Kladno – HC Litvínov 1:5 (kon.) | Jihlava – Liberec 7:8 (po s.n.) | Pardubice – Písek 7:1 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Sparta – Hr. Králové 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 11:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:9 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 1:3 (kon.)
Havířov – Zlín 2:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:6 (kon.)
konec
PZ Kladno
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 29.11.2014, 13:15 • ČEZ Stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek s konstatováním výhry celku HC Energie Karlovy Vary z tohoto zápasu vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (15:26:44)
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyšla lépe Karlovým Varům, které šli zásluhou Martina Trapla do vedení 1:0, které nakonec vydrželo až do konce druhé třetiny. Kladno ve třetí třetině zabojovalo a byla z toho vyrovnávací branka z hole Tobiáše Mrkvičky. Už se zdálo, že Kladno vybojuje proti třetímu celku tabulky aspoň bod, to by však domácí nesměli dvakrát v krátkém časovém sledu faulovat. Hosté využili početní výhodu a 20 sekund před koncem zápasu pečetil při vlastním oslabení Milan Davídek výhru Karlových Varů střelou do prázdné brány. Západočeši si tedy do tabulky připisují další 3 body, zatímco Kladno v dnešním zápase vyšlo naprázdno.
     
    Střely na bránu: PZ Kladno 17, Karlovy Vary 25.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení se dostal do zakončení hostující MILAN DAVÍDEK, který trefil opuštěnou bránu Kladna a rozhodl tak definitivně o výhře Karlových Varů v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    58:23
    Karlovy Vary si zahrají do konce utkání oslabení. Oliver Pátek (KVA) je vyloučen na 2 minuty za podražení. Domácí tak mají možnost znovu vyrovnat stav utkání.
     
    56:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra! Hosté z Karlových Varů sice nevyužili dvojnásobné oslabení soupeře, ale klasickou přesilovou hru už se jim podařilo zásluhou JIŘÍHO JANATY proměnit v branku. Asistence: Martin Trapl, Michael Čejka.
     
    55:28
    Karlovy Vary si zahrají 20 sekund ve dvojnásobné početní výhodě, jelikož je Martin Vostárek (PZK) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    53:48
    Ovšem pro Kladno přichází trest. Martin Molčík (PZK) oslabuje svůj tým na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    52:35
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno přežilo oslabení a dvě minuty na to vstřelil vyrovnávací branku TOBIÁŠ MRKVIČKA, který dává Kladnu velké naděje na zisk minimálně jednoho bodu, pokud by zápas došel do prodloužení, případně samostatných nájezdů. Asistence: Richard Lachman.
     
    Dnešní utkání sleduje 65 diváků.
     
    48:41
    Karlovy Vary si zahrají přesilovou hru. Lukáš Vyšín (PZK) je vyloučen na 2 minuty za držení protihráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I když měli hosté jasnou střeleckou převahu (0:13 na střely), navýšit své vedení nedokázali. O zápasu tedy rozhodne poslední třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    21:13
    Jedno vyloučení následuje další, tentokrát na straně domácích. Tobiáš Mrkvička (PZK) si půjde sednout za katr na 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    20:27
    Hostující brankář Filip Grančarov (KVA) si od Matúška vysloužil trest v podobě 2 minut za zdržování hry – vyhození puku mimo hřiště.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině měli možnost diváci shlédnout především rozdávání trestných minut, kterých bylo v první třetině celkem 18. Číslice se nakonec změnila i v kolonce skóre, to když v 8. minutě dokázal Martin Trapl v přesilové hře dostat touš za záda Karlíka. Do kabin tedy šli s větší pohodou Karlovarští, kteří vedou po první třetině nejtěsnějším možným rozdílem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:51
    Kladnu přesilová hra moc dlouho nevydržela. Adam Lenárt (PZK) si dopomohl hákováním, za což si vyloužil od hlavního sudího dvouminutový trest. Počet hráčů na ledě se tak zredukuje.
     
    14:13
    Poprvé jdou za katr také hosté z Karlových Varů. Vyloučeným je Ondřej Pajk (KVA), který si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:41
    Rozhodčí udělil Lukáši Němcovi (PZK) osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    10:17
    Těžké chvíle pro Kladno. Na 2 minuty za hákování je vyloučen Adam Lenárt (PZK).
     
