Chomutov – Vsetín 3:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 4:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 4:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HC Olomouc
Sobota 25.01.2014, 13:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ještě hlásíme kosmetickou úpravu skóre, kdy x-tou přesilovou hru využívá DOMINIK BAUER. Asistence Brandýs.
     
    44:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ihned po buly obrátili Olomoučtí na druhou stranu, kam se nedokázala v požadovaném čase přemístit plzeňská čtveřice, a máme sníženo. ALEŠ JERGL si dále drží průměr více než bodu na zápas a připisuje si už letošní třináctou branku. Asistence Luka Kraigher a David Škůrek.
     
    38:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pokud budu někdy mluvit o umístěné střele, budu používat tuto akci jako měřítko. PATRIK MARCEL využil Michelovy nahrávky, od modré vyslal naprosto precizně přesnou střelu do horního růžku Kochtovi branky. Ten neměl šanci zareagovat. Asistence David Michel.
     
    35:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kubík to udělal náramně. Po levé straně přivezl puk do útočného pásma , udělal manévr na brankoviště, odkud vystřelil. Kochta jen vyrazil, a tak puk za jeho záda doklepl FILIP MAŠEK při dalším signalizovaném trestu. Asistence Matyáš Kubík.
     
    32:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První střelu Holého ještě Kochta viděl a vyrazil před sebe. U dorážky měl z pekla štěstí, ale druhá ho rozhodila tak, že na třetí z repertoáru nejproduktivnějšího plzeňského juniora ROMANA PŘIKRYLA už nedosáhl. Asistence Jan Holý.
     
    02:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští nastoupili do utkání aktivněji a jdou do vedení. Po Zimmermannově střele zaúřadoval před brankou JIŘÍ UHLÍK a tečoval za záda Kochty. Asistence Josef Zimmermann.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Uhlík (Zimmermann), 33. Přikryl (Holý), 36. Mašek (Kubík), 39. Marcel (Michel) – 45. Jergl (Kreigher, Škůrek), 60. Bauer (Brandýs)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) – Marcel, Kubík, Kohel, Hanus, Holý, Houfek, Slavík – Zimmermann, Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Uhlík, Čadek, Tulačka, Kepka.
    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Soukal, Rašner, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl.
    bahis siteleri