Vladivostok – CSKA Moskva 0:5 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 1:6 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 1:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Omsk 3:4 (kon.)
Toljatti – Barys 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
CSKA Moskva
Sobota 04.10.2014, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Jan Kolář (VLD) 0+1, čas na ledě: 20:26, 0 střel (12:28:09)
     
    Je dobojováno. První třetina slibovala vyrovnané utkání. Poté ale přišla dvacetiminutovka s pořadovým číslem dva, v níž hosté Admiral naprosto zdecimovali. Dvakrát se prosadil Alexandr Radulov, po jednom zásahu přidali Stephane Da Costa a Jan Mursak. V závěrečné části pak pečetil vítězství CSKA v poměru 5:0 Igor Volkov. Za zmínku zcela jistě stojí, že věechny branky padly při přesilové hře CSKA. Mužstvo z hlavního města Ruska si tak připisuje zasloužené body. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 16:32
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Utkání se již spíše dohrává, ani jedna z družin se nikam nežene. Proskurjakov ale musel nakonec přece jenom zasahovat, leč proti ráně propagačního charakteru.
     
    58:21
    Toto oslabení Admiral zvládl. Přesto ale vypadá skóre z domácího pohledu více než hrozivě. Vsítí Vladivostok alespoň čestný zásah? Zatím to tak nevypadá.
     
    57:18
    Prochorkin hledal v dobré pozici postaveného spoluhráče, což se mu ale nakonec nepodařilo, kotouč nepropasíroval změtí domácích borců. Moskevští jsou ale nadále v ofenzivě.
     
    56:33
    Zatím ale Vladivostok odolává, i když se smyčka v podání CSKA stále více stahuje. Uvidíme, co přinesou nadcházející okamžiky početní výhody.
     
    56:06
    K vidění je další trest na domácí straně. Za držení odjíždí na trestnou lavici Ilja Davydov (VLD). Fanoušci již nejspíše trnou hrůzou.
    Igor VOLKOV - 0:5
     
    55:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní se již ale hosté prosazují. Po nepříliš jistém zákroku domácího brnakáře doklepl kotouč odo poloodkryté branky IGOR VOLKOV. Hra v oslabení bude po dnešním duelu strašit hráče Admiralu jistě velmi dlouho. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Bogdan Kiselevič.
     
    54:28
    CSKA kombinuje v útočném pásmu, ovšem Admiral se poměrně dobře pohybuje. Proto nemohou hosté nalézt optimální pozici ke střele.
     
    53:19
    Za držení dostává menší trest Ilja Zubov (VLD). Završí moskevští pověstného "bůra?"
     
    53:19
    Proskurjakov se zaskvěl! Hosté využili díry v defenzivě Admiralu, načež se vydali do přečíslění dvou na jednoho. Jan Mursak ale svou druhou branku nepřidal, nechal vyniknout výtečně se přesunuvšího brankáře. Bude se ale vylučovat.
     
    52:13
    Ilja Zubov, kapitán Admiralu, zkoušel své štěstí od modré čáry. Razantní pokus ale zamířil pouze do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, kde ani jendomu z celků velké nebezpečí nehrozí.
     
    51:38
    Málo platné jsou ale Vladivostoku přesilové hry. Domácí ekipa nedokáže přejít střední pásmo, natož pak ohrozit Galimova. Hostující brankář si zatím v tomto utkání příliš nezachytal. Bude tomu jinak?
     
    51:01
    V utkání objevuje celá řada nedovolených zákroků. Domácí mají k dispozici další přesilovou hru. Za podražení je "odměnen" Bogdan Kiselevič (MOS).
     
    49:31
    A znovu letí touš až Proskurjakovovi. Toto oslabení CSKA s největší pravděpodobností zvládné bez úhony. Blížíme se do závěrečné desetiminutovky duelu.
     
    48:52
    Admiralu se nedaří této výhody využít, CSKA se zatím brání bez větších obtíží. Nyní navíc vyhazuje přes všechny čáry. Vladivostok tak bude muset zahájit své ofenzivní snažení od prvopočátku.
     
    47:50
    Jevgenij Arťuchin (MOS) velmi tvrdě atakoval Alexeje Ugarova, za což dostává menší a desetiminutový osboní trest. Dvě minuty odpyká Damir Źafjarov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 21. Radulov (Costa, Děnisov), 27. Costa (Mursak, Zajcev), 29. Radulov (Grigorenko, Zajcev), 37. Mursak (Děnisov), 56. Volkov (Prochorkin, Kiselevič)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (37. Proskurjakov) – Lisov, Zemčjonok, Kolář, Pyett, Volodin, Davydov, Kuzmin – Lisin, Bergfors, Gynge, Sokolov, Ugarov, Gorošanskij, Makarov, Sigarjov, Zubov, Gorškov, Vladislav Ušenin,Vjačeslav Ušenin
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarec, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin, Jegoršev – Andronov, Ljubimov, Źafjarov, Stas, Žarkov, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, Radulov, Volkov, Prochorkin, Da Costa, Mamin

    Rozhodčí: Kulakov, Odins – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri