Boston – NY Rangers 3:0 (kon.) | Buffalo – Minnesota 0:7 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 0:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:2 (kon.) | Florida – Colorado 2:4 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (po pr.) | Dallas – Winnipeg 1:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:4 (kon.)
San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 16.01.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:51
    Hra přerušna pro vyloučení. Domácí hokejista Lapierre odjíždí na trestnou lavici za držení. Jeho tým má tak další komplikace.
     
    42:03
    Jenže arbitr utkání opět posílá některého z hráčů za katr. Tentokráte z druhé strany barikády, dvě minuty za podražení inkasuje Henrik Zetterberg.
     
    40:23
    Pavel Dacjuk v první šanci, pak už ale rozhodčí zvedá svou pravici. Dvě minuty za hákování dostává domácí muž Alexander Steen za hákování.
     
    38:18
    Hned následně se vylučuje. Z domácí strany míří pykat na dvě minuty T. J. Oshie, z té druhé Henrik Zetterberg.
     
    34:35
    Po vhazování se moc dlouho nehrálo, rozhodčí totiž posílá na trestnou lavici domácího hráče. Dvě minuty za držení dostává Jackman, i když to nese nelibě.
     
    13:55
    Dvě minuty dostane od hlavního rozhodčího dnešního utkání hostující hokejista Tomáš Tatar, Slovák ve službách Detroitu držel soupeře, což je proti pravidlům.
     
    05:25
    Wings už zpátky v obranném pásmu Bluesmanů, ale hra zase rychla pozastavena. Jedná se o další trest, nyní půjde sedě hostující muž. Dvě minuty za krosček přisouzeny Stephenu Weissovi.
     
    04:20
    V přečíslení budou hrát Detroit Red Wings, jelikož Jay Bouwmeester inkasoval od rozhodčího trest za podražení.
     
    02:46
    Na trestnou lavici odeslán domácí Ott a hostující Smith. Oba se spolu pustili do menší strkanice a právě proto byli oceněni trestem. Bude se hrát ve čtyřech.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 44. Backes (Bouwmeester, Shattenkirk), 60. Steen (Pietrangelo, Tarasenko) – 39. Andersson (Miller, Gelndening), 40. Tatar (Ericsson, Sheahan), 65. Dacjuk (Quincey, DeKeyser)


    St. Louis Blues: Elliott – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Cole, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Lehtera, Schwartz – Lindström, Stastny, Berglund – Reaves, Lapierre, Ott
    Detroit Red Wings: Mrázek – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Ouellet, Smith – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Tatar, Sheahan, Nyquist – Weiss, Helm, Pulkkinen – Andersson, Glendening, Miller

    Rozhodčí: Dwyer, L'Ecuyer – Murchison, Sharrers

    Diváci: 18 543
    bahis siteleri