Torpedo Moskva – Saransk 2:0 (kon.) | Zenit – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Groznyj – Ural 1:3 (kon.)
Dynamo – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Arsenal Tula 5:1 (kon.) | Rostov – CSKA Moskva 1:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 1:1 (kon.) | Spartak – Perm 3:3 (kon.)
konec
FC Ufa
1:1 (1:0)
FC Rubin Kazaň
Sobota 30.05.2015, 12:30 • Stadion Start, Saransk • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! FC Ufa dokázala udržet vybojovat v zápase s FC Rubin Kazaň bod za remízu 1:1 a zachránila se v nejvyšší ruské soutěži!

    První poločas nenabídl zrovna záživnou hru. Na první velkou příležitost jsme čekali až do 24. minutě, kdy velmi nebezpečně pálil Karadenize. Jeho rána však mezi tři tyče nemířila. Následně se dočkali domácí fanoušci. Hodně prostoru dostal ne levé straně Brazilec Marcinho, který poslal ideální centr do vápna a Dmitrij Stočkijov se dokázal prosadit. O pár minut později trefil z volného přímého kopu břevno hostující Ozdojev.

    Ve druhém poločase se již začala projevovat větší herní kvalita Rubinu. Hosté se v 65. minutě dočkali vyrovnání. Na centr Kanunnikova si naběhl Gökdeniz Karadeniz, který nedal Jurčenkovi šanci. Tlak Rubinu sílil a o dvě minuty později napálil Karadeniz břevno z přímého kopu! Domácí obrana však následné šance Rubinu přečkala bez úhony a po závěrečném hvizdu se mohla radovat!

    V konečné zúčtování obsadila Ufa dvanáctou pozici a vyhla se bojům o sestup! Rubin Kazaň naopak nevyužil možnost posunout se na čtvrtou pozici a po dnešní remízu je jasné, že skončí na páté pozici!

    ZÁKROKY BRANKÁŘŮ
    David Jurčenko (UFA) – 2
    Jurij Nestěrenko (RKZ) – 3

    Z mé strany je to pro dnešek vše a u dalšího (nejen) fotbalového onlajnu brzy nashledanou! (14:35:00)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Troufám si říci, že nyní si to již hosté pohlídají. K ztracenému míči se dostal střídající Handžič, který postupoval vpřed. Do souboje "přilétl" Kambolov a poslal domácího hráče k zemi. Od hlavního arbitra vidí zaslouženou žlutou kartu!
     
    90+2
    Dinamo Moskva v domácím zápase remízovalo 1:1! To znamená, že případná výhra hostů je posune na čtvrté místo! Čas však ubíhá velmi rychle!
     
    90+1
    Aktivita Ufy na útočné polovině nese své ovoce. Nyní vybojovali domácí rohový kop. Lze však očekávat, že domácí budou šetřit čas!
     
    90
    Nastavují se celke čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Domácí celek je nyní nastěhován na útočné polovině a pokouší se zvrátit skóre na svoji stranu. Rubin však velmi pozorně brání a hráče Ufy prakticky nepouští do zakončení.
     
    88
    K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Nikolaj Safronidi, který se pokoušel obstřelit zeď. Ta však jeho pokus zablokovala.
     
    87
    Anton Killin nyní krásně vysunout do úniku Ševčenka, který udržel míč a následně byl faulován Solomonem Kvěrkvelijou. Stoper z Gruzie může být rád, že za svůj zákrok vidí pouze žlutou kartu!
     
    86
    Mladý ruský reprezentant Ilzat Achmetov si nyní ve středovém kruhu počínal nedovoleným způsobem, když poslal k zemi Nikolaje Safronidiho.
     
    86
    Z velké dálky to nyní zkoušel Igor Ševčenko. Jeho odvážný pokus však skončil mimo.
     
    85
    Turek Karadeniz nestačil v sprinterském souboji na Suchova a musel faulovat. Za "odměnu" vidí od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    83
    Po delší odmlce vidíme kombinaci domácího celku na útočné polovině. Obrana Rubinu je však velmi dobře zformovaná a první nápor zastavila.
     
