Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Středa 25.02.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    John MITCHELL - 5:2
     
    58:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté zaznamenávají čestný přesilovkový úspěch! Duchene vybojoval puk za Rinneho brankou, před níž přihrál JOHNU MITCHELLOVI, který zblízka propálil finského gólmana Predátorů. Asistence: Matt Duchene.
    Eric NYSTRÖM - 5:1
     
    48:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté zkusili odvolat brankáře a hrát v šesti proti čtyřem, což se jim však brzy vymstilo! ERIC NYSTRÖM se dostal ke kotouči, nerozpakoval se a z vlastního pásma poslal puk neomylně přímo doprostřed prázdné branky Colorada. Bez asistence.
    Filip FORSBERG - 4:1
     
    40:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři dnes již podruhé těží z vyhraného vhazování! V levém kruhu se puk dostal k FILIPU FORSBERGOVI, který si prostrčil kotouč mezi nohama, otočil se k bráně a propálil Varlamova střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Mike Ribeiro.
    Roman JOSI - 3:1
     
    31:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a kotouč převzal na modré ROMAN JOSI, jehož střela zapadla do levé šibenice branky překvapeného Varlamova. Brankář Colorada střelu vůbec neviděl. Asistence: Matt Cullen.
    Craig SMITH - 2:1
     
    24:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři jdou do vedení! Domácí se vydali do rychlého protiútoku v přečíslení 3 na 2, kotouč zavezl do útočného pásma po pravé straně CRAIG SMITH, který nakonec místo přihrávky volil rovnou střelu a jeho tvrdá rána mířila přesně nad beton ke vzdálenější tyči.
    Calle JÄRNKROK - 1:1
     
    04:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po patnácti sekundách je srovnáno! Elliot udělal chybu na útočné modré, kde ho zblokoval CALLE JÄRNKROK, který nabral rychlost, dostal se s kotoučem za obranu Colorada a tváří v tvář Varlamovi uspěl nekompromisní střelou pod břevno. Bez asistence.
    Nathan MACKINNON - 0:1
     
    03:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou zničehonic do vedení! NATHAN MACKINNON převzal na modré kotouč od O'Reillyho a následně vypálil zdánlivě neškodnou přízemní střelu, kterou však jeden z obránců Nashvillu nešťastně tečoval bruslí do vlastní branky. Asistence: Ryan O'Reilly, Brad Stuart.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 5. Järnkrok, 25. Smith, 32. Josi (Cullen), 41. Forsberg (Ribeiro), 49. Nyström – 4. MacKinnon (O'Reilly, Stuart), 59. Mitchell (Duchene)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber – Ekholm, Franson – Bartley, Jones – Ellis – Forsberg, Ribeiro, Neal – Smith, Fisher, Cullen – Santorelli, Järnkrok, Wilson – Nyström, Gaustad, Bourque
    Colorado Avalanche: Varlamov (43. Berra) – Holden, Stuart – Guenin, Barrie – Hejda, Elliott – Landeskog, O'Reilly, MacKinnon – Talbot, Duchene, Iginla – Tanguay, Mitchell, Everberg – McLeod, Cliche, Carey

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Brian Pochmara – Brad Lazarowich, Derek Nansen
    bahis siteleri