Philadelphia – Columbus 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:4 (kon.)
New Jersey – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Florida 2:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.)
Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 18.02.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    James NEAL - 5:1
     
    30:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Začíná se nám dělat pořádná mezera ve skóre, mezi počtem gólů jednoho a druhého týmu. Nashville Predators vedou kousek za polovinou základní hrací doby už o čtyři branky, i když předtím několikrát na Alexi Stalockovi ztroskotali. Pak byl ale dopředu vyslán JAMES NEAL, ten vůbec na nic nečekal a naprosto přesně našel místo mezi betony ochránce svatyně San Jose Sharks. Hosté potřebují něco změnit, aby se jim začalo po všech směrech dařit. Asistence: Mike Ribeiro.
    Paul GAUSTAD - 4:1
     
    21:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Uběhlo jen několik dalších vteřinek a náskok Predators se rozšiřuje už na třígolový rozdíl. Zase úplně zaskončená obrana Sharks, navíc nehlídané levé křídlo příčinou, proč do sítě mužstva z Kalifornie padá již čtvrtý puk. Dobře se pro přihrávku stačil uvolnit PAUL GAUSTAD, aby už celkem v pohodě a s klidem na hokejce dopravil kus černé gumy za brankovou čáru. Asistence: Gabriel Bourque, Shea Weber.
    Craig SMITH - 3:1
     
    20:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Využitá početní výhoda, domácí družina to stihla ještě během vyloučení Brendena Dillona. Predators podrželi puk v útočném pásmu, dostali se až velice blízko k brankovišti. Před Stalockem nejdříve výborně stínil jeden z útočníků Nashvillu, puk ale zapadl do klece San Jose Sharks u levé tyče gólmana z Kalifornie. Autorem třetího gólu domácího výběru CRAIG SMITH. Asistence: Colin Wilson, Seth Jones.
    Craig SMITH - 2:1
     
    16:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nejen k vyrovnání se dostávají Predátoři během několika málo okamžiků, zároveň se jim daří uniknout do vedení a situace na ledě je opačná nejen výsledkově, ale teď už do jisté míry i herně. Před branku se s kotoučem uvolnil CRAIG SMITH, Alex Stalock nebyl daleko od úspěšného zákroku. Jenže Smith se zavčas zorientoval a nahozený kotouč pohotově doklepl za záda gólmana San Jose Sharks. Zatím hodně atraktivní hokej, který sledujeme. Asistence: Mattias Ekholm, Mike Ribeiro.
    Shea WEBER - 1:1
     
    13:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno ještě během úvodní dvacetiminutovky. Predators se najednou dostali k puku v útočné třetině docela snadno, zásluhou vyhraného vhazování zamířil puk na modrou čáru, konkrétně k hokejce hráče jménem SHEA WEBER. A ten se svými pokusy z dálky moc často nemýlí. Bek s pořádnou tvrdostí střely předvedl jeden ze svých kousků, následně už se kus černé gumy třepotal za Alexem Stalockem. Začínáme výsledkově znovu. Asistence: Mike Fisher.
    Matt IRWIN - 0:1
     
    05:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První radost hostující družiny je na světě! Veliké překvapení pro diváky v hledišti hned na začátku první třetiny. Už jen proto, že doposud jsme nesledovali nějaký hokej plný šancí a častých střelecký pokusů. Sharks ale v klidu ze střední třetiny založili akci a nenechali se rozhodit, do samostatného úniku na branku byl po přihrávce od modré čáry vyslán obránce MATT IRWIN. Zůstal úplně nehlídán, jeho úprk pak jmenovaný zakončil střelou do Rinnem nepokrytého místa. Predators musí dotahovat. Asistence: Melker Karlsson, Joe Pavelski.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Weber (Fisher), 17. Smith (Ekholm, Ribeiro), 21. Smith (Wilson, Jones), 22. Gaustad (Bourque, Weber), 31. Neal (Ribeiro) – 6. Irwin (Karlsson, Pavelski)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Bitteto, Jones, Bartley, Ekholm – Neal, Ribeiro, Wilson – Smith, Fisher, Cullen – Bourque, Jarnkrok, Forsberg – Beck, Gaustad, Nystrom
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Burns, Vlasic, Braun, Irwin, Hannan, Dillon – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Wingels, Tierney, Hertl – Kennedy, Sheppard, Goodrow

    Rozhodčí: Hebert, Kozari – Cormier, McElman

    Diváci: 16 206
    bahis siteleri