    82
    Rohový kop v podání Turka Karadenize příliš úspěšný nebyl. Jeho centr sice našel Portňagina, tomu však hlavička nevyšla a míč zamířil mimo.
     
    81
    Velký závat teď musela řešit obrana Ufy. Kazaň vyslala celkem tři střely, nicméně všechny hráči domácího celku zablokovali! Následuje rohový kop Rubinu.
     
    80
    Igor Portňagin se pokoušel obejít na levé straně Suchova, ten mu to nedovolil a navíc sám vybojoval míč.
     
    79
    Do zakončení se nyní dostal hostující Ruslan Kambolov, který otestoval pozornost Jurčenko. Jeho dalekonosnou ránu však domácí gólman v pohodě lapil.
     
    78
    Na levé straně dostal hodně prostoru obránce Nabiullin, jehož centr byl sražen do středu pole. Zde se míče zmocnil Achmetov a již si připravoval míč na střelu. Na poslední chvíli mu však ve střele zabránil Stěpanec.
     
    77
    Již se opět hraje. Míč je momentálně na polovině Rubinu, který se pokouší dostat postupnou kombinací na útočnou polovinu.
     
    75
    Hra je nyní opět přerušena, neboť probíhá přestávka. Hráči se občerstvují a trenéři předávají pokyny do závěru zápasu.
     
    73
    Ke střele ze střední vzdálenosti se nyní odhodlal střídající Ilzat Achmetov a jeho střela vůbec nevypadala špatně. Jurčenko však zasahovat nemusel, neboť střela mířila těsně mimo.
    Kontakt Kambolova s Paurevičem
     
    72
    Ve vápně nyní spadl hostující Kambolov po kontaktu s Ivanem Paurevicem. Hlavní arbitr stál velmi blízko, ale situaci jako penalotovou nevyhodnotil!
     
    71
    Domácí tým provádí poslední změnu v tomto zápase. Ze hřiště odchází nevýrazný Brazilec Marcinho, kterého nahrazuje čtyřgólový Handžic.
     
    70
    Hostující tým se propracoval k zisku rohového kopu. Rozehrávku si vzal na starost Turek Karadeniz, jehož centr našel ve vápně hlavu Kuzmin. Tomu však hlavička nesedla a míč mířil mimo.
     
    69
    Domácí tým je teď pod silným tlakem! Rubin kombinuje na útočné polovině!
    Volný přímý kop Karadenize
     
    67
    K rozehrávce standardní situaci se dostal Turek Karadeniz, který to trefil parádně, nicméně napálil břevno! Odražený míč následně dokázala domácí obrana odvrátit.
     
    66
    V těsné blízkosti vápna se nyní prezentoval nedovoleným zákrokem Marcinho a Rubin má ideální příležitost na srovnání skóre!
    Gökdeniz KARADENIZ - 1:1
     
    65
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Nyní už se Rubin dočkal a srovnává stav na 1:1! Na pravé straně se dostal míč k volnému Kanunnikovi, který poslal do vápna nadýchaný centr. Portňagin odstavil Věrchovcova a míč propadl k GÖKDENIZOVI KARADENIZOVI, který se nemýlil!
     
    64
    Další žlutou kartu domácího celku dostává Ivan Paurevic, který si v souboji s Portňaginem počínal nedovoleně.
     
    63
    Velkou příležitost teď měl hostující tým! Ozdojev poslal z hranice vápna centr, který v akrobatické pozici tečoval Kanunnikov. Míč prolétl těsně vedle pravé tyče Jurčenkovi branky!
     
    61
    Domácí tým se poprvé ve druhém poločas propracoval k rohovému kopu. Na centr Marcinha si naskočil Diego, jehož hlavička všakl neměla dostatečnou razanci.
     
