Převýšov – Admira Praha 2:0 (kon.) | Meteor – Benešov 1:1 (2:4 po pen.) | Jirny – Králův Dvůr 1:0 (kon.)
Union 2013 – Zápy 0:0 (4:2 po pen.) | Louňovice – Štěchovice 1:0 (kon.)
konec
SK Viktorie Jirny
1:0 (1:0)
FK Králův Dvůr
Neděle 19.10.2014, 14:00Česká fotbalová liga
     
    Je tu konec utkání, o osudu tří bodů nakonec rozhoduje jediný gól zápasu, který dokázali vstřelit domácí dvě minutu před přestávkou. Králův Dvůr tak dnes odjíždí s prázdnou. Ode mě vše, příště na počtenou. (16:00:58)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    75
    Králův Dvůr se celý druhý poločas snaží vyrovnat, vybojoval si už pět rohových kopů, Jirny ale stále odolávají a drží si jednobrankový náskok.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, který byl po většinu času vyrovnaným. Domácí se ale dokázali v závěru první půle prosadit a tak pokud bude chtít Králův Dvůr pomýšlet na body, bude muset ve druhé půli vstřelit minimálně jeden gól.
    Druhý poločas začne přibližně v 15:10.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Jirny právě vstřelily branku!
    Domácí hráči se dvě minuty před koncem prvního poločasu dokázali prosadit a ujímají se tak v utkání jednobrankového vedení. Jméno střelce doplníme později.
     
    30
    Je za námi půl hodina hry, aktivnější jsou chvíli ndomácí hráči a chvíli zase hosté. Nicméně domácí si dokázali vytvořit už tři rohové kopy, úvodní branka jak z domácí strany, tak ale také ze strany Králova Dvora prozatím nepřichází a průběžný stav je tudíž neměnný – 0:0.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Dobré nedělní odpoledne, v rámci 11. kola ČFL je dnes na programu i duel mezi Jirny, soupeřem jim bude Králův Dvůr. Z toho utkání vám přineseme pouze změny stavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Ondřej Novotný

    Branky:


    SK Viktorie Jirny:
    FK Králův Dvůr:
    bahis siteleri