Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
New York Islanders
5:1 (0:0, 1:1, 4:0)
Arizona Coyotes
Středa 25.02.2015, 01:00 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York (kapacita 16170 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Cal Clutterbuck se nicméně ještě prezentoval zcela zbytečným zákrokem na Ekman-Larssona, jehož poslal k ledu úplně zbytečným krosčekem, za který míří pykat na trestnou lavici.
     
    58:33
    V závěru zápasu si ještě hosté zahrají přesilovou hru, za hákování je vyloučen Anders Lee.
     
    56:41
    Gagner nabil na ránu Korpikoskimu, jehož projektil zastavil až tyčky Johnsonovy branky!
     
    50:42
    Coyotes si zahrají dnes svou první přesilovou hru, za hákování je vyloučen domácí kapitán John Tavares.
    Brock NELSON - 5:1
     
    49:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další branka domácích! Brock Nelson nejdříve přihrávkou našel před brankou Baileyho, který ještě Smithe nedokázal překonat. Odražený kotouč ale ze vzduchu trefil BROCK NELSON tak šikovně, že skončil až v za Smithovými zády! Asistence: Josh Bailey a Colin McDonald.
    Kael MOUILLIERAT - 4:1
     
    47:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další branku! Po několika soubojích za brankou Coyotes dokázal Colin McDonald propasírovat puk před branku na KAELA MOUILLIERATA, který se tvrdou a především přesnou střelou trefil přesně pod horní tyčku a zaznamenává tak svůj první gól v kariéře v NHL! Asistence: Colin McDonald a Nikolaj Kuljomin.
     
    44:54
    Ľubomír Višňovský se při hře ve čtyřech dostal do výborné šance, jeho střelu ale zastavil Mike Smith skvělým zákrokem betonem!
     
    44:15
    Ještě před vhozením puku do hry se do sebe málem pustili Cal Clutterbuck a B. J. Crombeen, oba jsou odesláni na trestnou lavici za nesportovní chování, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    Johnny BOYCHUK - 3:1
     
    44:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované přidávají další branku a výrazně se tak přibližují výhře v dnešním zápase! Tavares si několikrát vyměnil kotouč se Stromem, kapitán Islanders pak stáhl hru na střed a našel najíždějícího JOHNNYHO BOYCHUKA, který svižnou střelou propálil Smithe! Asistence: John Tavares a Ryan Strome.
    Matt MARTIN - 2:1
     
    43:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají opět vedení! Po nenápadné akci se Mouillierat snažil najít před brankou Kuljomina, který se přes těsnou obranu neprosadil, stihl ale přistrčit puk na hokejku MATTA MARTINA, jehož střelu zastavila až síť ve Smithově brance! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Kael Moullierat.
    Mark ARCOBELLO - 1:1
     
    35:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tentokrát se už hosté prosazují! V situaci tři na dva zatáhl Martin Erat kotouč do útočného pásma, kde jej přenechal MARKU ARCOBELLOVI, který si puk stáhl na střed a přesnou střelou mezi Boychukovými nohami nedal Johnsonovi šanci zakročit! Asistence: Martin Erat a Dave Moss.
     
    34:41
    Obrovská šance Coyotes! Shane Doan z dorážky z bezprostřední blízkosti nastřelil pouze tyč Johnsonovy branky!
     
    32:46
    Islanders se v početní výhodě zatím vůbec nedaří, v oslabení se dokonce dostal do velké šance Lauri Korpikoski, jehož střelu Johnson s obrovskými problémy nakonec udržel!
     
    31:33
    Oliver Ekman-Larsson nevybíravým způsobem poslal k ledu Brocka Nelsona, za což je hostující obránce zaslouženě vyloučen na 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    27:18
    Ryan Strome v situaci dva na jednoho nepřihrál na Nelsona, ale vystřelil, Smith s menšími problémy pokus domácího útočníka zastavil!
    Anders LEE - 1:0
     
    20:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    I druhá třetina začala ve velkém tempu, lépe do ní ale vstupují domácí Islanders! Travis Hamonic zatáhl kotouč podél pravého mantinelu a parádní přihrávkou našel nehlídaného ANDERSE LEE, který bekhendovou střelou otevírá skóre dnešního zápasu, Doan už ke střelci Islanders přispěchal pozdě! Asistence: Travis Hamonic a Brock Nelson.
     
    13:32
    Dylan Reese vystřelil od modré čáry, Johnson puk sice vyrazil, ale pouze nad sebe a souboj hokejek ve vzduchu naštěstí pro domácí Višňovský vyhrál nad Lessiem!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 21. Lee (Hamonic, Nelson), 44. Martin (Kuljomin, Mouillierat), 45. Boychuk (Tavares, Strome), 48. Mouillierat (McDonald, Kuljomin), 50. Nelson (Bailey, McDonald) – 36. Arcobello (Erat, Moss)


    New York Islanders: Johnson (Halák) – Leddy, Boychuk, Višňovský, Hickey, de Haan, Hamonic – Lee, Tavares (C), Bailey – Grabner, Nielsen, Strome – Kuljomin, Nelson, Clutterbuck – Martin, Mouillierat, McDonald. Trenér: Jack Capuano.
    Arizona Coyotes: Smith (McKenna) – Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Campbell, Gormley, Reese – Lessio, Vermette, Doan (C) – Rieder, Arcobello, Gagner – Korpikoski, Chipchura, Erat – Martinook, Crombeen, Moss. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Kowal, Leggo – Heyer, McElman

    Diváci: 15888
    bahis siteleri