Vladivostok – CSKA Moskva 0:5 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 1:6 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 1:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Omsk 3:4 (kon.)
Toljatti – Barys 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
CSKA Moskva
Sobota 04.10.2014, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Igor VOLKOV - 0:5
     
    55:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní se již ale hosté prosazují. Po nepříliš jistém zákroku domácího brnakáře doklepl kotouč odo poloodkryté branky IGOR VOLKOV. Hra v oslabení bude po dnešním duelu strašit hráče Admiralu jistě velmi dlouho. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Bogdan Kiselevič.
    Jan MURSAK - 0:4
     
    36:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Poměrně dlouho trvalo, než se hosté usadili v útočné třetině. Když už se ale do inkriminovaného území dostali, stálo to za to. Po Děnisovově pasu propálil s pomocí pravé tyče Nalimova JAN MURSAK. V této třetině CSKA naprosto dominuje. Asistence: Denis Děnisov.
    Alexandr RADULOV - 0:3
     
    28:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zatím všechna vyloučení se dnes Vladivostoku krutě mstí. Po krásném "tukecu" zakončil bez problémů do zcela odkryté branky podruhé v dnešním utkání ALEXANDR RADULOV. Jak se domácí vypořádají s tímto vývojem? Asistence: Igor Grigorenko, Nikita Zajcev.
    Stephane DA COSTA - 0:2
     
    26:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na tuto situaci byl již domácí mág krátký. První ránu z mezikruží ještě Nalimov zlikvidoval, ovšem následnou dorážku z bezprostřední blízkosti již ne. Pohotový STEPHANE DA COSTA tak navyšuje vedemí hostujícího celku. Asistence: Jan Mursak, Nikita Zajcev.
    Alexandr RADULOV - 0:1
     
    20:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní již ale jdou hosté do vedení! ALEXANDR RADULOV dostal přesnou přihrávku od levého mantinelu, kterou následně zužitkoval přesnou ranou k levé tyči domácí svatyně. Asistence: Stephane Da Costa, Denis Děnisov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 21. Radulov (Costa, Děnisov), 27. Costa (Mursak, Zajcev), 29. Radulov (Grigorenko, Zajcev), 37. Mursak (Děnisov), 56. Volkov (Prochorkin, Kiselevič)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (37. Proskurjakov) – Lisov, Zemčjonok, Kolář, Pyett, Volodin, Davydov, Kuzmin – Lisin, Bergfors, Gynge, Sokolov, Ugarov, Gorošanskij, Makarov, Sigarjov, Zubov, Gorškov, Vladislav Ušenin,Vjačeslav Ušenin
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarec, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin, Jegoršev – Andronov, Ljubimov, Źafjarov, Stas, Žarkov, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, Radulov, Volkov, Prochorkin, Da Costa, Mamin

    Rozhodčí: Kulakov, Odins – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri