Junosť Minsk – Limhamn/Malmö 1:2 (kon.) | Eisbären – Okanagan 7:0 (kon.) | Sparta – Salzburg 6:4 (kon.)
Zürich – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:4 (1:2, 3:2, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 12.04.2015, 13:00 • Incheba Arena (malá hala Tipsport arény), Praha • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Sparta Praha bere na Memoriálu Jana Marka bronzové medaile, když v utkání o třetí místo poráží EC Red Bull Salzburg poměrem 6:4, se s Vámi loučí a hezké nedělní odpoledne přeje Tomáš Lysý. (14:54:43)
     
    Vyrovnané utkání, po kterém byl po dvou třetinách stav nerozhodný, získává Sparta na svojí stranu ve třetí třetině. Vítězný gól vstřelil v jednapadesáté minutě Vojtěch Komárek, kterého doplnil střelou do prázdné klece v závěru zápasu Tomáš Schwamberger.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Do prázdné branky se po pasu Maršouna trefuje TOMÁŠ SCHWAMBERGER a pojišťuje Spartě bronzové medaile. Asistence: Pavel Maršoun.
     
    58:21
    Peeters Wouter odjíždí na střídačku a Salzburg to zkusí bez gólmana v šesti hráči v poli.
     
    58:21
    Nepřesná rozehrávka Sparty vede k zakázanému uvolnění. Bude se vzahovat po pravici Hofmanna.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:38
    Michnáč nezpracoval puk ve středním pásmu, ale Dubská jej ještě udržel a Sparta tak získala cenné vteřinky při soubojích o puk v obranném pásmu Red Bullu.
     
    56:54
    Jenže štěstí měl i Salzburg. Do otevřené obrany podnikli Sparťané výpad dva na jednoho v podání Vandase a Šrámka. První jmenovaný vzal odpovědnost na svá bedra a z pravého kruhu vypálil. Jeho povedená rána zápěstím orazítkovala levou tyč branky Woutera.
     
    55:36
    Tečovaná střela Maximiliana Kislingera zaplachtila vzduchem a padla na horní tyčku branky. Nyní měla Sparta obrovské štěstí.
     
    55:19
    Schwambacher se krásnou stahovačkou po přejetí modré zbavil dvou hráčů, ale následně svojí akci doslova zazdil nepřesnou přihrávkou na spoluhráče.
     
    54:32
    Hosté krizový moment přestáli, jsou v plném počtu, a opět mohou směle myslet na vyrovnání.
     
    54:15
    Hosté jsou nyní velmi obětaví, do další rány, nyní zřejmě Michnáče, padli dokonce dva hokejisté, kteří mají ve znaku velkého rudého býka.
     
    53:30
    Mezi kruhy byl zcela volný Vojtěch Komárek, který vystřelil, ale jeho hezká rána byla zblokována a Salzburg posílá puk přes všechny čáry.
     
    52:32
    Hráči s velkým S na dresu budou mít možnost své vedení navýšit, neboť je vyloučen Julian Klöckl. Monžá vidíme zlomové momenty dnešního zápasu.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    50:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané si berou zpět vedení, a to po obrovské chybě Salzburgu v obraně. Dva proti nikomu, s tím nemohl Wouter nic dělat. Michnáč nechrtil, poslal puk před branku na VOJTĚCHA KOMÁRKA, který střílí prozatimní rozdílový gól. Sparta tak využívá přesilovku. Asistence: Albert Michnáč.
     
    50:17
    Sparta hraje v plném počtu a začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    49:04
    Dlouho však salzburská přesilovka nevydržela, protože Nico Feldner se provini vražením na hrazení.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    48:17
    Salzburg si zahraje přesilovou hru, neboť jeden ze sparťanskách hráčů odjíždí na trestnou lavici za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 5-2.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Michnáč (Maršoun), 21. Michnáč, 26. Švarc (Šišolák), 38. Nacházel (Hanuš), 51. Komárek (Michnáč), 59. Schwamberger (Maršoun) – 9. Pospíšil (Sokolov), 11. Maillard, 30. Zitz, 40. Valach (Maillard)


    HC Sparta Praha: Hofmann (Škorpík) – Sedliský, Jeřábek, Vízner, Hanuš, Procházka, Vandas, Eliáš, Horský – Dubský, Michnáč, Maršoun, Komárek, Nacházel, Švarc, Šrámek, Kadlec, Chlouba, Zídek, Schwamberger, Kropáček, Kafka, Šišolák. Trenér: Pavel Geffert
    EC Red Bull Salzburg: Wouter (Beck) – Riedl, Bappert, Vojta, Wirth, Kofler, Mizerák – Birner, Ettwein, Feldner, Kislinger, Klöckl, Samanski, Valach, Juščák, Pospíšil, Sokolov, Volf, Gams, Lindqvist, Zitz, Maillard, Zimmerman, Larcher.
    bahis siteleri