SK Karviná – Val. Meziříčí 6:2 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Břeclav 4:3 (2:1 po s.n.)
Nový Jičín – Opava 2:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 0:2 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 5:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Klatovy – Bílina 4:3 (kon.) | Sokolov – Nymburk 4:2 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 5:3 (kon.) | Děčín – Žďár n/S 1:2 (1:2 po s.n.) | Jindř. Hradec – Kobra 2:3 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 29.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Po Teperově pobídce se do opuštěné klece Hodonína trefil PAVEL ZEDNÍK a definitivně tak rozhodl o tom, že tři body do tabulky si připíše jeho celek! Asistence: Jakub Teper.
     
    38:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hráči v bílých dresech rozebrali hodonínskou defenzivní trojici a odskakují Drtičům na rozdíl dvou branek! Kotouč putoval po ose Teper – Lipina až k obránci DAVIDU SAMIECOVI, na jehož zakončení u vzdálenější tyče nemohl Zdenko Kotvan adekvátně zareagovat. Asistence: Petr Lipina, Jakub Teper.
     
    30:48
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli nádhernou hokejovou akci a po zásluze si berou své vedení zpět! Jan Mamula nejprve v útočném rohu udělal z domácího Škápika statistu, když kolem něj obkroužil s kotoučem na holi a následně servíroval lahůdkovou přihrávku před Kotvanovo brankoviště, kde se do kotouče opřel ONDŘEJ SLUŠTÍK a rozvlnil hodonínskou síť. Vskutku nádherná hokejová akce. Asistence: Jan Mamula.
     
    28:37
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Seveřané se ovšem tohoto rychlého zvratu ve skóre nezalekli a záhy srovnávají stav! VÍT STRÁNSKÝ si připisuje druhý přesný zásah v dnešním utkání, když jej do samostatného úniku vyslal přesným pasem obránce Krutil a hostující kapitán našel skulinku mezi Kotvanovými betony. Asistence: Michal Krutil.
     
    25:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Druhá branka v rychlém sledu za sebou otáčí vývoj dnešního utkání! ZDENĚK JURÁSEK dlouho s kotoučem na levém kruhu neváhal a svým typickým způsobem umístil střelu do horní poloviny Svobodovy klece. Hodonínští Drtiči tak během minuty a dvaceti vteřin otáčejí skóre zápasu! Asistence: Petr Peš.
     
    24:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krátce poté, co hostující obránce Černin opustil trestnou lavici, se poprvé rozsvítilo světlo za brankou Reného Svobody. Ten měl obrovské problémy s vyražením Piskořovy střely, kotouč chvíli poskakoval na brankovišti, kde jej za bezmocného brankáře hostí doklepl mladíček JAKUB TOMI. Asistence: Dominik Piskoř.
     
    03:18
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují první přesilovou hru v branku a ujímají se tak na hodonínském ledě vedení! Od úvodních minut aktivní Vojtěch Černin střílenou přihrávkou našel hůl svého kapitána VÍTA STRÁNSKÉHO, který si před Kotvanem věděl s kotoučem rady a potrestal tak nedisciplinovanost hodonínských. Asistence: Vojtěch Černin.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 25. Tomi (Piskoř), 26. Jurásek (Peš) – 4. Stránský (Černin), 29. Stránský (Krutil), 31. Sluštík (Mamula), 39. Samiec (Lipina, Teper), 60. Zedník (Teper)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Pokorný, Škápik, Zapletal, Nedvěd, Polesný – Zezula, Špok, Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Piskoř, Sajdl, Jurásek, Vrba, Mika
    HC Frýdek-Místek: Svoboda (Horváth) – Samiec, Teper, Jindřich, Krutil, Černin, Podešva – Lipina, Zedník, Stránský, Mach, Mamula, Prokop, Slovák, Sluštík, Gogolka, Heider, Jonáš, Mišenko

    Rozhodčí: Fiedler – Blaha, Švarc
    bahis siteleri