    59
    I domácí tým provádí druhou změnu. Nevýrazný výkon dnes podal Alexandr Zinčenko, který je nahrazen nositelem slavného jména Igorem Ševčenkem.
     
    58
    Na druhé straně zahrozil Ruslan Kambolov, který ze střední vzdálenosti vyslal velmi tvrdou střelu. Jurčenko šel na zem a míč lapil!
     
    57
    Velmi pohlednou individuální akci předvedl Brazilec Carlos Diego, který před vápnem zasekl míč a vystřelil. Jeho střele však chyběla větší razance a Nestěrenko zasáhl.
     
    56
    Z levé strany dokázal odcentrovat hostující Elmir Nabiullin, který pořádně vystrašil gólmana Jurčenka. Míč se totiž snášel nad branku domácího týmu, nakonec však skončil na brance.
     
    55
    Na půlce Rubinu se pokoušela o kombinaci dvojice Kilin – Zinčenko. Jejich akce však vedla pouze ke ztrátě míče.
     
    54
    Hostující obránce Oleg Kuzmin má již jednu žlutou kartu, nicméně nyní zcela bez rozmyslu fauloval před ve středu hřiště Zinčenka. Hlavní arbitr však druhou žlutou kartu neudělil, ačkoliv klidně mohl.
     
    52
    Hostující trenér Rinat Biljaletdinov reaguje na nepříznivý stav již druhou změnou. Ze hřiště odchází nevyýrazný Marko Livaja, který je nahrazen Španělem Césarem Navasem.
     
    52
    Na trávníku se začíná přiostřovat. Za velmi tvrdý zákrok na půlce hřiště dostává žlutou kartu středopolař Safronidi (UFA).
     
    51
    Ufa se dostala do rychlého protiútoku, který po levé straně táhl Anton Kilin. Tomu se podařilo odcentrovat přes Kuzmina, nicméně jeho centr ve vápně nikoho z jeho spoluhráčů nenašel.
     
    50
    Rohového kopu Rubinu se ujal Magomed Ozdojev, jehož centr však nebyl příliš povedený. Domácí obrana dokázala centr odvrátit.
     
    49
    Hostující tým měl nyní opět výhodu volného přímého kopu. Rozehrávky se ujal Kambolov, který vyslal přízemní střelu. Jeho ránu zablokoval na roh Zasajev.
     
    48
    Volný přímý kop rozehrál sám faulovaný. Jeho centr se snášel na malé vápno. Nejvýše však vyskočil gólman Jurčenko a míč lapil.
     
    47
    U postranní čáry se prezentoval nedovoleným zákrokem domácí Suchov, který za zákrok na Ozdojeva dostává zaslouženou žlutou kartu!
    Kilin svůj "nájezd" neproměnil
     
    47
    Do velké příležitosti se dostal střídající Anton Kilin, který se řítil sám na Nestěrenko. Svůj "nájezd" však do zdárného konce nedovedl, hostující gólman výborně zasáhl!
     
    46
    Domácí tým před začátkem druhého poločasu udělal první změnu. Ze hřiště odešel zatím jediný střelec zápasu Dmitrij Stočkij, kterého nahrazuje Rus Anton Kilin.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nenabídl zrovna záživnou hru. Na první velkou příležitost jsme čekali až do 24. minutě, kdy velmi nebezpečně pálil Karadenize. Jeho rána však mezi tři tyče nemířila. Následně se dočkali domácí fanoušci. Hodně prostoru dostal ne levé straně Brazilec Marcinho, který poslal ideální centr do vápna a Dmitrij Stočkijov se dokázal prosadit. O pár minut později trefil z volného přímého kopu břevno hostující Ozdojev.

