Lipt. Mikuláš – SR 18 6:3 (kon.) | Senica – Trnava 0:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Prievidza 2:3 (kon.)
Detva – Pov. Bystrica 4:0 (kon.) | Prešov – Bardejov 0:2 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 7:1 (kon.)
konec
PHK Prešov
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
HK Bardejov
sk Neděle 14.09.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    57:45
    Teraz chyboval Kolařík čo využil Martin Segľa, útočník Bardejova dostal puk medzi kruhy ako na zlatom podnose a hneď ho strieľal do horného rohu, kde ale skvelo zasiahol lapačkou Riečický, nádherný semafór.
     
    53:02
    Navyše bude Prešov hrať v oslabení, keď si Pavel Kolařík pomohol pri zastavovaní Filipa Vaška nedovolene hokejkou – hákovanie.
     
    52:00
    Bardejov si vytvára tlak, Segľova prihrávka hľadala Prokopa, ten neskóroval, domáci poslali puk následne iba na Hrušku, ktorý trafia tvrdou ranou znova brankára, ktorý má ale mierne problémy.
     
    51:13
    Bardejov dal gól!
    Krásna akcia v podaní RADOVANA CÚTTA, ten mal puk v kruhu na buly, dostal sa k tyčke, od nej naznačil pohyb do bránkoviska, brankár položil hokejku na ľade, Cútt ju ale obišiel a bekhendom zasunul za bránkovú čiaru.

    Asistencie: Marcel Baláž
     
    48:40
    Prešov ihneď v útočnom pásme v snahe vyrovnať si vybojoval faul, na trestnú putuje Martin Gajdoš.
     
    47:55
    Bardejov dal gól!
    Tak a máme tu prvý presný zásah tohto zápasu, pred bránku dostal prihrávku od Hričinu RADOVAN CÚTT a presnou strelou prekonáva dnes skvelého brankára PHK.

    Asistencia: Hričina
     
    47:30
    Šikovne a nenápadne to skúšal Igor Jaroš, ten mal puk pred kruhom na buly a všetci tušili, že bude prihrávať, brankár sa už presúval, no Jaroš vystrelil a len pre hosťujúce šťastie puk nesmeroval do brány!
     
    44:10
    Znova veľká šanca Bardejova, po strele z uhla Riečický puk vyrazil, bol už na ľade, Cútt sa snažil hneď doraziť, no trafia len bočnú sieť.
     
    43:55
    Devečkova strela od modrej po prihrávke Segľu plachtila nad ľadom, Riečický poskočil aby ju chytil, puk mu vyskočil, našťastie ho domáci gólman včas prikryl.
     
    41:55
    Ďalší skvelý zákrok brankára PHK, Riečický schoval v lapačke aj strelu Hopkoviča švihom spred kruhu na buly.
     
    39:45
    Tomáš Devečka od modrej po buly vypálil medzi betóny, tie Riečický sklepol, puk vyletel do vzduchu kde ho brankár Prešova ale dokázal chytiť ako prvý do lapačky.
     
    37:30
    Sabol poslal prihrávku pred kruh na buly na Ľubomíra Chovana, ten ihneď vypálil tvrdú strelu ku tyčke, tá končí ale iba v lapačke Palka.
     
    36:54
    Na mantineli po tom čo znova sa PHk dostalo do útoku bol podrazený Michal Kivader, potrestaný je Tomáš Devečka. 52 sekúnd sa bude hrať 5 na 3.
     
    34:45
    Garip Saliji teraz ale ušiel domácej obrane v oslabení, rútil sa sám na brankára a len to chcel vystreliť jednoducho pod vyrážačku, na čo si ale Riečický pozor dal!
     
    34:20
    Veľká šanca domácich keď po prihrávke od modrej prihrával ku odkrytej tyčke Pavlovský, tam stál Pekarčík, puk ale nedokázal usmerniť do siete, stál ďaleko.
     
    33:45
    Po strele Polačeka a zákroku Riečického pred bránkou PHK spadol Vartovník, dosť dlho sa na ľade zvíjal, asi tam bola aj krv keďže Ľubomír Sabol schytal štyri trestné minúty.
     
    32:30
    S chyby Novického takmer vyťažil Takáč, dostal prihrávku do kruhu kde bol sám, jeho pokus ale kryje zas skvelý Riečický, vyráža puk!
     
    32:05
    Počet hráčov na ľade sa vyrovná keď si nedovolene počúval v súboji s Chalupom Garip Saliji.
     
    31:40
    Prešovčania budú hrať v oslabení po tom čo Ľubomír Chovan poslal na ľad pred bránkou Radovana Cútta.
     
    26:20
    Čo teraz chytil Riečický! Najprv zlikvidoval medzi kruhmi slabšiu strelu Vaška betónom, k odrazenému puku sa dostal okamžite Ľubomír Sabol, ten si ho ešte posunul a pred sebou mal veľký odkrytý priestor, samozrejme to poslal presne do neho, kde sa ale vzal tu sa vzal betón brankára! Fantastický Riečický!
     
    21:45
    A znova Marcel Pavlovský, dostal prihrávku medzi kruhy spoza brány, prvýkrát nevystrelil, puk mu nesadol no na druhýkrát si to namieril nad betón, no Palko vyťahuje skvelý zákrok!
     
    19:40
    Až teraz domáci vyhodili a pri snahe Kivadera dostať sa do šance prišilo podrazenie Vladimíra Poláčeka. Počet hráčov na ľade sa vyrovná.
     
    17:55
    Následne si Bardejov vytvoril tlak čo vyústilo do faulu Vladimíra Čopáka, konkrétne hákovania.
     
    17:35
    Vartovník chyboval pri prhrávke, puk mu vzal Martin Segľa a rútil sa sám na bránku, snažil sa puk okolo brankára poslať za čiaru, Riečický mu ale nedovoľuje skórovať!
     
    17:10
    Následne dostal puk na hokejku znova Pekarčík tentokrát v ideálnej pozícii medzi kruhmi, pripravil si strelu, mieril to do horného rohu, puk však vyráža vyrážačka Palka.
     
    14:37
    Hra sa v plnom počte. Po tom čo domáci Kobeľa vyšiel z trestnej lavice dostal presne na hokejku puk úplne voľný Vaško pri tyčke, ihneď strieľal, no dnes je Riečický naozaj vo forme a aj tentokrát likviduje strelca.
     
    14:10
    Lieta to okolo brány Prešova z každej strany, veľa pukov šlo mimo, najväčšiu šancu mal Baláž keď dorážal pred Riečickým, cez betón gólmana PHK sa však nepresadil.
     
    12:37
    A ihneď Bardejov v protiútoku, Martin Segľa šiel sám na brankára, do bránky ho však natlačil Dušan Kobeľa zozadu a tak vo veľkej šanci padá.
     
    09:55
    Prešov vyrovnal hru a už sa zdalo že bude viesť, z medzikruhov poslal bleskovú strelu Igor Jaroš, puk len tak prešiel cez brankára a popri tyčke končí na mantineli!
     
    07:45
    Hopkovič našiel krížom cez útočné pásmo voľného Gajdoša pri opačnej tyčke, obranca Bardejova ihneď strieľal, ale len do dobre postaveného gólmana.
     
    06:05
    Baláž teraz napriahol sieť bránky PHK, bola to ale bočnica, následne prišiel ďalší pokus od modrej ktorý dorážal Marcel Baláž, no Riečický si naďalej počína bezchybne.
     
    05:00
    A ďalšia šanca v ktorej Peter Česelka dorážal puk pri opačnej tyči ako bol brankár, rýchly Riečický ale betónom gólu zabránil!

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 48. Cútt (Hričina), 52. Cútt (Baláž)


    PHK Prešov: Riečický (Petrík) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Chovan, Novický, Kolařík, Guntáš – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Potoček, Chalupa, Ferenc – Petroc, Skokan, Lopaček
    HK Bardejov: Palko (Andreanin) – Slimák, Takáč, Devečka, Hruška, Polaček, Hopkovič, Gajdoš, Mojdis – Baláž, Cútt, Hričina – Saliji, Prokop, M. Segľa – Vaško, Ľ. Sabol, Kohutiar – Česelka, Šimčák

    Rozhodčí: Jakubec – Rovenský, Vyšný
    bahis siteleri