Queens Park – Liverpool 2:3 (kon.) | Stoke – Swansea 2:1 (kon.)
konec
Queens Park Rangers
2:3 (0:0)
Liverpool FC
Neděle 19.10.2014, 14:30 • Loftus Road, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    To už je z mé strany vše. Děkuji za pozornost a přeji nám všem, abychom i v budoucnu viděli mnoho takových zápasů! (16:45:38)
     
    Panečku, to byl neskutečný závěr! Liverpool ještě v 87. minutě vedl 0:1, ale poté se děly věci! Domácí nejprve v tu chvíli naprosto zaslouženě vyrovnali zásluhou střídajícího Vargase, ale v 90. minutě strhl vedení zpět na stranu Reds Coutinho. Ani to však nebyl zdaleka konec. Ve druhé minutě nastavení srovnal opět Eduardo Vargas, ovšem ani to QPR nestačilo alespoň na bod. Už v páté minutě nastavení – podle signalizace se měly přidat jen čtyři minuty – si Sterlingovu přihrávku srazil do vlastní brány Caulker. Domácí si tak dnes dali hned dva vlastní góly, v 67. minutě totiž takto "otevřel" skóre Dunne.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Kolo Touré.
    Steven CAULKER - 2:3
     
    90+5
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Rozhodčí Dowd chtěl nastavovat čtyři minuty a již po uplynutí této doby přichází další nešťěstí pro Hoops! Sterling hledal před bránou Balotelliho a míč uklidil do vlastní sítě STEVEN CAULKER. Druhý vlastňák domácích v zápase.
    Eduardo VARGAS - 2:2
     
    90+2
    QPR právě vstřelili branku!
    Wow! Tohle je Premier League! Domácí bleskově odpovídají a srovnávají na 2:2! Leroy Fer kopl rohový kop na bližší tyč, kde se dostal k hlavičce EDUARDO VARGAS a Mignolet míč vytáhl až za brankovou čarou.
    COUTINHO - 1:2
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    No tohle je pro domácí obrovsky kruté! Hosté roh ubránili a vydali se do rychlého kontru. Na jeho konci se ocitl COUTINHO, který v šestnáctce obešel Islu a přes Caulkera vyslal přízemní střelu, která skončila u vzdálenější tyče.
     
    89
    Domácí jsou při chuti! Caulker hlavou vracel míč do ohně, kde byl zase Vargas. Před ním míč na poslední chvíli odvrátil na roh Škrtel!
    Eduardo VARGAS - 1:1
     
    87
    QPR právě vstřelili branku!
    Obrovská radost na Loftus Road! Vargas odcentroval na zadní tyč, kde byl Austin, který hlavou balón vrátil zpět před bránu, kam stačil vlétnout právě EDUARDO VARGAS a ten již z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě. Naprosto zasloužené vyrovnání Hoops!
     
    86
    Hostující Coutinho obdržel žlutou kartu za zákrok na půlce.
     
    85
    Phillips zahrál rohový kop na zadní tyč. Hosté míč odvrátili, ale po sérii hlaviček se jim vrátil zpátky do šestnáctky až na hlavu Traorého, jehož pokus Mignolet vytěsnil na roh.

    Martin Augustin

    Branky: 87. Vargas (Austin), 90+2. Vargas (Fer) – 67. Dunne (vla.), 90. Coutinho (Gerrard), 90+5. Caulker (vla.)

    Karty:   45+1. Dunne (QPR), 80. Henry (QPR) – 71. Johnson (LIV), 82. Škrtel (LIV), 86. Coutinho (LIV)


    Queens Park Rangers: McCarthy – Isla, Onuoha (46. Phillips), Dunne, Caulker, Jun Sok-jong – Sandro (60. Traoré), Henry, Fer – Austin, Zamora (C) (79. Vargas).
    Náhradníci: Murphy – Traoré, Ferdinand, Phillips, Kranjčar, Hoilett, Vargas.

    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Škrtel, Lovren, Enrique – Henderson, Gerrard (C), Can (66. Allen) – Sterling (90+6. K. Touré), Balotelli, Lallana (66. Coutinho).
    Náhradníci: Jones – K. Touré, Manquillo, Coutinho, Allen, Marković, Lambert.

    Rozhodčí: Philip Dowd – S. Ledger, R. West.
    bahis siteleri