Chomutov – Vsetín 3:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 4:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 4:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HC Olomouc
Sobota 25.01.2014, 13:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ještě hlásíme kosmetickou úpravu skóre, kdy x-tou přesilovou hru využívá DOMINIK BAUER. Asistence Brandýs.
     
    58:56
    A svůj trest si připíše i Patrik Marcel (PLZ), který hrál vysokou holí.
     
    56:00
    Přikryl z ostrého úhlu míjí odkrytou část Kochtovy branky!
     
    52:06
    Jan Holý (PLZ) kompletuje hattrick menších trestů dvouminutovým za podražení.
     
    45:23
    Ale ne na dlouho. Roman Přikryl (PLZ) je potrestán menším trestem za hákování.
     
    44:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ihned po buly obrátili Olomoučtí na druhou stranu, kam se nedokázala v požadovaném čase přemístit plzeňská čtveřice, a máme sníženo. ALEŠ JERGL si dále drží průměr více než bodu na zápas a připisuje si už letošní třináctou branku. Asistence Luka Kraigher a David Škůrek.
     
    42:56
    Vyloučení na obou stranách po strkanici před olomouckou střídačkou. Králík (OLO) a Holý (PLZ) si připíší menší trest za hrubost.
     
    42:11
    Zimmermann s Uhlíkem v situaci dvou na jednoho. Prvně jmenovaný vzal odpovědnost na sebe a vypálil. Kochta byl na místě a puk zkrotil.
     
    39:49
    Domácí hráli v šesti – dostávají menší trest.
     
    38:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pokud budu někdy mluvit o umístěné střele, budu používat tuto akci jako měřítko. PATRIK MARCEL využil Michelovy nahrávky, od modré vyslal naprosto precizně přesnou střelu do horního růžku Kochtovi branky. Ten neměl šanci zareagovat. Asistence David Michel.
     
    35:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kubík to udělal náramně. Po levé straně přivezl puk do útočného pásma , udělal manévr na brankoviště, odkud vystřelil. Kochta jen vyrazil, a tak puk za jeho záda doklepl FILIP MAŠEK při dalším signalizovaném trestu. Asistence Matyáš Kubík.
     
    35:05
    10 vteřin před návratem Zimmermanna, který šel na trestnou lavici místo Pacla, se hosté dostávají do čtyř. Slavík sebral po nevydařené střele soupeře puk a neunáhlil se. Potáhl si jej a chtěl jej vyvézt ven z pásma. Milan Ostřanský (OLO) se marně natahoval, a tak plzeňského obránce podrazil.
     
    34:24
    Ondřej Kopta (PLZ) vystřelil puk mimo hrací plochu, a indiáni se tak musí 51 vteřin bránit ve třech.
     
    33:15
    Zrovna mě napadlo, že se dlouho nevylučovalo... Jindřich Pacl (PLZ) údajně úmyslně posunul branku a jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    32:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První střelu Holého ještě Kochta viděl a vyrazil před sebe. U dorážky měl z pekla štěstí, ale druhá ho rozhodila tak, že na třetí z repertoáru nejproduktivnějšího plzeňského juniora ROMANA PŘIKRYLA už nedosáhl. Asistence Jan Holý.
     
    30:01
    Hlavní sudí se ujal píšťalky a oproti první třetině trestá každý hraniční zákrok. Nyní to odskákal Kocián (OLO), který si zapíše dvouminutový trest za nedovolené bránění. Opět hra ve čtyřech.
     
    29:22
    A rovněž Plzeňané si nezahrají ani celou část zkrácené přesilovky. Jakub Slavík (PLZ), který bojoval před brankou, je nařčen z nedovoleného bránění. Půlminutky se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:53
    A olomoucká přesilovka je minulostí. Aleš Jergl (OLO) to přehnal s horlivostí a dostává menší trest za hákování. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    26:19
    A potřetí jsou vyloučení domácí. Jiří Kepka (PLZ) dostává menší trest poté, co ve velké plzeňské příležitosti zahrál vysokou holí.
     
    23:36
    Nejproduktivnější hráč Olomouce pěkně vypálil zleva do horních pater Paclovy branky. Plzeňský gólman lapačkou škrtl puk, který pak míjí branku.
     
    22:59
    Josef Zimmermann (PLZ) dostává menší trest za hákování.
     
    22:10
    Kristl si v mezikruží počíhal na dobře směrovanou pobídku od mantinelu a vypálil. Ani teď se skóre nemění!
     
    19:15
    Další zmatky v plzeňském pásmu končí třemi pěknými střelami proti Paclovi, který byl jediný z domácích na svém místě. Proti čtvrté a páté střele už pomohli i obránci, ale Jan Holý (PLZ) se dle soudu sudího provinil proti pravidlům. Přesilovka pro hosty.
     
    16:21
    Tulačka si po brankovišti povodil Kochtu, bekhendem zamířil do odkryté části branky... a Kochtovi nezbylo nic jiného, než alespoň natáhnout ruku s lapačkou a doufat, že plzeňský Tulačka trefí. A ten trefil.
     
    02:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští nastoupili do utkání aktivněji a jdou do vedení. Po Zimmermannově střele zaúřadoval před brankou JIŘÍ UHLÍK a tečoval za záda Kochty. Asistence Josef Zimmermann.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Uhlík (Zimmermann), 33. Přikryl (Holý), 36. Mašek (Kubík), 39. Marcel (Michel) – 45. Jergl (Kreigher, Škůrek), 60. Bauer (Brandýs)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) – Marcel, Kubík, Kohel, Hanus, Holý, Houfek, Slavík – Zimmermann, Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Uhlík, Čadek, Tulačka, Kepka.
    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl.
    bahis siteleri