Chomutov – Vsetín 3:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 4:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 4:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HC Olomouc
Sobota 25.01.2014, 13:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:56
    A svůj trest si připíše i Patrik Marcel (PLZ), který hrál vysokou holí.
     
    52:06
    Jan Holý (PLZ) kompletuje hattrick menších trestů dvouminutovým za podražení.
     
    45:23
    Ale ne na dlouho. Roman Přikryl (PLZ) je potrestán menším trestem za hákování.
     
    42:56
    Vyloučení na obou stranách po strkanici před olomouckou střídačkou. Králík (OLO) a Holý (PLZ) si připíší menší trest za hrubost.
     
    39:49
    Domácí hráli v šesti – dostávají menší trest.
     
    35:05
    10 vteřin před návratem Zimmermanna, který šel na trestnou lavici místo Pacla, se hosté dostávají do čtyř. Slavík sebral po nevydařené střele soupeře puk a neunáhlil se. Potáhl si jej a chtěl jej vyvézt ven z pásma. Milan Ostřanský (OLO) se marně natahoval, a tak plzeňského obránce podrazil.
     
    34:24
    Ondřej Kopta (PLZ) vystřelil puk mimo hrací plochu, a indiáni se tak musí 51 vteřin bránit ve třech.
     
    33:15
    Zrovna mě napadlo, že se dlouho nevylučovalo... Jindřich Pacl (PLZ) údajně úmyslně posunul branku a jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    30:01
    Hlavní sudí se ujal píšťalky a oproti první třetině trestá každý hraniční zákrok. Nyní to odskákal Kocián (OLO), který si zapíše dvouminutový trest za nedovolené bránění. Opět hra ve čtyřech.
     
    29:22
    A rovněž Plzeňané si nezahrají ani celou část zkrácené přesilovky. Jakub Slavík (PLZ), který bojoval před brankou, je nařčen z nedovoleného bránění. Půlminutky se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:53
    A olomoucká přesilovka je minulostí. Aleš Jergl (OLO) to přehnal s horlivostí a dostává menší trest za hákování. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    26:19
    A potřetí jsou vyloučení domácí. Jiří Kepka (PLZ) dostává menší trest poté, co ve velké plzeňské příležitosti zahrál vysokou holí.
     
    22:59
    Josef Zimmermann (PLZ) dostává menší trest za hákování.
     
    19:15
    Další zmatky v plzeňském pásmu končí třemi pěknými střelami proti Paclovi, který byl jediný z domácích na svém místě. Proti čtvrté a páté střele už pomohli i obránci, ale Jan Holý (PLZ) se dle soudu sudího provinil proti pravidlům. Přesilovka pro hosty.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Uhlík (Zimmermann), 33. Přikryl (Holý), 36. Mašek (Kubík), 39. Marcel (Michel) – 45. Jergl (Kreigher, Škůrek), 60. Bauer (Brandýs)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) – Marcel, Kubík, Kohel, Hanus, Holý, Houfek, Slavík – Zimmermann, Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Uhlík, Čadek, Tulačka, Kepka.
    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl.
    bahis siteleri