Trenčín – Nitra 2:1 (po pr.) | Martin – Zvolen 2:5 (kon.) | Piešťany – Žilina 7:4 (kon.)
Košice – Poprad 0:1 (1:3 po s.n.) | Banská Bystrica – Skalica 4:0 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
7:4 (1:2, 4:2, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 28.09.2014, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    PAŠEK - 7:4
     
    53:55
    Piešťany dali gól!
    DUŠAN PAŠEK korunuje svoj dobrý výkon zaslúženým gólom. V samostatnom nájazde bol faulovaný, ale aj tak dokázal na dvakrát prekonať Kosowského. Signalizovaný trest sa ruší a Dušan si pripisuje prvý piešťanský gól. Diváci tlieskajú a keď budú Piešťanci takto strieľať aj naďalej, tak sa snáď vrátia aj tí, ktorí teraz nechodia.
    ŠEDIVÝ - 6:4
     
    40:57
    Piešťany dali gól!
    Ani Kosowski dlho roletu nemal zatiahnutú. Proti strele EDUARDA ŠEDIVÉHO od modrej bol však bezmocný, pretože ju ešte niekto tečoval a odrazila sa od brvna do siete. Teč zrejme nejakého Vlka, keďže gól je pripísaný Šedivému. Veľká škoda, že tento zápas vidí oficiálne len 680 divákov.
    Asistencia: Mišura
    HORNA - 5:4
     
    39:59
    Žilina dala gól!
    Neskutočné. Piešťanci neustrážili brejk Procházku z pravého krídla, ten dal zadovkou pred bránu, kde sa k puku dostal TOMÁŠ HORNA a pomedzi nohy Rybára znížil na rozdiel jedného gólu. Už sa ani nevhadzuje. Toto by sa ale nemalo stať, v druhej vlne nepokrytý hráč, sekundu pred koncom.
    Asistencia: Heřman (oficiálne)
    KONEČNÝ - 5:3
     
    37:35
    Piešťany dali gól!
    Podarilo sa. Dobre rozohratá presilovka, Mišura z pravého rohu na modrú Šedivému, ten na ľavú stranu na kruh a príklep z hokejky RASTISLAVA KONEČNÉHO prepálil Landsmana.
    Asistencia: Šedivý, Mišura.
    KUTÁLEK - 4:3
     
    35:13
    Piešťany dali gól!
    ´Piešťany otáčajú skóre. Pred Landsmanom ostal nepokrytý TIBOR KUTÁLEK, ktorý s prehľadom premenil presnú prihrávku Dušana Pašeka spoza brány. Z gólu mal očividnú radosť. Aby nie, chvíľu predtým zakúril vo vlastnom pásme.
    Asistencia: Pašek.
    BRňÁK - 3:3
     
    28:05
    Piešťany dali gól!
    V čase, keď som išiel napísať, že Piešťanom sa presilovka moc nedarí, sa Havrani konečne usadili v pásme, puk sa trošku so šťastím po rýchlej kombinácii dostal medzi kruhy, kde ho však presne trafil kapirán TOMÁŠ BRŇÁK a po ľade prekonal Landsmana k jeho pravej tyčke.
    Asistencia: Pašek, Holovič.
    ŠIMKO - 2:3
     
    25:36
    Žilina dala gól!
    Svoj deň nemá Matúš Rais, teraz mu pláchol JÁN ŠIMKO, ktorý naopak svoj deň má a zoči – voči Rybárovi zavesil pod brvno. A domáci musia zase doháňať.
    Asistencia: Kanko, Krčula.
    MIŠURA - 2:2
     
    24:42
    Piešťany dali gól!
    Veľmi pekný vyrovnávajúci gól. Dobre hrajúci Klempa prešiel po ľavej strane do pásma, prešiel za bránku, krížom na modrú prihral Šedivému a jeho nahodenie ukážkovo tečoval MATEJ MIŠURA.

    Asistencia: Šedivý, Klempa.
    KANKO - 1:2
     
    08:39
    Žilina dala gól!
    Žilina otáča skóre. Piešťanci prepadli vpredu, následný brejk 2 na 1 ešte gólom neskončil, k puku však dokorčuľoval z druhej vlny PETR KANKO a poľahky prehodil ležiaceho Rybára.
    Asistencia: Šimko, Jelínek.
    HALUZA - 1:1
     
    02:07
    Žilina dala gól!
    Blesková odpoveď Vlkov. Jednoduchá, rýchla akcia, nakorčuľovanie do pásma v podaní Drevenáka, prenechaný puk a presná strela PETRA HALUZU ponad vyrážačku gólmana Rybára. Bude to dnes prestrelka?
    Asistencia: Drevenák, Ďurkech.
    KONEČNÝ - 1:0
     
    00:22
    Piešťany dali gól!
    Bleskové vedenie Piešťan. Puk zachytil na modrej Mišura, posunul na stred medzi kruhmi RASTISLAVOVI KONEČNÉMU, ktorý slabo bránený oboma žilinskými bekmi, vystrelil na stred bránky a Landsmanovi prešiel puk za chrbát.
    Asistencia: Mišura.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 1. Konečný (Mišura), 25. Mišura (Šedivý, Klempa), 29. Brňák (Pašek, Holovič), 36. Kutálek (Pašek), 38. Konečný (Šedivý, Mišura), 41. Šedivý (Mišura), 54. Pašek – 3. Haluza (Drevenák, Ďurkech), 9. Kanko (Šimko, Jelínek), 26. Šimko (Kanko, Krčula), 40. Horna (Heřman)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Šedivý, Škadra, Konečný, Mišura, Klempa – Brňák (C), Rais, Pašek, Holovič, Kutálek – Cuník, Krajčík, Hamrák, Peško, Rapáč – Bučka, Valjent, Vaculín, Toman, Lichanec
    Tréner: R. Sýkora

    MsHK Žilina: Landsman – Dlouhý, Moravec, Procházka, Heřman, Horna – Jelínek, Krčula, Šimko, Novotný, Kanko – Ďurkech, Hertl, Drevenák (C), Haluza, Drábek – Jarab, Kadela, Kubiš, Valášek, Lipovský
    Tréner: J. Zavadil

    Rozhodčí: Jonák – Junek, Šefčík
    bahis siteleri