Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:2 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 0:1 (kon.) | Piešťany – Skalica 6:4 (kon.)
konec
HK Nitra
6:2 (3:1, 3:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.10.2014, 17:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil jasným triumfom domáceho tímu. Nitrania s prehľadom zdolali svojho súpera rozdielom štyroch presných zásahov a do tabuľky si pripísali zaslúžené tri body.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok večera. (19:16:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:26
    A gól už zrejme ani neuvidíme. Na ľadovej ploche je o všetkom rozhodnuté a zápas sa iba dohráva. Ani jeden z tímov nemá záujem riskovať možné zranenia a čakáme iba na klaksón.
     
    58:17
    Bortňák sa s pukom na hokejke od vlastnej bránky natlačil až na opačnú stranu a dokonca aj zakončil. Lakosil ale nemal náročnú pozíciu a gól sme opäť nevideli.
     
    57:48
    Na ľadovej ploche ostal na moment ležať hosťujúci obranca Tomko, ktorý bol k zemi zrazený pred vlastnou bránkou. Zvolenský hráč bude našťastie v poriadku, rozhodcovia nevylučujú.
     
    57:23
    Napokon sme videli zaujímavú strelu z pravej strany z veľkého uhla, ktorej autorom bol zrejme Tománek. Brankár Šimko sa ale stihol presunúť a siedmykrát neinkasuje.
     
    56:58
    Nitrania by ale ešte asi radi zvýšili svoj náskok. Hnaní publikom sa domáci hokejisti nasťahovali do útočnej tretiny.
     
    56:20
    Pod Zoborom sa už skutočne nič nedeje a hrá sa bez prerušenia. Zvolen sa ešte pokúsi pohroziť, no bude to mať iba veľmi náročné.
     
    55:09
    Domáci v plnom počte.
     
    54:58
    Henrich Ručkay dokonca v útočnej tretine urobil aj sympatické kolečko, počas ktorého si puk vziať nenechal. Vyslúžil si za to potlesk publika.
     
    54:26
    Nitra sa s prehľadom bráni a súperovi nič nedovoľuje. Domáci hokejisti majú puk plne pod kontrolou, žiadne zdramatizovanie stretnutia nepripúšťajú.
     
    53:23
    Lakosil mal menšie problémy s výstrojou, ktoré mu dokonca pomáhal riešiť aj rozhodca. Betón českého brankára bude ale napokon v poriadku a môže sa pokračovať v hre. Zvolen ostáva v útočnej tretine.
     
    53:23
    Konečne sme videli aj poriadnu strelu na bránku Lakosila. Hostia začali aj túto početnú výhodu aktívne, no nitriansky gólman si zatiaľ priestor troch žrdí stráži a zníženie nepripúšťa.
     
    53:09
    Nitra sa bude brániť! Pupák smeruje na trestnú lavicu na dve minúty za napadnutie.
     
    53:09
    Pupák sa z pravej strany natlačil až pred bránku a veľmi nepríjemne atakoval aj Šimka. Brankár hostí skončil na zemi, ale našťastie bude v poriadku. Aj napriek protestom pôjde Pupák na trestnú lavicu.
     
    52:45
    Domáci v plnom počte.
     
    52:16
    Nitrianski hokejisti už ale puk pohodlne vyhodili z pásma a s prehľadom sa bránia. Vysoký forčeking hostí vôbec nepúšťa späť pred Lakosila.
     
    51:57
    Zvolen musel na moment útočné pásmo opustiť, ale späť sa už nedostal. Zastavil ho iba ofsajd na modrej čiare.
     
    51:32
    Hostia súpera stále točia pred Lakosilovou bránkou. Škvaridlo najskôr sám pálil, potom sa pokúšal aj dorážať. Lakosil ale ostáva pokojný a skóre sa nemení.
     
    50:59
    Hostia začali skutočne veľmi aktívne a ihneď sa usadili v pásme. Chovan tam mal veľa práce s udržaním puku, ale napokon situáciu zvládol a Zvolenčania pokračujú v tlaku.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. H. Ručkay (Slovák), 4. Lelkeš (Piačka), 7. L. Novák (Tománek, Stümpel), 32. Tománek (M. Novák), 36. Štefanka (Pupák, M. Novák), 40. Mráz (H. Ručkay) – 12. Puliš (Brabenec, Bagin), 26. Tomko (Žilka)


    HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Jass, Bednár, M. Novák, Eremenko, Milo, Guoth, Pavlíček – Tománek, Stümpel, L. Novák – Mráz, Slovák, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek. Lelkeš, Piačka
    HKM Zvolen: Šimko – Juraško, Bagin, Pokovič, Hraško, Pichnarčík, Tomko, Ťavoda – Puliš, Brabenec, Podkonický – Škvaridlo, Jurík, Michal Chovan – Žilka, Bortňák, Ďaloga – Síkela, Fekiač

    Rozhodčí: Stano, Bednár – Gavalier, Marušin
    bahis siteleri