Trenčín – Trnava 5:1 (kon.) | Olomouc – Skalica 5:2 (kon.) | Žilina – Jastrzębie 3:4 (kon.)
Přerov – Vsetín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Straubing 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 3:1 (kon.)
Piešťany – Orange 20 6:2 (kon.) | Senica – SHK Hodonín 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
Straubing Tigers
Pátek 05.09.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Straubing právě vstřelil branku!
    Domácí pochopitelně hned zase odvolali Kantora, ale jejich šance na pomyslné body vzápětí hasnou. Ve středním pásmu se k puku dostal HARRISON REED, který od červené čáry neomylně trefil opuštěnou klec – 3:5. Asistence: Sören Sturm.
     
    58:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je to tady, Hradec využívá výhodnou přesilovku a snižuje na rozdíl jediné branky! Na modré čáře natáhl Martin Pláněk, jehož střelu těsně před brankářem tečoval TOMÁŠ KNOTEK a puk se došoural za čáru – 3:4! Asistence: Martin Pláněk, Jaroslav Kudrna.
     
    36:15
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jako by mě domácí hokejisté slyšeli, s koncem přesilovky se přece jen prosazují a snižují na rozdíl dvou gólů! Šimánkovu zpětnou přihrávku přenechal hráč mezi kruhy dozadu na TOMÁŠE SLOVÁKA, který svou tvrdou ranou zacílil přesně – 2:4! Asistence: Jiří Šimánek, Martin Pláněk.
     
    31:21
    Straubing právě vstřelil branku!
    Tygři podruhé v zápase využívají přesilovku a už vedou o tři góly! Treille přesunul hru na Canzanella, jemuž střela nevyšla, moc ho to ale nemusí mrzet. Puk se totiž odrazil přímo na hokejku HARRISONA REEDA , který ho s okamžitou platností poslal do druhého růžku bezmocného Kantora – 1:4. Asistence: Andy Canzanello, Sacha Treille.
     
    18:24
    Straubing právě vstřelil branku!
    Tak i Straubing dokáže využít početní výhodu a krátce před koncem první třetiny se vrací do sedla! Znovu to bylo díky exkluzivní pumelenici od modré čáry, kterou se blýskl opět THOMAS GÖDTEL, a Kantor nestačil zareagovat – 1:3. Asistence: Tobias Wörle.
     
    16:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec se v přesilové hře dost trápil, přesto ji chvíli před jejím koncem využívá a vrací se na odstup jediné branky! Byla to opravdu nádherná spolupráce druhé formace, v níž Dej posunul Valcourtovi, jenž přesunul hru křižným pasem na ROMANA KUKUMBERGA. Slovenský forvard snadno zakončil do odkryté klece – 1:2! Asistence: Collin Valcourt, Rastislav Dej.
     
    13:37
    Straubing právě vstřelil branku!
    Tuhle minutu si Hradec rozhodně nedá za rámeček, po dvaceti sekundách totiž inkasuje podruhé. Tentokrát hosté sehráli akci na modrou čáru, kde se do puku opřel THOMAS GÖDTEL a propálil všechno včetně nic netušícího Kantora – 0:2. Asistence: Andy Canzanello.
     
    13:17
    Straubing právě vstřelil branku!
    Po třinácti minutách se hosté, kteří jsou v útočném pásmu mnohem odvážnější, dostávají do vedení! Florian Ondruschka zatáhl puk za bránu, aby pak našel rozjetého SACHU TREILLEHO. Hráč, kterého z české soutěže moc dobře známe, pak přesně vymetl hradecký růžek – 0:1! Asistence: Florian Ondruschka, Blaine Down.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Kukumberg (Valcourt, Dej), 37. Slovák (Šimánek, Pláněk), 59. Knotek (Pláněk, Kudrna) – 14. Treille (Ondruschka, Down), 14. Gödtel (Canzanello), 19. Gödtel (Wörle), 32. Reed (Canzanello, Treille), 60. Reed (Sturm)


    Mountfield HK: Kantor (Veselý) – Dietz, Slovák, Mikuš, Jank, Vašíček, Pláněk, Piegl – Šimánek "C", Mertl, Kudrna – Valcourt, Kukumberg, Dej – Červený, Knotek, Skokan – Nedvídek, Tvrdík, Kopta – Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    Straubing Tigers: Strahlmeier (Bacashihua) – Osterloh, Sturm, Yeo, Ondruschka, Dotzler, Kramer, Canzanello, Gödtel – Down, Reed, Treille, Schönberger "C", Brandt, Germyn, Wörle, Loibl, Wiederer. Trenér: Rob Wilson.

    Diváci: 1174
    bahis siteleri