    Před druhým poločasem je tak stav 1:0 pro domácí celek. Druhá půlka začne na Stadion Start přibližně v 13:35.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Na levé straně se pokoušel něco vymyslet Carlos Diego. Toho však velmi lehce obral o míč stoper Kvěrkvelija.
    Incident u postranní čáry
     
    45+2
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující kapitán Oleg Kuzmin, který se nezachoval příliš sportovně a u postranní čáry zasáhl míčem Diega do obličeje.
     
    45
    Nastavují se tři minut nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Z hodně velké dálky to zkoušel mladý Ukrajinec Olexandr Zinčenko. Jeho dalekonosná rána však nemířila přesně a Nestěrenko mohl zůstat v klidu.
     
    44
    I další dlouhý míč za obranu nyní směřoval na chorvatského křídelníka. Situaci si však pohlídal gólman Nestěrenko, který šel ven z branky a u míče byl dříve.
     
    43
    Nikolaj Safronidi se pokoušel dlouhým centrem vysunout na levé straně Paureviče. Ani rychlonohý Chorvat však míč na hrací ploše nezastihl.
     
    42
    Obránce Kambolov teď odkopem našel za obranou útočníka Kanunnikova. U toho byl však velmi rychle stoper Stěpanec, který ho o míč po chvíli obral.
     
    40
    Do zakončení se teď dostal i Rubin. Po krátké kombinaci na útočné polovině se ke střele dostal střídající Achmetov. Střela však tomuto mladému ruskému reprezentantovi vůbec nevyšla.
     
    39
    První rohový kop Ufy si vzal na starost Nikola Safronidi, jehož centr také nebyl vůbec špatný. Gólman Nestěrenko šel ven z branky a míč vyboxoval za vápno.
     
    38
    Rozehrávky volného přímého kopu se ujal Brazilec Marcinho, který svůj centr skvěle zakroutil na malé vápno. Zde byl však velmi pozorný Kvěrkvelija, ten raději míč odhlavičkoval na roh.
     
    37
    Hlavní arbitr nyní musel opět přerušit hru, neboť na polovině Rubinu fauloval hostující Kanunnikov, který poslal k zemi Marcinha. Domácí tak mají k dispozici zajímavou standardku.
    Nebezpečná standardní situace v podání Magomeda Ozdojeva
     
    36
    K rozehrávce standardní situace se postavil Magomed Ozdojev, který vypálil velice dobře. Jurčenko byl na jeho střelu krátký, míč však lízl břevno a odrazil se do zámezí!
     
    35
    Domácí fotbalisté se nyní provinili nedovoleným zákrokem těsně před vápnem a Rubin má ideální příležitost k vyrovnání!
    Dmitrij STOČKIJ - 1:0
     
    33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání! Na levé straně se k míči dostal Brazilec Marcinho, který poslal do vápna ideální míč. Zde však zaváhal stoper Kvěrkvelija, tomu se nepodařilo míč zasáhnout, a ten propadl k DMITRIJI STOČKIJOVI, který trefil přesně!
     
    31
    Pauza je u konce! Můžeme pokračovat ve hře.
     
    30
    Hlavní sudí nyní opět prerušil hru. Následuje již druhý pauza, který je určena k občerstvení hráčů obou týmů.
     
    28
    Nedovoleným zákrokem se ve středu hřiště prezentoval Livaja, který nemilosrdně poslal k zemi Safronidiho.
     
    27
    Bohužel hostující tým je nucen poprvé střídat. Bulhar Blagoj Georgiev není schopen pokračovat ve hře. Na trávníku ho nahrazuje ruský mladík Ilzat Achmetov.
     
    26
    Azamat Zasajev poslal hodně vysoký centr do vápna. U míče byl první Suchov, kterému se podařilo odkopnout míč do bezpečí.
    Střela Karadenize prolétla těsně nad brankou Jurčenka
     
    24
    Na zemi zůstal ležet Bulhar Blagoj Georgiev, který si evidentně obnovil nějaké zranění. Po krátkém ošetření však odchází "po svých" a uvidíme, zda-li bude schopen pokračovat ve hře.
     
