Havlíčkův Brod – Krkonoše 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (1:0, 4:2, 1:0)
HC Krkonoše
Sobota 29.11.2014, 14:45 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:48
    Jenže třetí branky už se s nejvyšší pravděpodobností nedočkají. Na lavici hanby míří Daniel Černý (KRK), protože jeho tým hrál v šesti.
     
    57:41
    Hůř už to snad ani udělat nešlo! Gólman Hanák vyjel daleko ze svého brankoviště a Štěpán Sedláček tím byl tak překvapený, že mu kotouč utekl z hole až do rohu pásma!
     
    57:41
    A pozor, je tu trestné střílení pro Krkonoše! Štěpán Sedláček se prohnal kolem brodských beků a byl podražen před brankou Jakubem Lacinou!
     
    55:56
    Horalové ještě mají šanci s nepříznivým stavem v závěru utkání něco udělat, protože si zahrají v početní převaze. Lukáš Křížek (HBR) se provinil napadením.
     
    44:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A troufám si říct, že o vítězi dnešního zápasu už je rozhodnuto! Dlouhý tlak vyústil v šestou havlíčkobrodskou branku, když na okraji kruhu udeřil mocně do puku JAKUB LACINA a jeho krásná dělovka se odrazem o pravou tyčku gólmana Hlubučku odrazila do sítě! Bez asistence.
     
    40:40
    Pozor, tohle vypadalo nebezpečně! Jakub Tatar posunul puk těsně před gólmanem Hanákem vedle sebe, ale dojíždějící Pavel Sedláček na puk nedosáhl před odkrytou bránou!
     
    38:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím to tam už konečně začalo padat a ujímají se zaslouženého vedení 5:2! Jan Jelínek předložil pas na modrou čáru Dominiku Suchému, který vystřelil a před brankovištěm krásně tečoval puk k levé Hlubučkově tyčce clonící JAKUB KRAUČUK! Asistence: Dominik Suchý, Jan Jelínek.
     
    38:31
    Zdeněk Václavec (KRK) – 2 minuty – hákování.
     
    37:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    teď už se ale brodský soubor může radovat, opět vede o dvě branky! Jan Jelínek na levém křídle přiťukl puk na hůl LUKÁŠE KŘÍŽKA a urostlý útočník Rebelů to udělal famózně, když si to neohroženě namířil mezi kruhy, v rychlosti se vyhl povedenými kličkami protihráčům a v pádu zblízka propasíroval puk mezi Hlubučkovi betony! Asistence: Jan Jelínek.
     
    37:16
    A znovu obrovská příležitost zůstala nevyužita! Ránu z bezprostřední blízkosti vyrazil brankář Hlubuček, který se přesunul na poslední chvíli, nad svou horní tyč!
     
    36:37
    Jakub Lacina tvrdě vystřelil od modré čáry a brankář Hlubuček na poslední chvíli vyrazil koncem betonu puk od své levé tyčky. Následnou dorážku Lukáše Berana ukryl do lapačky!
     
    34:50
    Ondřej Vitoušek (KRK) – 2 minuty – hákování.
     
    33:45
    Trápení Rebelů se špatnou koncovkou nebere konců! Hned tři hráči se snažili zblízka protlačit puk za záda ležícího gólmana Hlubučka, ale neúspěšně!
     
    31:58
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Rebelové mohou litovat neproměněných šancí, protože hosté zatím vytěžili z minima maximum a dotahují se na nejtěsnější rozdíl! Štěpán Sedláček vyhrál vhazování a okamžitě vystřelil DAVID CERMAN, na jehož prudkou ránu nestihl brankář Kekula vůbec zareagovat a jen smutně praštil holí o led! Asistence: Štěpán Sedláček.
     
    31:13
    Na trestnou lavici je vykázán Jiří Benák (HBR) za hákování.
     
    30:38
    Už počtvrté Rebelové nastřelili brankovou konstrukci, to je k nevíře! Tomáš Cejpek to sehrál skvěle a našel před brankovištěm Davida Michálka, který byl sice tísněný, ale pohotově vystřelil. Tyč!
     
    28:55
    Nádherný pas dostal před bránu Jiří Benák a naložil s ním perfektně, když se okamžitě opřel do puku, který zazvonil na Hlubučkovu tyč!
     
    25:41
    A opět vytasil ze svého arzenálu krásný zákrok gólman Hlubuček! Josef Pilný vymyslel v rohu pásma nádherný pas mezi kruhy, odkud bez přípravy střílel Daniel Králíček, ale opora Krkonoš skvěle vyjela a chytila puk do náruče!
     
