Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 28.09.2014, 12:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ LACHMAN.
     
    55:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ale velmi rychle vyrovnává stav zápasu! Daniel Zadina se dostal ke střele z mezikruží, kterou ale Dominik Arbelovský dokázal vyrazit. Touš se ale od betonů domácího muže s maskou odrazil přesně před JINDŘICHA KARDOŠE, který tak vrací Duklu do hry o body. Asistence: Daniel Zadina.

    Domácí si vyžádali time-out.
     
    54:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A právě po ztrátě puku od Hrbatého se dostala domácí družina do útoku, který skončil zatím rozdílovým gólem! Vojtěch Holenda našel mezi kruhy Jakuba Petržílku, jenž se opřel do puku, který pak Lepeškovi proskočil pod ramenem. Na brankové čáře jej pak doklepl volný JAN PETRŽÍLEK. Asistence: Jakub Petržílka a Vojtěch Holenda.
     
    34:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Kotlině je srovnáno! Musím uznat, že za výkony z posledních chvil si Jihlava gól zasloužila. Vše začalo u Matěje Šulka, který na zadním mantinelu získal kotouč, který předložil vedle sebe na hůl MILANA TUŠERA, jenž si vykroužil zpoza klece a zvedl puk nad rameno Dominika Arbelovského. Asistence: Matěj Šulek.
     
    12:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V době, kdy rozhodčí signalizoval výhodu po faulu v útočné třetině, se puku chopil snad nejmenší hráč na hřišti VOJTĚCH HOLENDA, jenž ukázal svůj střelecký čuch, najel si až před branku, kde parádním zakončením nedal Lepeškovi šanci. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 13. Holenda, 55. Petržílek (Petržílka, Holenda), rozh. náj. Lachman – 35. Tušer (Šulek), 56. Kardoš (Zadina)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fixa (JIH)
    1:0   Petržílek (HBR)
    2. série:
    1:0   Tušer (JIH)
    1:0   Holenda (HBR)
    3. série:
    1:1   Zadina (JIH)
    1:1   Cachnín (HBR)
    4. série:
    1:1   Petržílek (HBR)
    1:1   Zadina (JIH)
    5. série:
    2:1   Lachman (HBR)
    2:1   Lupač (JIH)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Horák, J. Marek, Hart, Škareda – Petržílek, Holenda, Teplý, Pejchal, Přibyl, Cachnín, Pokorný, Petržílka, Kohout.
    HC Dukla Jihlava: Lepeška – Zadina, Koláček, Martinů, Mareček, Kalenda, Vaněk, Fixa – Kardoš, Adamová, Šulek, Tušer, Matějka, Hrbatý, Lupač, Štěrba.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Capouch, Jaroslav Žák
    bahis siteleri