Trenčín – Trnava 5:1 (kon.) | Olomouc – Skalica 5:2 (kon.) | Žilina – Jastrzębie 3:4 (kon.)
Přerov – Vsetín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Straubing 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 3:1 (kon.)
Piešťany – Orange 20 6:2 (kon.) | Senica – SHK Hodonín 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
Straubing Tigers
Pátek 05.09.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:11
    Thomas Gödtel (STR) se v rohu pásma dopustil faulu, jde pykat za podražení. To znamená pro Hradec velkou šanci, jak udeřit!
     
    53:46
    Možná ho trochu znejistilo i sekání, kterým se provinil René Piegl (HKR). Domácí jdou do čtyř, což jim šest minut před koncem samozřejmě do karet nehraje.
     
    37:05
    Straubing si ale nepohlídal střídání a je potrestán za hru v šesti. Hradečtí docela hýří sebevědomím, tak uvidíme, jestli ještě zvládnou skórovat.
     
    35:02
    Před hradeckou střídačkou se strhla menší mela, která vede ke vzájemnému vyloučení. Dávid Skokan pyká za vysokou hůl, Dylan Yeo za hrubost. Pokračuje klasická přesilovka domácích.
     
    34:10
    Nebyla to z hradeckého pohledu povedená přesilovka, ale hned je tady další. Carsen Germyn (STR) zatáhl za záchrannou brzdu a už sedí na trestné za hákování.
     
    32:02
    Hradečtí hokejisté vzápětí dostávají tu samou možnost, i oni dnes již v přesilove udeřili. Florian Ondruschka (STR) je vyloučen za krosček.
     
    30:56
    Po delší době je tu vyloučení. Jií Vašíček (HKR) pyká za hrubost.
     
    25:19
    Collin Valcourt vzal puk a uháněl se spoluhráčem ve dvou na jednoho. Přestože domácím akce nevyšla, mají z toho aspoň přesilovku. Thomas Gödtel (STR) si odsedí menší trest za sekání.
     
    17:47
    Teď se ale Mountfield bude sám bránit ve čtyřech. Za vysokou hůl je potrestán mladík Lukáš Nedvídek (HKR).
     
    14:27
    Domácí ovšem vzápětí dostávají možnost reagovat. Sandro Schönberger (STR) je vyloučen za sekání.
     
    04:59
    A pozor, Straubing bude hrát 1:18 v pěti proti třem! Peter Mikuš (HKR) si odpyká menší trest za vražení na hrazení, jeho tým teď čekají perné chvilky.
     
    04:17
    Je tu první vyloučení zápasu. Dvě minuty za sekání si odpyká Kanaďan v hradeckých službách Collin Valcourt (HKR).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Kukumberg (Valcourt, Dej), 37. Slovák (Šimánek, Pláněk), 59. Knotek (Pláněk, Kudrna) – 14. Treille (Ondruschka, Down), 14. Gödtel (Canzanello), 19. Gödtel (Wörle), 32. Reed (Canzanello, Treille), 60. Reed (Sturm)


    Mountfield HK: Kantor (Veselý) – Dietz, Slovák, Mikuš, Jank, Vašíček, Pláněk, Piegl – Šimánek "C", Mertl, Kudrna – Valcourt, Kukumberg, Dej – Červený, Knotek, Skokan – Nedvídek, Tvrdík, Kopta – Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    Straubing Tigers: Strahlmeier (Bacashihua) – Osterloh, Sturm, Yeo, Ondruschka, Dotzler, Kramer, Canzanello, Gödtel – Down, Reed, Treille, Schönberger "C", Brandt, Germyn, Wörle, Loibl, Wiederer. Trenér: Rob Wilson.

    Diváci: 1174
    bahis siteleri