    24:36
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Havlíčkův Brod pokračoval v obrovském tlaku a brankář Hlubuček se několikrát zaskvěl parádními zákroky, ale vzápětí měli hosté ponechanou výhodu a předvedli rovněž krásnou kombinaci! Nádherný pas vykouzlil Jakub Jiřička do jízdy RENÉMU MACHOVI, který se dostal do samostatného úniku, sjel si až před bránu a zblízka obstřelil gólmana Kekulu! Asistence: Jakub Jiřička.
     
    23:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže domácí jsou k nezastavení a zasadili soupeři už třetí přesný úder! První útok předvedl rychlou akci, při níž Jan Jelínek z mezikruží ještě nastřelil Hlubučkovy betony, ale z bleskové dorážky trefil prázdnou bránu JAKUB KRAUČUK! Asistence: Jan Jelínek, Lukáš Křížek.
     
    22:14
    Rebelové dostali asi o přestávce pokyny více střílet a tlačit se do brány, brankář Hlubuček neví, kam dřív skočit! Zblízka na našel vypálil Jakub Kraučuk, ale mezírku mezi betony nenašel!
     
    21:40
    A takřka ihned po vhazování to mohlo být 3:0! Josef Pilný narýsoval krásný pas před brankoviště na Pavla Hendrycha, který v pádu těsně minul levou tyč!
     
    21:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové teď předvedli v útočném pásmu bleskovou kombinaci a jdou do dvougólového trháku! Z rohu pásma vystřihl krásnou nahrávku Lukáš Beran, který našel před brankovištěm osamoceného TOMÁŠE CEJPKA, jenž z voleje našel mezírku mezi Hlubučkovými betony! Asistence: Lukáš Beran, David Michálek.
     
    21:00
    A další velká šance, tentokrát zblízka pálil kapitán Tomáš Cejpek, ale nastřelil jen přesouvajícího se gólmana Hlubučka, který v krkolomé pozici skvěle zasáhl!
     
    20:32
    Domácí Jan Jelínek měl na holi druhou branku svého týmu! Z mírného úhlu na levé straně napálil kotouč směrem ke vzdálenější tyčce, ale brankář Hlubuček vymrštil lapačku a puk v ní schoval!
     
    19:05
    Svěřenci trenérského tandemu Václav Adam – Jaroslav Benc byli hodně důrazní v předbrankovém prostoru a brankář Hlubuček měl štěstí, že kotouč ho zasáhl!
     
    18:42
    Jakub Lacina měl spoustu prostoru a času v pravém kruhu. Srovnal si puk na hůl a zápěstím vyslal nepříjemnou jedovku, jež znovu zacinkala na brankovou konstrukci!
     
    16:48
    A brodský muž s maskou teď musel předvést dobrý zákrok! Z levého kruhu vypálil zápěstím René Mach a mířil dobře k protější tyči. Kekulova lapačka však byla na místě!
     
    14:00
    Daniel Králíček (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    11:13
    A teď měli i hosté na své straně i pořádnou dávku štěstí, tvrdá střela z prostoru kruhů zacinkala na tyčku brankáře Hlubučka!
     
    10:40
    David Michálek nevymýšlel nic složitého, ocitl se s pukem v dobré palebné pozici v mírném úhlu na levé straně a vystřelil. Brankář Hlubuček předvedl dobrý zákrok!
     
    09:04
    A pozor, za krkonošskou obranu se dostával rozjetý Daniel Králíček, ale ve velké rychlosti ztratil rovnováhu a zakončení se mu nepovedlo!
     
    07:50
    Tomáš Cejpek (HBR) – 2 minuty – napadení.
     
    05:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové hned první přesilovku relativně brzy využívají a ujímají se zaslouženého vedení! Krkonošská obrana byla totálně dezorientovaná a nedokázala vyčistit prostor před brankovištěm, kde se po střele Jiřího Kopice dostal k puku DANIEL KRÁLÍČEK a z nepřehledné skrumáže doslova procpal puk za Hlubučkova záda! Asistence: Jiří Kopic.
     
    04:59
    Na trestnou lavici usedl Jan Šuráň (KRK) za podražení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Králíček (Kopic), 22. Cejpek (Beran, Michálek), 24. Kraučuk (Jelínek, Křížek), 38. Křížek (Jelínek), 39. Kraučuk (Suchý, Jelínek), 45. Lacina – 25. Mach (Jiřička), 32. Cerman (Sedláček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 33. Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Benák, Kopic – Křížek, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych – Králíček, Pilný.
    HC Krkonoše: Hlubuček (Sobotka) – Špetla, Kynčl, Jiřička, Vitoušek, Tatar, Koblasa, Sedláček, Věříš, Rychlovský, Václavec, Šebek, Černý, Šuráň, Cerman, Mach.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Tasch, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri