NY Islanders – San Jose 4:3 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Dallas 2:3 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.)
Washington – New Jersey 6:2 (kon.) | Montreal – Boston 6:4 (kon.) | Ottawa – Colorado 5:3 (kon.)
Los Angeles – St. Louis 1:0 (1:0 po s.n.)
po s.n. (2:1)
New York Islanders
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:0)
San Jose Sharks
Pátek 17.10.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders.
    Autorem vítězné branky je JOHN TAVARES.
    Tomáš HERTL - 3:3
     
    51:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    S góly se nám pomalu roztrhává pytel při pátečním ránu! Vedení Ostrovanů příliš dlouho nevydrželo, o několik mžíků později máme skóre opět nerozhodné. Český mladík a dravec TOMÁŠ HERTL nezaváhal při průniku po pravém křídle. V československém souboji Hertl vyzrál na Haláka a poslal mu touš do horní poloviny branky. Asistence: Jason Demers, Matt Irwin.
    Josh BAILEY - 3:2
     
    48:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrat je na světě. Není to tak dlouho, co Islanders prohrávali rozdílem jedné branky. Nyní ale berou vedení do svých rukou, když využili nepřehledné situace před zařízením Alexe Stalocka. JOSH BAILEY reagoval pohotově, když překvapil gólmana San Jose rychlou a nečekanou střelou. Asistence: Cal Clutterbuck, Casey Cizikas.
    Kyle OKPOSO - 2:2
     
    45:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme tu druhou využitou přesilovku dnešního utkání, po Sharks se prosazují v poli o jednoho muže navíc také domácí Ostrované, ani oni nepotřebovali příliš dlouho času na změnu výsledku v početní výhodě. KYLE OKPOSO dostal na pravou stranu puk, který prostě nešlo netrefit do klece. Stalock byl už položený a překonaný, Okposo mu poslal pryž mezi nohy. Asistence: Frans Nielsen, John Tavares.
    Patrick MARLEAU - 1:2
     
    29:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První početní výhoda zápasu pro San Jose Sharks, okamžitě se stala využitou pro celek ze západní Ameriky. Možná půjde o jednu z nejrychleji využitých přesilovek aktuálně hrané sezóny vůbec, protože padla hned po vhazování. PATRICK MARLEAU z levého kruhu předpisově vymetl pravý horní růžek Halákovy svatyně, gólman Islanders se za toušem pouze ohlédl. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
    Nick LEDDY - 1:1
     
    24:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a na kostce v New Yorku svítí zpátky vyrovnané skóre. Islanders propracovali hru do útočného pásma, vytvořili mírný tlak na svatyni Alexe Stalocka, okamžitě se výsledkem stává vstřelený puk do sítě. NICK LEDDY napálil kotouč na branku skrz skupinku hráčů. Vše, co mu stálo v cestě, dokázal prostřelit a zavěsit do sítě. Asistence: John Tavares, Kyle Okposo.
    Brent BURNS - 0:1
     
    21:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hodně zajímavá situace před vstřelenou brankou Žraloků. Brent Burns na modré čáře napálil pukem do nohy kapitána Islanders Tavarese, ten se poroučel k ledu a nestihl vypomoci s bráněním. BRENT BURNS si potom sám připisuje gól do statistik, protože právě on dopravil kus černé gumy za záda Jaroslava Haláka. Poměrně nečekaný gól. Asistence: Joe Pavelski, Mirco Mueller.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. Leddy (Tavares, Okposo), 46. Okposo (Nielsen, Tavares), 49. Bailey (Clutterbuck, Cizikas), rozh. náj. Tavares – 22. Burns (Pavelski, Mueller), 30. Marleau (Burns, Thornton), 52. Hertl (Demers, Irwin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nielsen (NYI)
    0:1   Couture (SJS)
    2. série:
    0:1   Nelson (NYI)
    0:1   Pavelski (SJS)
    3. série:
    1:1   Okposo (NYI)
    1:1   Hertl (SJS)
    4. série:
    1:1   Strome (NYI)
    1:1   Burns (SJS)
    5. série:
    2:1   Tavares (NYI)
    2:1   Thornton (SJS)


    New York Islanders: Halák – Boychuk, Leddy, Hamonic, Hickey, Haan, Strait – Okposo, Tavares, Conacher – Strome, Grabovski Nelson – Kulemin, Nielsen, Bailey – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    San Jose Sharks: Stalock – Braun, Vlasic, Burns, Mueller, Demers, Irwin – Pavelski, Thornton, Hertl – Nieto, Couture, Marleau – Wingels, Tierney, McGinn – Burish, Desjardins, Scott

    Rozhodčí: Devorski, Martell – McElman, Brisebois

    Diváci: 11 248
    bahis siteleri