Nitra – Piešťany 5:4 (1:0 po s.n.) | Košice – Martin 4:3 (2:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Trenčín 0:0 (odl.)
Skalica – Zvolen 2:4 (kon.) | Poprad – Žilina 5:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 14.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Po skórovanom góle Popradu sme si na štadióne v Poprade uctili minútou ticha smrť bývalého skvelého slovenského hokejistu Miroslava Hlinku, ktorý dnes spáchal samovraždu. Česť jeho pamiatke. Odpočívaj v pokoji, Miro...
     
    59:04
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti už naozaj dávajú konečnú čiaru za týmto zápasom! Kroták našiel na modrej čiare Paločka, ten sa šikovne dostal do útočného pásma a spoza brány bekhendovou zadovkou našiel pri žrdi SAMUELA TAKÁČA, ktorý skóroval do odkrytej brány!
    Asistencie: Matúš Paločko a Arne Kroták.
     
    56:16
    Popradčania sa budú musieť brániť. Richard Rapáč dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    53:39
    Jakub Drábek odchádza na dve minúty za držanie. Poprad má možnosť realizovať sa v presilovej hre.
     
    52:31
    Pri "kamzíkoch" teraz stála šťastena, keď Tomáš Horna strieľal z tesnej blízkosti a ku bráne sa natlačili dvaja žilinskí hráči, pokúšal sa tam o dorážku Kubiš a Kristek, no Kostúr sa následne zorientoval a puk priľahol!
     
    46:52
    Poprad dal gól!
    Popradčania trestajú vylúčenie Dlouhého a o krôčik ďalej sa približujú k trom bodom! Od mantinelu posunul puk Kroták na modrú čiaru Kasíkovi, ktorý nakrátko medzi kruhmi našiel MATÚŠA MATISA a ten vďaka cloneniu Takáča nedal šancu brankárovi Filipovi Landsmanovi svojou tvrdou delovkou!
    Asistencie: Jaroslav Kasík a Arne Kroták.
     
    46:08
    Bartečko nabil od stredu kruhu do medzikružia Tomášovi Sýkorovi, no ten len vyprášil Landsmanove betóny! Následne sa hostia oslobodili.
     
    45:23
    Dve minúty za hákovanie dostal Jan Dlouhý, Poprad tak bude hrať znovu v početnej prevahe.
     
    42:37
    Teraz sa však divácka kulisa tu pod Tatrami nahnevala na verdikt hlavného rozhodcu, ktorý vylúčil Samuela Takáča za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Kapitán Kroták, ako je u neho zvykom, začal diskutovať, no Takáča už z trestnej lavice nevyženie.
     
    41:51
    Žilina dala gól!
    Žilinskí hráči znižujú na 3:1! Okulahodiaca akcia hostí končí gólom. Kubiš posunul z rohu klziska po mantineli do opačného rohu klziska Kristekovi, ktorý perfektnou prihrávkou medzi kruhy našiel TOMÁŠA HORNU a ten nekompromisnou strelou prekonal Kostúra!
    Asistencie: Jakub Kubiš a Jaroslav Kristek.
     
    40:34
    Na dve minúty odišiel Tomáš Sýkora, ktorý sa dopustil nedovoleného bránenia.
     
    38:56
    Poprad dal gól!
    Poprad strieľa tretí gól v tomto zápase pozoruhodnou akciu. Pekný kolotoč domácich zakončil ĽUBOŠ BARTEČKO. Začalo to prihrávkou Hvilu na Fabiana na modrú čiaru, ten posunul po šírke ihriska Krotákovi, následne ten s prehľadom našiel krížnou prihrávkou v medzere Hvilu, ten vystrelil, puk sa odrazil od Landsmana na hokejku Suchého pred bránou a on ešte dával do prázdnej brány Bartečkovi, ktorý už nemal problém s koncovkou, keďže Landsman pokrýval asi len jednu pätinu brány!
    Asistenciu si pripísali: Radoslav Suchý a Lukáš Hvila.
     
    38:10
    Poprad si zahrá 37 sekúnd v presilovej hre o dvoch hráčov. Milan Drevenák odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    36:47
    Máme tu vylúčenie. Znova ide na trestnú lavicu žilinský hráč, ktorým je Jiří Moravec, pretože tento obranca sa dopustil držania protihráča.
     
