Litva – Estonsko 6:1 (kon.) | J. Korea – Velká Británie 2:3 (kon.) | Chorvatsko – Nizozemsko 2:5 (kon.)
konec
Jižní Korea
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Velká Británie
Čtvrtek 16.04.2015, 17:00 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Korea hraje se šesti bruslaři v poli.
     
    56:38
    Další šance pro domácí. Ben O´Connor (GBR) putuje na trestnou lavici. Hostující hráč byl vyloučen za krosček.
     
    53:58
    Bude se opět vylučovat. Mark Garside (GBR) si pomohl hákováním a dává domácím šanci na vyrovnání.
     
    50:43
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Na trestnou lavici usedá za nedovolené bránění Jack Prince (GBR).
     
    50:07
    Korea jde ovšem do čtyř. Za sekání si jde odpočinout na trestnou lavici Sangwook Kim (KOR), který tak oslabuje své mužstvo.
    Ben O´CONNOR - 2:3
     
    46:39
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádhera co předvedl hostující obránce BEN O´CONNOR. Kotouč si před Parkem prohodil mezi nohama a zakončil přesně pod víko.
    Faul na Cowleyho
     
    46:39
    Cowley se dostal do samostatného úniku. Hostující hráč byl lehce atakován a nezakončil tak, jak by chtěl. Jeden z domácích hráčů hodil hokejkou a uvidíme nájezd v podání Británie.
     
    41:54
    Za nedovolené bránění odchází Mark Thomas (GBR) na trestnou lavici a oslabuje tak své mužstvo.
     
    36:44
    Střídačka domácích je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Tlak Velké Británie může pokračovat.
    Ben O´CONNOR - 2:2
     
    33:35
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové využívají dvojnásobnou přesilovou hru. Od modré vypálil tvrdou ránu BEN O´CONNOR a kotouč se zastavil až v síti za zády Parka. Asistence: Jonathan Weaver.
     
    32:49
    Oddechový čas pro Velkou Británii.
     
    32:49
    Bude se opět vylučovat. Velká Británie si zahraje dvojnásobnou přesilovou hru. Jin Jui Ahn (KOR) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    32:05
    Britové si zahrají přesilovou hru. Wooje Sung (KOR) zasáhl jednoho z hostujících hráčů hokejkou do obličeje a po právu si jde odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    30:41
    Lachowicz se dostal před branku Korei, kde se snažil zakončit po zemi k levé tyči, ale Park výborně zasáhl pravým betonem a kotouč vykopl.
     
    28:52
    Korea bude hrát v početní převaze. O´Connor (GBR) se proti pravidlům provinil sekáním.
     
    23:55
    Bude se vylučovat a hned dvakrát na straně domácích. Minho Cho (KOR) si odpyká dvě minuty za hákování a v témže čase je vyloučen Hyonho Oh (KOR), který je vyloučen za krosček.
     
    20:51
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Je tu ovšem rychlé snížení Velké Británie. Na levé straně se dostal ke kotouči ROBERT FARMER, který vymetl pavučiny v levém horním rohu Parkovy branky. Bez asistence.
    Kisung KIM - 2:0
     
    20:34
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Korea začala druhou třetinu velmi aktivně. Zpoza branky přihrával kotouč Sangwook Kim ke KISUNG KIMOVI, jenž střelou z otočky zvyšuje na 2:0. Asistence: Sangwook Kim, Brock Radunske.
    Woosang PARK - 1:0
     
    19:37
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Korea se ujímá vedení třiadvacet vteřin před koncem první periody. Po vyhraném buly putoval kotouč na hůl Don Ku Leeho, který nabil WOOSANG PARKOVI, jenž ránou od modré propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    14:19
    Michael Owen Swift (KOR) zvedl svou hokejku příliš vysoko a je za to vykázán na dvě minuty na trestnou lavici. Přesilovou hru si tak vyzkouší také Britové.
     
    02:22
    Je tu první vyloučení dnešního utkání. Jonathan Phillips si jde odpočinout na dvě minuty za hákování. Jižní Korea bude hrát v početní převaze.
     
    01:05
    Lachowicz se dostal do úniku, ale kotouč se mu trochu zamotal a tak nezakončil útočník Británie, tak jak by si představoval.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 20. Woosang Park (Don Ku Lee), 21. Kisung Kim (Sangwook Kim, Radunske) – 21. Farmer, 34. O´Connor (Weaver), 47. O´Connor (TS)


    Jižní Korea: Sungje Park (Kyn Hoon Park) – Choi, Wonjun Kim, Don Ku Lee, Oh, Yoonhwan Kim, Hyeok Kim, Hyunsoo Kim – Cho, Sung, Swift, Young Jun Lee, Sanghoon Shin, Kisung Kim, Yong Jun Lee, Sangwook Kim, Radunske, Woosang Park, Ahn, Hyung Yun Shin, Testwuide
    Velká Británie: Bowns (Lyle) – Thomas, David Phillips, Weaver, Richardson, Swindlehurst, Cowley, O´Connor – Haywood, Lachowicz, Myers, Peacock, Farmer, Garside, Dowd, Blight, Boxill, Shields, Jonathan Phillips, Batch, Prince
    bahis siteleri