Vsetín – Třinec 0:8 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 3:8 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 0:7 (kon.)
Pardubice – Liberec 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 0:2 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:4 (2:0 po s.n.) | Havířov – Olomouc 1:3 (kon.) | Písek – Hr. Králové 1:4 (kon.)
Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Poruba 2011 7:2 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:8 (0:5, 0:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 04.10.2014, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přesilovka Valachům spíš ublížila, jelikož se domácí nestačili vrátit s protiútokem Ocelářů. Akci dva na jednoho zakončoval do odkryté klece JAN PORUBA. Asistence: David Kofroň.
     
    56:14
    Vsetín se pokusí vstřelit aspoň jednu branku. Mají k tomu možnost právě nyní, jelikož na dvě minuty za faul kolenem odchází na trestnou lavici Daniel Plitko (TRI).
     
    42:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se nicméně prosazují i po sedmé. V přesilovce to ještě nevyšlo, ale po střele od modré v podání MICHALA ROMANA už Barvík inkasuje mezi betony. Asistence: Robin Švaňa, Jan Poruba.
     
    40:01
    Vsetínští hráči nepochopitelně přišli na led pozdě a inkasují dvě minuty za zdržování hry. Trest odsedí Ladislav Kostka (VSE). Přesilovka pro Oceláře.
     
    25:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další protiútok Ocelářů přináší už šestou branku. Flok z levé strany vypálil na Barvíka, který jeho pokus ještě vyrazil, ale na dorážku GRZEGORZE RADZIENCIAKA už byl krátký. Asistence: Adam Flok.
     
    19:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    A aby toho nebylo málo je stav už 5:0 pro Oceláře! Po přihrávce do mezikruží, kde byl přesně postavený a nikým nekrytý MATĚJ MURÍN musí Barvík znovu vytahovat puk ze své klece. Murínova rána pod břevno nešla chytat. Asistence: Kryštof Stuchlík, Daniel Plitko.
     
    19:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sice běží první třetina, ale zápas je prakticky rozhodnut. Nahození od modré čáry šikovně tečoval před Barvíkem ADAM FLOK. Asistence: Grzegorz Radzienciak.
     
    17:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po druhé brance Ocelářů se hosté znovu natrvalo usadili před Barvíkem až Jan Bartko zajel za branku Vsetína, odkud adresoval puk na brankoviště domácích, kde se nejlépe zorientoval JAN PORUBA, jenž doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Jan Bartko.
     
    14:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovku využívají už po šestatřiceti vteřinách, kdy takřka okamžitě semkli Vsetín v pásmu. Puk nějakou dobu poskakoval před brankou Barvíka až se dostal na hůl KRYŠTOFA STUCHLÍKA a ten měl už poměrně snadnou střeleckou úlohu. Asistence: Matěj Murín, David Kofroň.
     
    13:57
    Třinec si zahraje přesilovou hru. Na dvě minuty za podražení je totiž vyloučen Michal Richter (VSE).
     
    09:35
    Tvrdá rána Stuchlíka (TRI) se zastavila až na tyči Barvíkovy brány!
     
    05:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku však už Oceláři skórují a ujímají se vedení v zápase! Roman přesnou přihrávkou nasměroval DAVIDA KOFRONĚ k samostatnému úniku a ten ukázkovým blafákem do bekhendu nedal Barvíkovi šanci. Asistence: Michal Roman, Jan Poruba.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 6. Kofroň (Roman, Poruba), 15. Stuchlík (Murín, Kofroň), 18. Poruba (Bartko), 20. Flok (Radzienciak), 20. Murín (Stuchlík, Plitko), 26. Radzienciak (Flok), 43. Roman (Švaňa, Poruba), 57. Poruba (Kofroň)


    VHK ROBE Vsetín: Barvík (Bechný) – Bártek, Richter, Augustin, Vítek – Abazaj, Toman, Lainka, Humplík, Gharibyar, M. Weintritt, Kostka, Jochymek, Kovář, Janošek.
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Ochman) – Hrachovský, Valíček, Haman, Radzienciak, Roman, Imrich, Bartko – Stuchlík, Švaňa, Flok, Kofroň, Poruba, Plitko, Murín, Sztwiertnia.

    Rozhodčí: Škrobák (Vsetín) – Novotná (Olomouc), Valentík (Kroměříž)

    Diváci: 65
    bahis siteleri