NY Rangers – NY Islanders 3:6 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.) | Washington – San Jose 5:6 (0:1 po s.n.)
Columbus – Dallas 2:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Colorado 3:2 (po pr.)
Tampa – New Jersey 1:2 (kon.) | Nashville – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Edmonton 6:1 (kon.)
konec
New York Rangers
3:6 (1:1, 1:1, 1:4)
New York Islanders
Středa 15.10.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    NASH - 3:6
     
    57:50
    Rangers právě vstřelili branku!

    Jezdci alespoň kosmeticky upravují dnešní nepovedený výsledek. Po hezké Duclairově nahrávce do jízdy se z prostoru mezi kruhy prosazuje střelou zápěstím RICK NASH. Asistence: Anthony Duclair, Martin St. Louis.
    LEDDY - 2:6
     
    50:59
    Islanders právě vstřelili branku!

    Tak to už zavání debaklem! Díky skvěle clonícímu Conacherovi se z prvního gólu v dresu Islanders raduje NICK LEDDY! Asistence: John Tavares.
    GRABOVSKI - 2:5
     
    45:20
    Islanders právě vstřelili branku!

    Vše je nyní proti Jezdcům! Isles se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, přičemž poté, co se MICHAJL GRABOVSKI snažil nahrát na druhou stranu najíždějícímu spoluhráči se kotouč šťastně odráží od bránícího Kevina Kleina přímo do sítě přesouvajícího se Henrika Lundqvista! Asistence: Ryan Strome.
    NELSON - 2:4
     
    44:50
    Islanders právě vstřelili branku!

    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Po nádherné nahrávce zpoza branky se trefuje mezi kruhy osamocený BROCK NELSON! Asistence: Ryan Strome, Michajl Grabovski.
     
    41:32
    Další obrovská šance hostů! Nick Leddy a následně i dorážející Brock Nelson ale ztroskotali na švédském brankáři ve službách Blueshirts!
    OKPOSO - 2:3
     
    40:48
    Islanders právě vstřelili branku!

    Ostrované se brzy po začátku ujímají poprvé vedení! Stejně jako u druhého gólu se chyby u vlastní branky dopustil Mike Kostka, který nahrál na mezi Kruhy stojícího KYLA OKPOSA, který namířil svou střelu do horního rohu Lundqvistovy branky. Asistence: Bez asistence.
     
    35:54
    Velmi zajímavé chvíle jsou teď k vidění v MSG. Nejdříve Dominic Moore nastřelil tyčku a o chvíli později se proti pravidlům provinil Thomas Hickey. Jezdci si tak zahrají další přesilovku.
    TAVARES - 2:2
     
    35:03
    Islanders právě vstřelili branku!

    Domácí chybují za vlastní brankou a máme tu vyrovnání! Nikolaj Kuljomin využívá zaváhání Mika Kostky a po zisku kotouče ho naservíroval mezi přesně mezi kruhy najíždějícímu JOHNU TAVARESOVI, který se v obrovské pozici nemýlil! Asistence: Nikolaj Kuljomin.
     
    33:23
    Kevin Hayes měl možnost vsítit svůj první gól v NHL! V přečíslení dvou proti jednomu zkusil Haláka překonat forhendovým blafákem, ale po kličce nedokázal zamířit přesně!
     
    30:45
    V předchozím Okposově spadnutí měl prsty Dominic Moore, který Okposa chvilku před pádem podrazil. Rozhodčí tak byli nuceni udělit dvě trestné minuty.
     
    30:45
    Kyle Okposo se snažil protáhnout od křídla směrem do branky, ale byl tvrdě odstavený od puku. Šikovný křídelník zůstal bezprostředně po střetu ležet na ledě, ale nyní se již zvedá a odjíždí na střídačku.
     
    28:52
    Jezdci neuvěřitelně tlačí bránící čtveřici soupeře! Největší šanci měl z prostoru mezi kruhy Duclair a následně dorážející Malone, ale Halák drží svůj tým nad vodou!
     
    27:29
    Nováček Griffin Reinhart bruslařsky nestíhal Carlu Hagelinovi a tak byl nucen faulovat. Rangers si zahrají přesilovku.
    BRASSARD - 2:1
     
    23:50
    Rangers právě vstřelili branku!

