Slovensko – Bělorusko 4:5 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Slovensko
4:5 (1:2, 2:0, 1:2 - 0:0)
Bělorusko
sk Čtvrtek 16.04.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Bielorusko.
    Autorom víťazného gólu je ANDREJ KOSTICYN.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 7045 divákov.
     
    63:07
    Bielorusko si berie oddychový čas. Slovensko čakajú ťažké chvíle.
     
    63:07
    Slovensko sa bude brániť! Na ľadovej ploche bolo teraz až 5 našich hráčov, čo v predĺžení dovolené nie je. Trest si odpyká Libor Hudáček.
     
    61:50
    Obrovská chyba hostí! Bielorusi sa za pomoci svojho gólmana pokúsili rozohrať, čo chcel využiť Tybor, no napokon v rýchlosti netrafil puk do odkrytej siete. Bielorusko teraz malo obrovské šťastie.
     
    56:47
    A mohli sme vyhrávať! Libor Hudáček sa dokázal pretlačiť pred bránku, odkiaľ aj prudko vypálil, ale Brikun sa dobre drží.
    Peter PODHRADSKÝ - 4:4
     
    55:03
    Slovensko dalo gól!
    Je opäť vyrovnané! PETER PODHRADSKÝ Teraz v útoku urobil veľký kus práce, keď sa po individuálnej akcii dostal k strele, ktorú si potom bekhendom aj sám doklepol za čiaru. Bez asistencií.
     
    54:01
    Na opačnej strane sme ale videli skvelú šancu hostí, ktorí mohli vyhrávať už o dva góly! DO dobrej pozície sa dostal Jefimenko, no jeho pokus skvele zasiahol Hudáček.
     
    50:27
    Bielorusko dalo gól!
    Náš súper napokon tretíkrát v zápase využíva presilovku a opäť sa dostáva do vedenia. Tentokrát sa do štatistík zapísal SERGEJ DEMAGIN, ktorý to mieril do vinkla a Hudáčkovi nedal žiadnu šancu na zákrok. Asistencie: Artur Gavrus a Andrej Kosticyn.
     
    50:07
    Bielorusko je usadené v útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Kovyršin to tam myslel skutočne veľmi dobre a pálil spred bránky, no jeho rana bola našťastie zrazená a Hudáček si s ňou poradil.
     
    49:10
    Slovensko sa bude brániť! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Ladislav Nagy.
     
    47:21
    Bielorusko dalo gól!
    A je opäť vyrovnané. Aj tentokrát predviedli Bielorusi výbornú prácu v presilovke, keď si puk na ľavej strane vypýtal ANDREJ STEPANOV a svojou prudkou strelou nekompromisne zakončil za Hudáčka. Asistencia: Alexej Jefimenko.
     
    47:09
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za príliš veľa hráčov na ľade Vandas.
     
    46:04
    Slovensko si berie oddychový čas, v doterajšom priebehu tretej tretiny toho v útoku naši chlapci veľa nevymysleli.
     
    45:42
    Teraz už ale musíme objektívne uznať, že mohlo byť vyrovnané. Priamo pred bránku sa teraz natlačili hosťujúci hokejisti a po prudkej strele sa Hudáček dokonca aj obzrel, no puk mu za betóny neprepadol.
     
    42:48
    Bielorusi sa presunuli do útoku a vôbec to tam nemysleli zle! Po skvelej otočke sa k puku dostal Volkov a prudko pálil no Hudáček situáciu videl a ustál.
     
    41:54
    Slovensko sa dokázalo presunúť do útoku a vôbec to tam nemyslelo zle. Mladý a aktívny Libor Hudáček sa tam dostal až pred bránku a prudko pálil, po čom chcel z uhla aj dorážať bekhendom, ale bieloruský brankár dobre zakročil.
     
    41:05
    Pred bránkou Hudáčka to teraz bolo poriadne nebezpečné! Puk tam poskakoval v bránkovisku a Gavrus sa pokúšal dvakrát dorážať puk, no Hudáček si svoju pozíciu ustál.
     
    39:59
    Hostia to v útoku vôbec nemyslia zle a poriadne to tam roztočili. Naši chlapci ale tlak dokázali ustáť a Hudáček vo všetkých prípadoch dobre zasiahol, takže do šatní pôjdeme vo vedení.
     
    39:16
    Slovensko sa bude brániť! Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Libor Hudáček.
     
    34:59
    Slovensko napokon ešte v útoku ostalo a mohol z toho byť šiesty gól v tomto zápase! Priamo pred bránku sa na ľavú stranu natlačil kapitán Graňák a pálil, no Brkun si poradil.
     
    34:42
    Slovensko hrá aktívne aj naďalej. Mikuš posielal puk pred bránku na Ďalogu, no ten napokon v rýchlosti nedokázal zakončiť.
    Michel MIKLÍK - 3:2
     
    31:40
    Slovensko dalo gól!
    Hra sa dlho neprerušovala a puk lietal zo strany na stranu. Efektívnejšie ho ale využili Slováci, keď si ho MICHEL MIKLÍK do útoku potiahol pomedzi trojicu Bielorusov a prudko prepálil Brikuna. Asistencie: Marek Viedenský a Juraj Mikuš.
     
    27:40
    Bielorusko sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje jeden z hostí opäť za zlé správanie.
     
    23:03
    Bielorusko sa bude opäť brániť! Hostia sú potrestaní za nesprávne správanie, Slováci sa už sťahujú do útoku.
     
    22:13
    Slovensko sa ihneď po góle aktívne tlačí do zakončenia a jednoznačne preberá aktivitu na svoju stranu. Do zakončenia sa teraz dostala hneď trojica hráčov, no Brikun si so strelami, vrátane tej poslednej nepríjemnej od Hudáčka. veľmi dobre poradil.
    Marek ĎALOGA - 2:2
     
    21:41
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko potrestalo nešportový útok na nášho Nagya a vyrovnáva! Postaral sa o to MAREK ĎALOGA, ktorý vypálil od modrej čiary a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michel Miklík.
     
    20:29
    Bieloruský Stasenko dostáva 2+2 minúty za hrubosť a a ešte aj 10 minútový osobný trest za zhodenie rukavíc, náš Nagy inkasuje 2 minúty za hrubosť a osobný 10 minútový trest za nešportové správanie.
     
    20:29
    Tak toto vidíme skutočne neradi! Viac ako 100 kg vážiaci Stasenko vyskočil do nášho Laca Nagya a uštedril mu skutočne nepríjemné údery. Skúsený Košičan sa ale nevzdal a aj napriek tomu, že má na čele niekoľko kvapiek krvi údery opakoval, takže Stasenko zo súboja takisto nevyšiel bez ujmy.
    Jevgenij KOVYRŠIN - 1:2
     
    19:31
    Bielorusko dalo gól!
    Hostia sú korčuliarsky veľmi aktívni a teraz to využili a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to JEVGENIJ KOVYRŠIN, ktorý priamo spred bránky puk iba doklepol pomedzi betóny bezmocného Hudáčka. Asistencie: Sergej Drozd, Alexander Kulakov.
     
    18:59
    Obrovská šanca pre hostí! Po skvelom prečíslení dvoch proti jednému prišla krížna prihrávka pred odkrytú časť bránky na Stepanova, ktorý ale v rýchlosti prestrelil bránku.
     
    18:04
    Baranka sa napokon z trestnej lavice ihneď pustil do útoku a vôbec to tam nemyslel zle. Z pravej strany od mantinelu našiel lepšie postaveného spoluhráča, ale Bielorusi sa dobre stiahli a puk zneškodnili.
     
    15:56
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie v hre Ivan Baranka.
     
    15:43
    Slovensko mohlo ísť do vedenia! V útoku sa veľmi dobre prezentoval Nagy, ktorý z ťažkej pozície zakončil, no puk napokon skončil iba tesne vedľa žrde.
     
    12:40
    Slovensko to teraz vôbec neurobilo dobre. Ďaloga stratil puk a ponúkol ho Drozdovi, no Hudáček v rýchlosti dobre zakročil a puk vyrazil.
     
    09:10
    Napokon tam ale Sýkora puk predsa len dostala a prišlo aj nebezpečné zakončenie. K nemu sa dostal Nagy, ale jeho prudká rana skončila iba tesne nad hornou žrďou.
     
    07:20
    Slováci to chceli skúsiť v prečíslení. Náš útok ťahal rýchly Libor Hudáček a chcel ešte nájsť spoluhráčov, no jeho prihrávku napokon skvele zblokoval Usenko a strela prísť nemohla.
     
    06:59
    Opäť skvelá šanca hostí! Bielorusi ešte po buly ostali v útočnej tretine, kde Demkov dostal puk pred bránku, ale Hudáčkovi tam pomohla konštrukcia.
     
    06:23
    Pozor ale na Bielorusov aj pri plnom počte! Naši súperi sa presunuli do útoku, kde sa priamo pred bránku natlačil Drozd a veľmi nepríjemne zakončoval, ale Hudáček bol pozorný.
     
    04:50
    Slovensko v skvelej šanci! Pred bránku sa veľmi dobre natlačil Ďaloga a aj zakončoval, ale Brikun situáciu ustál a puk dokázal udržať pred čiarou.
     
    03:49
    Slovensko sa bude opäť brániť, chvíľku dokonca aj v trojici! Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Ivan Baranka.
     
    02:55
    Čerešňák sa odvážne pustil do útoku a vybojoval faul. Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie Nikita Ustinenko.
     
    02:08
    Slovensko sa bude brániť! Za nedovolené bránenie v hre odchádza na trestnú lavicu Peter Podhradský.
    Alexej KAĽUŽNY - 1:1
     
    01:02
    Bielorusko dalo gól!
    Je vyrovnané! Hostia okamžite obsadili útočné pásmo, kde sa po skvelej prihrávke dostal priamo pred bránkou k zakončeniu ALEXEJ KAĽUŽNY a zaváhať už nemohol.
     
    00:40
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Marek Viedenský.
     
    00:13
    Po góle nás zamrazil pohľad na Ladislava Nagya, ktorý po strete so súperom ostal nehybne ležať na ľadovej ploche. Našťastie sa ale po chvíľke postavil a za pomoci odišiel na striedačku. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.
    Ivan BARANKA - 1:0
     
    00:13
    Slovensko dalo gól!
    Zápas sa začal výherným buly hosťujúcich hokejistov, ktorí sa ihneď presunuli ku svojej bránke a chceli rozohrať. Avšak, Nagy im puk zobral a ešte ho tam prenechal IVANOVI BARANKOVI, ktorý okamžitou ranou prepálil bieloruského brankára. Asistencia: Ladislav Nagy a Tomáš Marcinko.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Baranka (Nagy, Marcinko), 22. Ďaloga (Miklík), 32. Miklík (Viedenský, Mikuš), 56. Podhradský – 2. Kaľužny, 20. Kovyršin (Drozd, Kulakov), 48. Stepanov (Jefimenko), 51. Demagin (Gavrus, Kosticyn), rozh. náj. Kosticyn

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Andrej Kosticyn (BLR)
    0:1   Radoslav Tybor (SVK)
    2. série:
    0:2   Andrej Stepanov (BLR)
    0:2   Marcel Haščák (SVK)


    Slovensko: Hudáček (Konrád) – Podhradský, Baranka, Ďaloga, Mikuš, Čerešňák, Graňák (C), Jurčina, Jánošík – Sýkora, Marcinko, Nagy (A) – Miklík, Viedenský, Tybor – L. Hudáček, Bližňák, Bartovič (A) – Haščák, Lušňák, Cehlárik, Vandas
    Bělorusko: Brikun (Gorjačevskich) – Usenko, Korobov (A), Goroško, Stasenko, Ustinenko, Lisovec, Karev – Kosticyn (A), Kaľužny (C), Gavrus – Kulakov, Kovyršin, Stepanov – Demagin, Kitarov, Drozd – Demkov, Volkov, Jefimenko

    Rozhodčí: Baluška, Kubuš – Gajan, Smrek

    Diváci: 7045
    bahis siteleri