Olomouc – Poruba 2011 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Slavia – Sparta 1:3 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 5:6 (0:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 28.09.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:24
    Žďár právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání hostů. Chybnou rozehrávku hradeckého zachytil Kadleček a udělal několik kroků. Vyměnil si kotouč s Kautem, naznačil střelu, čímž perfektně zmátl Vomáčku. Útočník plamenů ale místo střely nahrál MARTINU NEČASOVI, který odkrytou bránu snad ani nemohl nedat! Asistence: Slavomír Kadleček, Martin Kaut.
     
    39:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přečíslení tři na jednoho skvěle vyřešili Maršík s Dvořákem a Jakubcem. Jaroslav Dvořák předložil VÁCLAVU MARŠÍKOVI, který na vzdálenější tyč srovnává stav utkání! Asistence: Jaroslav Dvořák, Tadeáš Jakubec.
     
    09:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Zmatky v domácí obraně vedly k tomu, že se před Vomáčkou zjevili úplně osamoceni Kadleček s Kautem. Kadleček přihrál přesně TOMÁŠI KAUTOVI, který pohodlně zakončil. Vomáčka se natahoval marně. Asistence: Slavomír Kadleček, Martin Nečas.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 40. Maršík (Dvořák, Jakubec) – 10. Kaut (Kadleček, Nečas), 56. Nečas (Kadleček, Kaut)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Kouba) – Lelek, Voňka, Pohl, Muška, Gaspar, Šalda – Martinec, Hladík, Jakubec, Pažourek, Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl (C), Hašek, Maršík, Sajdl, Síla
    SKLH Žďár nad Sázavou: Kulich (Joska) – Marek, Melichar, Trejbal, Geba, Jirčík, Kukla, Nepokoj – Březina, Nečas M. (C), Kyncl, Nečas J., Donda, Pytlík, Kaut, Kadleček, Nový

    Rozhodčí: Lučan – Karlík, Pechánek
    bahis siteleri