    Domácí opět odskakují do vedení! Chris Kreider předvedl svůj velký přehled o hře, když za brankou soupeře dokázal poslat přesnou zadovku přímo před branku, kam si sjížděl DERICK BRASSARD. Tomu stačilo zamířit přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Chris Kreider, Lee Stempniak.
     
    19:37
    Lundqvist vytahuje těžký zákrok levým betonem proti Johnu Tavaresovi!
     
    18:49
    A máme tu další dvouminutový trest – stejně jako předchozí dva je za podražení, tentokrát pro Ricka Nashe. Islanders si tak zahrají málo vídanou početní výhodu čtyř proti třem.
     
    18:24
    Bíle oděný celek si přesilovky moc dlouho neužil. Po chybě na modré čáře musel do brejku ujíždějícícho Stempniaka podrazit Johnny Boychuk.
     
    17:59
    Dvě minuty za podražení si odsedí Marc Staal.
     
    17:59
    A král Henrik zasahuje proti dalšímu samostatnému úniku soupeře! Tentokrát byl vychytaným střelcem Casey Cizikas, který byl ovšem podražený a vybojoval tak svému týmu alespoň přesilovou hru.
     
    16:20
    Cory Conacher pláchnul obráncům Rangers díky své obrovské rychlosti! Henrik Lundqvist zachránil celou situaci díky perfektnímu zákroku vyrážečkou!
     
    14:06
    Kyle Okposo vypálil ihned po přejetí modré čáry jedovatou střelu zápěstím! Lundqvista zachránilo břevno!
    BOYCHUK - 1:1
     
    10:31
    Islanders právě vstřelili branku!

    Ostrované srovnávají díky dělové ráně JOHNNYHO BOYCHUKA, který od modré poslal kotouč přesně pod vyrážečku Henrika Lundqvista! Tomu ještě dobře stínil Brock Nelson. Asistence: Kyle Okposo, Frans Nielsen.
     
    09:43
    První početní výhodu si zahrají i hosté. Dvě minuty za bránění ve hře si vykoledoval kapitán Rangers Ryan McDonagh.
    NASH - 1:0
     
    06:21
    Rangers právě vstřelili branku!

    Jezdci se ujímají vedení! RICK NASH využil svého perfektního zrychlení a zatáhl kotouč přes pravé křídlo do pásma. Z rohu poté chtěl příhrou najít před branku sjíždějícího Chrise Kreidera, avšak kotouč mířící do brankoviště zapadl za překvapeného Haláka! Asistence: Bez asistence.
     
    04:17
    První lajna Ostrovanů zahodila šanci dvou proti jednomu! Kyle Okposo v přečíslení čekal na otevření prostoru k nahrávce, ale ten se nakonec neotevřel a Lundqvist proto nakonec kotouč dokázal vypíchnout a zalehnout!
     
    02:52
    Největší šance přišla až po skončení přesilovky. Brassard našel křižně Matse Zuccarella, ale Jaroslav Halák zlikvidoval i jeho pokus z levého kruhu.
     
    00:40
    Pro hosty nezačíná utkání nejlépe. Na trestnou lavici usedá Casey Cizikas.

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 7. Nash, 24. Brassard (Kreider, Stempniak), 58. Nash (Duclair, Louis) – 11. Boychuk (Okposo, Nielsen), 36. Tavares (Kuljomin), 41. Okposo, 45. Nelson (Strome, Grabovski), 46. Grabovski (Strome), 51. Leddy (Tavares)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Kostka, J. Moore, Klein – Duclair, St. Louis, Nash – Kreider, Brassard, Stempniak – Hagelin, Hayes, Zuccarello – Glass, D. Moore, Malone
    New York Islanders: Halák (Johnson) – Hickey, Hamonic, Leddy, Boychuk, Strait, Reinhart – Conacher, Tavares, Okposo – Nelson, Grabovski, Strome – Bailey, Nielsen, Kulemin – Martin, Cizikas, Clutterbuck

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Dave Jackson – Derek Amell, Matt MacPherson

    Diváci: 18200
    bahis siteleri