Pardubice – Čáslav 2:0 (kon.) | Třinec – Karviná 0:2 (kon.) | Žilina – Frýdek-Místek 1:1 (kon.)
Vlašim – Sokolov 0:1 (kon.) | HFK Olomouc – Znojmo 0:1 (kon.) | Štěchovice – Neratovice 0:1 (kon.)
konec
FC Graffin Vlašim
0:1 (0:1)
FK Baník Sokolov
Sobota 28.02.2015, 13:00 • Sportovní areál Na Lukách, Vlašim • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    85
    Ještě jednu změnu si přichystal sokolovský trenér. Ze hřiště je stažen Otto Urma, místo kterého vbíhá na trávník na poslední minuty Břetislav Tvrzník.
     
    75
    Simerský za svůj faul na polovině hřiště vidí žlutou kartu.
     
    75
    Dvojité střídání nachystal trenér Sokolova. Ze hřiště odchází Zbyněk Vondráček a Lukáš Pouček, které nahradí Karel Koubek a Panajotis Kucalas.
     
    66
    Další střídání na straně Vlašimi. Hřiště opouští Petr Breda a do hry naskakuje Dominik Simerský.
     
    60
    Střídání na obou stranách. Na straně domácích odstupuje Lukáš Vebr, kterého nahrazuje Jiří Petrů a na straně hostů přepustil své místo na hrací ploše Františku Dřížďalovi David Vaněček.
     
    59
    Velkou šanci na vyrovnání teď spálil Hejný. Průcha mu adresoval přesnou přihrávku, ale Hejný tváří v tvář Belaňovi trefil pouze nohy sokolovského brankáře.
     
    57
    Ke druhé změně sestavy sáhl domácí trenér. Ze hřiště odchází Pavel Radoš, jehož místo zaujme Veselý.
     
    46
    Oba týmy nastupují do druhé půle s jednou změnou. Na straně domácích nahrazuje Tomáše Matějku Karel Hejný a na straně hostů si místo Vojtěcha Přeučila zahraje Lukáš Hrubý.
     
    42
    Po přímém kopu hostů propadl míč až k Šamánkovi, který ho v pádu dnes podruhé dostal do sítě. Ke smůle Sokolova si ale pomezní rozhodčí všiml Šamánkovy ofsajdové pozice a gól tak samozřejmě platit nemůže.
     
    29
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Z levé strany se prodral do vápna Kosak, proti kterému vyběhl Fendrich. Mladý záložník ve službách Sokolova vyřešil celou situaci nejlépe jak mohl, neboť se Fendricha nesnažil propálit, ale přesnou přihrávkou našel ROSTISLAVA ŠAMÁNKA, který přes padajícího obránce dokázal poslat balón do sítě.
     
    22
    Po následném rohovém kopu vznikl před brankou Sokolova závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Vebr, opřel se do balónu a jeho pokus proletěl jen pár centimetrů nad břevnem Belaňovy svatyně.
     
    11
    Nebezpečný centr letěl do vápna Sokolova. K míči se v dobré pozici dostal Radoš, ale rána mu vůbec nesedla a Belaň si může hodně oddechnout. To byla asi největší šance dosavadního průběhu utkání.

    Jiří Paýr

    Branky: 29. Šamánek

    Karty:   75. Simerský (VLA)


    FC Graffin Vlašim: Fendrich – Nový, Štochl, Breda (66. Simerský), Starý – Radoš (57. Veselý), Vebr (60. Petrů), Průcha, Gebert, Barák – Matějka (46. Hejný)
    Náhradníci: Budínský, Veselý, Petrů, Simerský, Hejný

    FK Baník Sokolov: Belaň – Urma (85. Tvrzník), Vondráček (75. Kucalas), Hofmann, Vrtělka, Vaněček (60. Dřížďal), Blažek, Pouček (75. Koubek), Kosak, Přeučil (46. Hrubý), Šamánek
    Náhradníci: Dvořák, Kucalas, Hrubý, Tvrzník, Koubek, Dřížďal
    bahis siteleri