pomedzi nohy brankára Nagyho.
    Asistencia : Ručkay H., Nádaši.
     
    22:35
    Hostia sa však zatiaľ nevzdávajú a bojujú čo im sily stačia. Teraz sa im podarilo natlačiť do útočného pásma, ale obrana Nitry zatiaľ úspešne vzdoruje, uvidíme či sa hosťom podarí streliť čo najrýchlejšie kontaktný gól a vrátiť sa tak do zápasu.
     
    23:00
    Brankár Nitry Kristan si v pohode poradil so strelou Šišovského a puk chytá do svojej lapačky.
     
    23:30
    Domácim sa podarilo vymaniť z menšieho tlaku hostí a teraz pritlačili na domácich. Teraz hosťom druhý útok domácich pekne podkuruje pod kotol. Trenčania sa musia len brániť.
     
    24:25
    Pekná akcia domácich hokejistov, avšak gólom sa neskončila. Tománek sa zmocnil puku, miesto strely prihrával na Nováka, ktorý by zakončoval do prázdnej bránky, ale puk mu odskočil od hokejky.
     
    25:40
    Martin Nemčík dostáva 2 minúty za hákovanie.
    Domáci si zahrajú presilovku.
     
    26:15
    Domáci hrajú túto presilovku dobre, zatlačili hostí, ale ich strely sú zatiaľ nepresné. Domáci však stále ostávajú v pásme.
     
    27:00
    Brankár Trenčína Nagy dokázal vyraziť tvrdú strelu od modrej a následne sa hostia oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary preč.
     
    27:40
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    28:00
    Chrenko sa pustil do Pozníka a na ľade sa schyľovala ku šarvátke. Rozhodcovia to všetko rýchlo rozpustili. Vylučovať sa nebude.
     
    28:20
    Trenčín sa snažil usadiť v útočnom pásme, ale moc dlho si tam nepobudol a po dobrej práci obrancu domácich Mila vyrážajú domáci do brejku.
     
    29:00
    Pred brankárom hostí sa opäť schyľovalo ku bitke. Nervy začínajú pracovať a všetko museli opäť riešiť rozhodcovia. Chystá sa aj vylúčenie.
     
    29:00
    Richard Lelkeš dostáva 2 minúty za hrubosť.
    Presilovku si zahrajú hostia.
     
    29:30
    Hostia sa nemôžu usadiť v útočnom pásme. Domáci sa dobre bránia a darí sa im aj puk vyhadzovať preč z ich tretiny.
     
    30:00
    Domáci aj v oslabení sa dostali do prečíslenia, peknú strelu vyslal na brankára Nagyho Kováčik, ale brankár Trenčína si s ňou poradil. zatiaľ hrajú hostia presilovku veľmi pasívne.
     
    30:35
    Ani teraz sa hosťom stále nedarí sa udržať v útočnom pásme a vyvinúť tlak na domácich. Moc toho hostia pri tejto presilvoke zatiaľ nepredviedli a čas sa im kráti.
     
    31:00
    Domáci v plnom počte. Hostia presilovku nevyužili.
     
    32:00
    Domáci sa po skončení presilovky hostí opäť usadili v útočnom pásme. Trenčín zatiaľ toho moc v druhej tretine nepredviedol. Nitra tlačí na Trenčín a domáci si pýtajú ďalší gól.
     
    32:00
    Lukáš Troliga je vylúčení na 2 minúty za držanie.
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti.
     
    32:15
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa usadiť v útočnom pásme. Hostia rýchlo vyhodili puk a domáci si poň musia ísť ku svojmu brankárovi Kristanovi.
     
    33:19
    Nitra dala gól!

    Presilovku sa domácim podarilo využiť, čo znamená, že stav stretnutia je 3:0. Domáci sa usadili pri presilovke v útočnom pásme, Milo našiel peknou prihrávkou úplne voľného MIROSLAVA KOVÁČIKA, ktorý krásnou strelou švihom prekonal brankára hostí a dáva tak svoj druhý gól v zápase.
    Asistencia : Milo.
     
    34:00
    Domáci sú aj naďalej pri puku a tlačia na hostí. Trenčín hrá v tejto tretine veľmi zle a niet sa čomu čudovať, že prehrávajú už 3:0. uvidíme, či domáci ešte pridajú nejaký gól a zápas pohodlne vyhrajú, alebo to hostia ešte zdramatizujú.
     
