Boston – New Jersey 3:0 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:2 (po pr.) | Carolina – Buffalo 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 7:2 (kon.) | Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Chicago 2:4 (kon.)
Colorado – Ottawa 5:2 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:1 (kon.) | Vancouver – Florida 1:3 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 3:4 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Dallas Stars
Pátek 09.01.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Shea WEBER - 3:2
     
    60:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskurychlý konec prodloužení. SHEA WEBER vypálil z pravého kruhu zápěstím a jeho projektil se od Lehtonenova ramena odrazil za brankovou čáru. Nejproduktivnější obránce Predátorů tedy gólové orámoval dnešní zápas, když v 16. minutě otevíral skóre utkání. Asistence: Mike Fisher, Colin Wilson.
    Trevor DALEY - 2:2
     
    39:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tahle zajímavá třetina si žádala podobné vyústění. Pouhé dvě sekundy před přestávkou hosté vyrovnávají stav zápasu. Nádhernou kombinaci Dallasu zakončoval k bližší tyči TREVOR DALEY. Asistence: Jamie Benn, Cody Eakin.
    Miikka SALOMÄKI - 2:1
     
    36:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení, i když v posledních minutách neměli vice ze hry. Roman Josi uvolnil vynikajícím pasem do samostatného úniku MIIKKU SALOMÄKIHO, který nadvakrát překonal Lehtonena a vstřelil svou první branku hned ve svém prvním zápase NHL v kariéře. Asistence. Roman Josi, Calle Järnkrok.
    Jason SPEZZA - 1:1
     
    32:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    No vida. V době, kdy už domácí hráli v plném počtu, přichází vyrovnání. A nutno podotknout, že u této branky nemá Pekka Rinne vůbec čisté svědomí. JASON SPEZZA pálil z prakticky nulového úhlu, kotouč propadl finskému gólmanovi mezi lapačkou a tělem. Zničehonic je tedy vyrovnáno. Asistence: Shawn Horcoff, Jason Demers.
    Shea WEBER - 1:0
     
    15:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre utkání z nenápadného útoku. SHEA WEBER napřáhl na modré čáře a jeho pověstná dělovka proletěla Lehtonenovi mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Mike Ribeiro, Roman Josi.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 16. Weber (Ribeiro, Josi), 37. Salomäki (Josi, Järnkrok), 61. Weber (Fisher, Wilson) – 33. Spezza (Horcoff, Demers), 40. Daley (Benn, Eakin)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Bartley, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Arcobello – Salomäki, Jänkrok, Jokinen – Bourque, Gaustad, Stalberg
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Oleksiak, Daley, Demers, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Ritchie – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen

    Rozhodčí: Deworski, O´Rourke – Kovachik, Morin

    Diváci: 17 113 (vyprodáno)
    bahis siteleri