    32:08
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti pridávajú do siete aj druhý gól! Tomáš Sýkora krásne našiel od mantinelu v útočnom pásme medzi kruhmi LUKÁŠA HVILU, ktorý sa presunul tesne pred bránkovisko a blafákom na bekhend našiel medzierku medzi Landsmanovymi betónmi!
    Asistencie: Tomáš Sýkora a Ľuboš Bartečko.
     
    25:17
    Presilová hra Popradu sa končí predčasne. Ľuboš Bartečko zaznamenal zbytočný útočný faul, keď po vhadzovaní pred Landsmanom zrazil protihráča k zemi a dostal dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    19:22
    Popradčania teraz mali ďalšiu obrovskú šancu! Lukáš Paukovček sa uvoľnil do prečíslenia dvoch proti jednému, prešiel cez obrancu Žiliny, dostal sa sám na bránu, trafil obrancu Jelínka, od ktorého sa puk odrazil ku žrdi, kde stál Matúš Matis, no ten nastrelil len do ležiaceho Landsmana, pri ktorom už boli aj naspäť ďalší hráči Žiliny! Matis len neveriacky krúti hlavou, ako to nemohol dať.
     
    18:11
    Arne Kroták si s absolútnym prehľadom po vhadzovaní v útočnom pásme prešiel až pred bránkovisko, keď sa musel počas svojho pohybu zbaviť dvoch súperovych hráčov, no napokon to s ľahkosťou dokázal, položil si Landsmana, no z tesnej blízkosti napálil len do Romana Kadelu, ktorý bol v týchto chvíľach záchrancom Žiliny!
     
    16:39
    V momente, keď sa na ľad vrátil už vylúčený Kadela, Kroták našiel Fabiana pri ľavom kruhu, ktorý poslal krížnu krátku prihrávku k opačnej žrdi, kde bol osamotený Takáč, no ten netrafiil puk!
     
    16:05
    Kroták našiel z rohu klziska v medzikruží Paločka, ten ešte na opačný kruh posunul pekne Samuelovi Takáčovi, no ten mieril iba do betónov Filipa Landsmana!
     
    14:33
    V prvej početnej výhode tohto zápasu si zahrajú domáci. Roman Kadela sa previnil podrazením.
     
    07:06
    Poprad dal gól!
    Porpadskí hokejisti otvárajú skóre tohto duelu! Zo stredného pásma prihral Matúšovi Paločkovi puk Takáč, ten následne smeroval sám na Landsmana, no tomu sa puk zamotal, skončil pred žilinským brankárom, kde sa bleskovo objavil ARNE KROTÁK a ten bekhendom dorazil do odkrytého priestoru brány!
    Asistenciu si pripísali: Matúš Paločko, Samuel Takáč.
     
    05:57
    Andreas Štrauch teraz predviedol pekné napadnutie súpera, keď pri mantineli získal puk, zbavil sa kľučkou protihráča, dostal sa až pred bránkovisko odkiaľ švihom strieľal, no Landsman s prehľadom do lapačky puk chytá!
     
    02:34
    Paukovček našiel z pravého kruhu v medzikruží Jaroslava Kasíka, ten sa ocitol zoči-voči Landsmanovi, no švihom mieril len do jeho famóznej lapačky!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Kroták (Paločko, Takáč), 33. Hvila (Sýkora, Bartečko), 39. Bartečko (Suchý, Hvila), 47. Matis (Kasík, Kroták), 60. Takáč (Paločko, Kroták) – 42. Horna (Kristek, Kubiš)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Hvila – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, Rapáč – Gápa, Boltun, Štrauch
    MsHK Žilina: Landsman (Kosowski) – Bobček, Moravec – Jelínek, Kadela – Ďurkech, Dlouhý ("A") – Krčula – Kubiš, Kristek, Horna – Jarab, Drábek ("A"), Kanko – Drevenák ("C"), Valášek, Lipovský – Niník, Paleček

    Rozhodčí: Branislav Jura – Andrej Bogdaň, Martin Jobbágy

    Diváci: 1231
    bahis siteleri