    35:00
    Ďalšia pekná akcia domácich hokejistov, avšak štvrtý gól nepriniesol. Tománek sa dostal ku puku vycvičil obranu hostí, položil si aj brankára Nagyho, ale jeho strela minula bránku hostí.
     
    35:39
    Tomáš Nádašdi dostáva 2 minúty za zdržovanie hry.
    Presilovku si zahrajú hostia.
     
    36:00
    Zatiaľ sa hosťom nedarí udržať sa v útočnom pásme.
     
    36:41
    Trenčín dal gól!

    Tak predsa sa hosťom podarilo streliť gól a využívajú tak pomerne rýchlo presilovku, stav stretnutia 3:1. Pred bránou domácich vznikli veľké zmätky, ku puku sa dostal ONDREJ MIKULA a pekným blafákom z boku prekonal Kristana v bránke domácich.
    Asistencia : Pozník.
     
    37:35
    Trenčín gól zjavne nakopol a snažia sa streli čo najrýchlejšie ďalší. Zatiaľ sa im to nedarí a navyše domáci vyrážajú do brejku.
     
    38:35
    Domáci boli natlačení pred bránkou svojho súpera a brankár Nagy radšej hru prerušil. Domácim sa opäť darí sa častejšie udržať v útočnom pásme.
     
    39:01
    Beží posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:40
    Viac aktívni sú pri tejto poslednej minúte v druhej tretine hostia a snažia sa streli gól do šatne. Domáci úspešne vzdorujú.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Po druhej tretine svieti na ukazovateli skóre stav 3:1. V tejto tretine sme sledovali jasnú réžiu domácich hokejistov. Hneď v úvode strelil gól Miroslav Kováčik a ten istý muž sa presadil aj v 34.minúte pri presilovke. Hostia znížili na 3:1 zásluhou Mikulu z presilovky a v závere zápasu ožili a začali byť aktívnejší. Uvidíme čo nám prinesie tretia tretina a či v nej spoznáme víťaza tohto zápasu.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na ľadovej ploche. Tretia tretina sa nám za chvíľu začne.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Tretia tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali hostia.
    Spoznáme v tejto tretine víťaza zápasu ?
     
    41:15
    Domácim hokejistom sa podarilo natlačiť do útočného pásma a strela Henricha Ručkaya skončila len v lapačke brankára Nagyho.
     
    42:20
    Hostia získali puk a snažia sa natlačiť do útočného pásma. Musia čo najrýchlejšie streliť gól, ktorý by zdramatizoval vývoj tohto stretnutia.
     
    43:15
    Opäť sa domácim hokejistom podarilo dostať Trenčín pod tlak. Hostia sa zatiaľ z neho nemôžu dostať, avšak našťastie pre nich sú strely domácich nepresné.
     
    44:02
    Nitra dala gól!

    Domáci hokejisti dokázali tlak pretaviť v gól a stav zápasu je už 4:1 !
    Krásny gól teraz strelil kapitán Nitry JOZEF STÜMPEL, pri mantineli sa dostal ku puku, následne sa dostal pred bránku hostí a krásnou ťahanou strelou posiela puk do pravého horného rohu.
    Asistencia : Tománek, Ordzovenský.
     
    44:02
    Brankár hostí Adam Nagy mieri na striedačku a do bránky sa postaví Kutej.
     
    45:05
    Domáci sa začínajú hokejom pekne baviť a hostia sú už bezradný a zjavne už kapitulovali. Prvý zákrok si pripísal aj brankár Kutej, keď kryl strelu Nováka.
     
    46:00
    Domáci už upustili zo svojho tlaku a momentálne sú pri puku hostia. Avšak, nedarí sa im dostať do útočného pásma. Domáci úspešne vzdorujú a po zisku puku sa moc do útočného pásma nehrnú.
     
    47:15
    Opäť začína viac útočiť Nitra, ale nedarí sa im prebiť cez obranu hostí. Momentálne sa hrá bez prerušenia, ale moc záživný hokej nesledujeme. Sledujeme skôr taký opatrnejší a pomalší hokej.
     
    48:45
    Trenčín sa skúšal na dlhšiu dobu usadiť v útočnom pásme, ale nepodarilo sa im to. Vyslali len pár nepresných striel a to bolo všetko. Do útočného pásma opäť vyrážajú domáci hokejisti.
     
    49:35
    Pekná strela z hokejky Piačka, ale brankár hostí Kutej mal dobrý výhľad a strelu dokázal chytiť so svojej lapačky.
     
    50:25
    Kristan si dokázal poradiť so zrazenou strelou a puk chytá do svojej lapačky. Trenčínu sa nedarí sa dostať do útočného pásma a čas na strelenie potrebných gól sa veľmi rýchlo kráti.
     
    51:45
    Tománek sa hnal do zakončenia, ale jeho strela z uhla len preletela ponad bránku hostí. Hostia sa v týchto chvíľach nemôžu dostať ku puku.
     
    52:55
    Igor bobček dostáva dve minúty za hrubosť.
    Presilovke pre domácich.
     
    53:10
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa dostať do útočného pásma.
     
    53:13
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Miroslav Kováčik dostáva 2 minúty za hru s vysokou hokejkou. Uvidíme hru 4 na 4.
     
    53:45
    Zatiaľ sa hra 4 na 4 nesie v opatrnej hre, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu.
     
    53:50
    Dávid Buc dostáva 2 minúty za vrazenie.
    Domáci tak budú hrať presilovku 4 na 3.
     
    54:25
    Domáci sú usadení v útočnom pásme, ale obrana hostí pri oslabení úspešne vzdoruje. Strely Stümpela a Henricha Ručkaya boli nepresné.
     
    55:00
    Oba tímy už hrajú v plnom počte.
     
    55:17
    Trenčín dal gól!

    Hostia predsa ešte dávajú gól, aj keď v tejto tretine hrajú moc pasívne, stav stretnutia je 4:2 ! Hneď ako sa hralo opäť 5 na 5 sa Trenčínu podaril streliť gól, skvelo to urobil DÁVID BUC, ktorý si spoza bránky domácich nakorčuľoval na modrú čiaru a krásnou strelou švihom prekonal brankára Nitry Kristana.
    Bez asistencie.
     
    56:25
    Hra sa nám začína v závere zápasu kúskovať. Hostia musia streliť dva góly ak chcú brať dnes body. Nitra ich však do šancí nepúšťa a tak uvidíme ako sa to ešte celé vyvinie.
     
    57:45
    Tomáš Klíma je vylúčení na 2 minúty za podrazenie.
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti.
     
    57:50
    Trenčín musí hrať v oslabení a tak nemôžu vyvinúť tlak na domácich hokejistov. Moc čau na vyrovnanie hosťom neostáva a navyše hrajú v oslabení.
     
    58:00
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa dlhšie usadiť v útočnom pásme. Trenčín sa dobre bráni.
     
    59:01
    Beží posledná minúta tretej tretiny a všetko nasvedčuje tomu, že aj tohto zápasu. Hostia hrajú stále v oslabení, ale domáci už moc neútočia.
     
    59:50
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    A je tu koniec dnešného zápasu našej najvyššej hokejovej súťaže. Víťazom zápasu medzi Nitrou a Trenčínom sa stávajú napokon domáci hokejisti po výsledku 4:2

    V tretej tretine sme už moc záživný hokej nesledovali. V 45.minúte strelil krásny gól kapitán Nitry Stümpel a v 56.minúte už len upravil výsledok na 4:2 peknou strelou švihom od modrej Dávid Buc. Domáci boli lepší v zápase a treba uznať, že si víťazstvo zaslúžili a úlohu favorita zápasu tak zvládli. Trenčín podal zlý výkon a musia si zo zápasu vziať ponaučenie.

    Mne už neostáva nič iné ako sa s Vami rozlúčiť. Pekný zvyšok večera a príjemní víkend Vám želá komentátor Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (19:14:34)

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 12. Ručkay H. (Kováčik, Ručkay J.), 22. Kováčik (Ručkay H., Nádaši), 34. Kováčik (Milo), 45. Stümpel (Tománek, Ordzovenský) – 37. Mikula (Pozník), 56. Buc (bez asistencie)


    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádaši, Kováčik, Ručkay H., Ručkay J. – Stümpel, Tománek, Novák, Ordzovenský, König – Kuzma, Ďurkech, Segľa, Chrenko, Pupák – Piačka, Lelkeš, Mráz, Pavlíček, Bajtek.
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (44.Kutej) – Bobček, Pozník, Komínek, Mikula, Petrovický – Kútny, Buc, Čerešňák, Novajovský, Troliga – Šišovský, Habšuda, Nemčík, Hudec, Klíma – Lipták, Rusnák, Šimíček, Ryzák, Toman.

    Rozhodčí: Baluška, Lauff – Gajan, Gavalier, Martinko
    bahis siteleri