Toronto – Montreal 3:4 (0:2 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 4:5 (1:2 po s.n.) | Carolina – Detroit 0:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (1:0 po s.n.)
Dallas – Nashville 4:1 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 1:2 (kon.)
Vancouver – Edmonton 6:5 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 12.04.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarome IGINLA - 3:2
     
    59:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost v Pepsi Centre, která vypukla něco málo přes půl minuty do konce třetí třetiny. Druhá využitá přesilovka Colorado Avalanache v zápase a dokonce se o její využití postaral stejný hráč jako v prvním případě. Velice podobný gól druhému zásahu Lavin, o který se také nyní postaral zkušený JAROME IGINLA. Chicago už teď má hodně málo času s výsledkem něco udělat a pravděpodobně hned pošle brankáře na střídačku. Asistence: Alex Tanguay.
    Brandon SAAD - 2:2
     
    55:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jak málo může stačit ke gólovému úspěchu. Stejně jako v první či druhé třetině Avalanche, teď zase byli méně aktivním mužstvem na ledové ploše Chicago Blackhawks. Přesto se ale z jediné lepší protiakce dokázali prosadit, i když domácí ještě proti zásahu protestovali. BRANDON SAAD totiž propasoval touš z brankoviště tělem a bylo to na hranici pravidel. Ale arbitr branku uznává, takže protesty Colorada nikam nepovedou. Budeme sledovat zajímavý závěr. Asistence: Marián Hossa, Michal Rozsíval.
    Jarome IGINLA - 2:1
     
    34:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První přesilovka nejen Colorada, ale první početní výhoda tohoto utkání vůbec. A hned končí brankou, ke všemu velmi rychlou. Jen několik vteřin stačilo Lavinám k tomu, aby zužitkovaly nabídnutou převahu mužů na ledě. Brzy totiž dostal na levou stranu výborně nabito zkušený kanonýr JAROME IGINLA, který prostřelil gólmana Darlinga v horní části branky. Ani ve druhé třetině nejsou Avalanche aktivnějším týmem na ledě, přesto mají díky dobré přesilovce své vedení zpátky. Asistence: Zach Redmond, Matt Duchene.
    Patrick SHARP - 1:1
     
    28:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks se právě dočkali odměny za svou trpělivost a daleko lepší přecházení modré útočné čáry než v případě soupeře v domácích trikotech. Šlo o poměrně jednoduchou akci, ale právě takový typ protiútoků se dnes zdá být nejúčinější. Bickell zavezl sebevědomě touš do útočné třetiny, aby přihrávkou dozadu našel úplně volného muže jménem PATRICK SHARP. Ten vůbec neváhal a pálil přímo do sítě Semjona Varlamova. Brankář Colorada snad ani nemohl stihnout reagovat. Asistence: Bryan Bickell, Andrew Shaw.
    Cody MCLEOD - 1:0
     
    10:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Skóre se ale mění na druhé straně hrací plochy. Stačila první větší šance v první třetině a fanoušci Colorada mohou ještě v zahajovací periodě slavit. Před brankou Darlinga zůstal na malou chviličku úplně samotný a nehlídaný CODY MCLEOD, jenž obdržel přesnou přihrávku na hokejku a nečinilo mu problémy uklidit kotouč přímo pod brankáře Chicaga. Hostům se nepodařilo využít aktivity a nyní tedy inkasují. Asistence: Tyson Barrie, Joey Hishon.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. McLeod (Barrie, Hishon), 35. Iginla (Redmond, Duchene), 60. Iginla (Tanguay) – 29. Sharp (Bickell, Shaw), 56. Saad (Hossa, Rozsíval)


    Colorado Avalanche: Varlamov – Barrie, Holden, Stuart, Guenin, Redmond, Hejda – Iginla, Duchene, Mitchell – Tanguay, O'Reilly, Landeskog – Hishon, Cliche, McLeod – Briere, Hamilton, Caron
    Chicago Blackhawks: Darling – Seabrook, Keith, Paliotta, Oduya, Rozsíval, Hjalmarsson – Hossa, Toews, Versteeg – Baun, Vermette, Saad – Sharp, Shaw, Bickell – Teravainen, Kruger, Nordstrom

    Rozhodčí: Kowal, Pochmara – Henderson, Galloway

    Diváci: 18 049
    bahis siteleri