    07:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra! Karlovarští se ujímají vedení v dnešním zápase. Početní výhodu dokázal využít nejlepší střelec Karlových Varů MARTIN TRAPL. Asistence: Jiří Janata, Kamil Svoboda.
     
    05:45
    Vyloučeným hráčem na 2 minuty se stává Lukáš Němec (PZK), který se provinil hákováním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PZ Kladno: Karlík (Moravec) – Straka, Rampfel, Kučera, Vlk, Němec, Libecajt, Slatinský – Lenárt, Molčík, Lachman, Vyšín, Jarý, Trofimov, Jeřábek, Vostárek, Mrkvička

    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Špírek) – Vápeník, Hrůša, Beer, Pajk, Pátek, Havlík – Chodounský, Nguyen, Trapl, Svoboda, Čejka, Pastyřík, Horký, Hauzr, Davídek, Kurfürst, Janata

    Rozhodčí: Matúška – Svoboda, Střelka.
     
    Dnešní zápas bude v roli hlavního rozhodčího řídit Ján Matúška, jako čárový rozhodčí mu budou asistovat Milan Svoboda a Radim Střelka.
     
    HC Energie Karlovy Vary

    To hosté z Karlových Varů jsou na tom podstatně lépe. Karlovarští ztrácí na první místo pouhých 7 bodů a momentálně se řadí na 3. místo tabulky. Skóre je pro hosty kladné +22 (66:44), nejvíce se o branky Karlových Varů postaral Martin Trapl, který jich v letošní sezóně stihl nasázet 11 do branky soupeře. Západočeši by určitě chtěli minimálně bodově navázat na úspěch z posledního zápasu, ve kterém přehráli Kladno až v samostatných nájezdech.

    Poslední 3 zápasy:
    Karlovy Vary – Kladno 2:1 po s.n. (0:0, 1:0, 0:1 – 0:0 – 1:0)
    Slavia Praha – Karlovy Vary 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
    Karlovy Vary – Letňany 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
     
    Nejlepší hráči kanadského bodování

    PZ Kladno:
    1. Vostárek Martin – 8 bodů (3+5)
    2. Jeřábek Filip – 6 bodů (5+1)
    3. Lachman Richard – 5 bodů (3+2)

    HC Energie Karlovy Vary:
    1. Trapl Martin – 21 bodů (11+10)
    2. Janata Jiří – 21 bodů (7+14)
    3. Čejka Michael – 18 bodů (9+9)
     
    PZ Kladno

    Hráči PZ Kladno v letošní sezóně nepředvádějí výkony podle svých představ. V tabulce skupiny Západ jim patří poslední příčka. Za 25 zápasů se Středočechům povedlo získat pouhé 3 body (1 výhra v prodloužení, 1 prohra v prodloužení a 23 proher) a na předposlední místo v tabulce mají ohromnou propast v podobě 24 bodů. Ani pohled na skóre (29:158), které je hodně negativní, určitě není nikterak slastné z pohledu fanouška domácího celku. V dnešním utkání tak bude PZ Kladno jasným outsiderem.

    Poslední 3 zápasy:
    Chomutov – PZ Kladno 8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
    PZ Kladno – Kladno 1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
    Plzeň – PZ Kladno 8:1 (3:1, 4:0, 1:0)
     
    Přeji příjemné odpoledne všem hokejovým nadšencům! Dnes je na programu 26. kolo RAKO extraligy staršího dorostu skupiny Západ, ve kterém se mimo jiné představí celek PZ Kladno proti celku HC Energie Karlovy Vary. Zápase se odehraje od 13:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 53. Mrkvička (Lachman) – 8. Trapl (Janata, Svoboda), 57. Janata (Trapl, Čejka), 60. Davídek


    PZ Kladno: Karlík (Moravec) – Straka, Rampfel, Kučera, Vlk, Němec, Libecajt, Slatinský – Lenárt, Molčík, Lachman, Vyšín, Jarý, Trofimov, Jeřábek, Vostárek, Mrkvička
    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Špírek) – Vápeník, Hrůša, Beer, Pajk, Pátek, Havlík – Chodounský, Nguyen, Trapl, Svoboda, Čejka, Pastyřík, Horký, Hauzr, Davídek, Kurfürst, Janata

    Rozhodčí: Matúška – Svoboda, Střelka

    Diváci: 65
    bahis siteleri