Boston – NY Rangers 3:0 (kon.) | Buffalo – Minnesota 0:7 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 0:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:2 (kon.) | Florida – Colorado 2:4 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (po pr.) | Dallas – Winnipeg 1:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:4 (kon.)
San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 16.01.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pavel DACJUK - 2:3
     
    64:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je konce napínavého duelu. Už jsme se pomalu mohli těšit na samostatné nájezdy, jenže překvapivou akcí v samotném závěru nastavené pětiminutovky rozhodl přesným zakončením technický specialista PAVEL DACJUK. Hosté tak berou těsnou výhru, přestože ztratili vedení chvíli před koncem základní hrací doby. Asistence: Kyle Quincey, Danny DeKeyser.
    Alexander STEEN - 2:2
     
    59:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí mančaft stihl vyrovnat skóre na kostce v hale ještě před koncem základní hrací doby! Když už se zdálo, že Detroit míří za těsným vítězstvím, překvapená hala najednou rychle ožila. Hrdinou závěru třetí části se stává ALEXANDER STEEN, jenž tečoval pokus spoluhráče k tyči branky Petra Mrázka, ten neměl moc šancí regovat. Pravděpodobně uvidíme prodloužení. Asistence: Alex Pietrangelo, Vladimir Tarasenko.
    David BACKES - 1:2
     
    43:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nakonec domácí využívají nabídnutou početní výhodu ke svému dobru. Ukázková práce hráče na brankovišti, kapitán St. Louis Blues DAVID BACKES snad ani nemohl najít lepší pozici, kam se postavit pro tečování kotouče do sítě. Nádherně muž v modrém oděvu nasměroval puk za Petra Mrázka a zápas bude najednou zase o něco napínavější. Diváci z hlediště reagují hlasitou odezvou. Asistence: Jay Bouwmeester, Kevin Shattenkirk.
    Tomáš TATAR - 0:2
     
    39:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tomu se říká závěr třetiny! Red Wings nedokázali jen vstřelit první branku utkání, hned poté se jim daří další kousek, ten je posílá do vedení o dva góly. Nahození od modré čáry bylo jen prvním krokem k úspěchu, na brankovišti stál dobře připravený k zakončení slovenský útočník TOMÁŠ TATAR. Jeho orientace nyní přinesla Detroitu ovoce, stačil totiž dopravit kotouč za Elliottova Záda. Zajímavý závěr periody. Asistence: Jonathan Ericsson, Riley Sheahan.
    Joakim ANDERSSON - 0:1
     
    38:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přeci jen se ještě ve druhé třetině dočkáme úvodní branky zápasu, i když už se zdálo, že bude třeba vyčkat až do závěrečné části. Až hodně překvapivá trefa Red Wings, kterou nabídla situace před brankou St. Louis. Hostujícímu kádru se vyplatil důraz na brankovišti, konkrétně pak kotouč za Briana Elliotta dokázal došťouchat vší silou JOAKIM ANDERSSON, jenž brzy zvedal oslavně ruce nad hlavu. Asistence: Drew Miller, Luke Glendening.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 44. Backes (Bouwmeester, Shattenkirk), 60. Steen (Pietrangelo, Tarasenko) – 39. Andersson (Miller, Gelndening), 40. Tatar (Ericsson, Sheahan), 65. Dacjuk (Quincey, DeKeyser)


    St. Louis Blues: Elliott – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Cole, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Lehtera, Schwartz – Lindström, Stastny, Berglund – Reaves, Lapierre, Ott
    Detroit Red Wings: Mrázek – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Ouellet, Smith – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Tatar, Sheahan, Nyquist – Weiss, Helm, Pulkkinen – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodčí: Dwyer, L'Ecuyer – Murchison, Sharrers

    Diváci: 18 543
    bahis siteleri