    23
    Tak to byla první vážnější příležitost dnešního zápasu! Ozdojev prošel středem hřiště jako nůž máslem. Ve vápně si míč převzal Turek Karadeniz a vypálil. Jeho rána prolétla těsně nad břevnem!
     
    22
    Chorvat Paurevič se na levé straně statečně pral s dvojnásobnou přesilou. Následně mu však míč utekl do zámezí.
     
    21
    Pomezní sudí si nyní poprvé v dnešním zápase mohl "zamávat". V ofsajdovém postavení se totiž nacházel domácí Stěpanec, který se vydal podpořit ofenzivu.
     
    20
    Ufa se dostala po ztrátě Gerogieva do rychlého protiútoku. Marcinho nasadil Ozdojevovi "jesličky" a postupoval dále. Míč si však předkopl a pohotový Kvěrkvelija byl u míče dřív a odkopl jej.
     
    19
    Turek Karadeniz operoval ve středu pole a dělal si prostor pro odcentrování. Hráči Ufy ho však spárvně zdvojili a hostující "plejer" o míč přišel.
     
    18
    Safronidi se pokoušel zapojit do kombinace Carlose, který se nacházel před vápnem. Jeho plán mu však nevyšel a domácí ztrácejí míč, budou se však muset rychle vracet.
     
    17
    Pravý obránce Oleg Kuzmin dokázal udržet míč v souboji proti Zinčekovi. Poté ale upadl a hlavní arbitr odpískal faul.
     
    16
    Právě probíhá krátká pauza, který je určená pro občerstvení hráčů. Hostující trenér Rinat Biljaletdinov stihl rozdat i pár taktických pokynů. Za malý okamžik budeme pokračovat.
     
    15
    Hostující fotbalisté kontrolovali na vlastní polovině hru. Následně se však stoper Kvěrkvelija pokusil vysunout Portňagina. Ruskému hráči se podařilo míč zpracovat, následně mu však unikl do zámezí.
     
    14
    Bulhar Georgiev byl nyní vidět i na druhé půlce hřiště. V souboji s Suchovem si však právě on počínal nedovoleně.
     
    13
    Hosté navíc zůstanou u míče. Zinčenko se hlavičkového souboje neúčastnil, avšak fauloval a na zemi skončil Bulhar Georgiev.
     
    12
    Gólman David Jurčenko hledal dlouhým nákopem Brazilce Carlose. Svůj dobrý přehled však opět ukázal Kvěrkvelija, kterému se podařilo míč odhlavičkovat do bezpečí.
     
    11
    Hlavní arbitr nakonec odpískal faul na domácího hráče a Ufa zahrávala standardku. Marcinho poslal centr do vápna, míč se odrazil k Suchovovi, ten se vší silou opřel do míče. Napálil však pouze hruď Kambolova.
     
    10
    Rychlý protiútok, který táhl po levé straně Carlos, zastavil dobrým obranným zákrokem Suchov. Hra je však přerušena, neboť na zemi zůstal ležet Safronidi.
     
    9
    Ufa měla nyní záblesk kombinace na útočné polovině. Na konci akce byl středopolař Azamat Zasejev, který se před vápnem opřel do míče. Jeho rána z první nemířila přesně.
     
    8
    Krásným obranným zákrokem se prezentoval Gruzinec Kvěrkvelija, který zastavil rychlý průnik Portňagina. Míč je nyní na kopačkách hráčů Rubinu.
     
    7
    Ve středu pole elegantně zakombinovala dvojice Kanunnikov – Portňagin. K centru do vápna se nakonec dostal Kvěrkvelija, tomu se však centr vůbec nepovedl a akce Rubinu končí.
     
    6
    Na útočnou polovinu se nyní dostali i domácí fotbalisté. Brazilec Marcinho se pokoušel vysunout Zinčenka. Na ukrajinského křídelníka byl však míč příliš dlouhý.
     
    5
    U míče stál Georgiev a také Karadeniz. Standardku nakonec rozehrál turecký fotbalista, kterému se však nepodařilo obstřelit zeď.
     
    4
    Nyní je však pískáno proti domácímu týmu. V těsné blízkosti před vápnem fauloval domácí Brazilec Marcinho Kanunnikova a Rubin má k dispozici zajímavou standardní sitauci.
     
    3
    Na levé straně se dostal do souboje právě Georgiev s obráncem Věrchovcovem. Hostující borec poslal ruského beka k zemi a je odpískán faul.
     
    2
    Nyní jsme sledovali velkou bitvu o balón ve středu pole. Hra je nakonec přerušena, neboť Georgiev poslal míč do zámezí.
     
    1
    Na druhé straně se dostali do útoku také hosté a hned se jim podařilo vybojovat rohový kop. Rozehrávky rohového kopu se ujal Kanunnikov, jeho centr však ve vápně nikoho z hostů nenašel.
     
    1
    Ruský sudí Nikolajev právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli k dispozici domácí fotbalisté. Hned v úvodu se pokoušel pravý obránce Suchov vysunout Carlose, nicméně gólman Nestěrenko byl pozorný a pro míč si vyběhl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Na stadionu v Saransku panuje krásné fotbalové počasí

     
    Úvodní sestavy:

    FC Ufa: Jurčenko – Věrchovcov, Stočkij, Stěpanec, Suchov – Safronidi, Zasejev – Zinčenko, Marcinho, Paurević – Carlos.
    Náhradníci: Veremko – Handžić, Golubov, Tumasjan, Kilin, Bezdenežnych, Ševčenko.

    FC Rubin Kazaň: Nestěrenko – Kambolov, Nabiullin, S. Kvěrkvelija, Kuzmin – Georgiev, Ozdojev – Karadeniz, Portňagin, Livaja – Kanunnikov.
    Náhradníci: Ryžikov, Akmurzin – Otstavnov, Kisljak, Djadjun, Kobachidze, Navas, Achmetov, Eduardo.

    Rozhodčí: Nikolajev – Mosjakin, Kulalajev (vš. RUS).
     
    Hezké sobotní odpoledne! Ruská nejvyšší fotbalová liga má dnes na programu poslední kolo. My se společně zaměříme na utkání FC Ufa proti FC Rubinu Kazaň. Úvodní výkop je naplánován na Stadion Dinamo v 12:30 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    FC UFA
    Ufa měla jistě pro letošní sezónu větší ambice, nicméně momentálně je na dvanáctém místě a jen těsně uniká barážové loterii. Třináctý Rostov má pouze o dva body méně, avšak v posledním kole hraje v domácím prostředí s CSKA. Svěřenci Igora Kolyvanova však mají situaci ve svých rukou a k jistotě záchrani by měl stačit bod z dnešního utkání.

    Ufa v posledních třech utkání prokázala zlepšenou formu a získala celkem pět bodů z devíti možných. Nejdříve v důležitém souboji s Uralem, který je také "namočen" do záchranařských prací, uhrála Ufa remízu 1:1. V dalším zápase přišla další cenná remíza s mistrovským Zenitem v poměru 1:1. V posledním zápase se Ufa představila na půdě Spartaku Moskva. Hosté si po velmi dobrém výkonu odvezli z hlavního města Ruska tři body za výhru 2:1.

    Ve středu pole operuje zkušený Brazilec Marcinho, který ke svým dobrým výkonům přidal i šest branek. V útoku však trenér Kolyvanov nemá jasně určenou jedničku. Bosňan Haris Handžić má na svém kontě čtyři přesné zásahy. Lze očekávat, že i dnes se objeví v základní sestavě.
     
    FC RUBIN KAZAŇ
    Rubin je momentálně na páté pozici tabulky se ziskem 47 bodů. Zaujímá tak poslední místo, které zaručuje postup do pohárové Evropy. Šestý Lokomotiv Moskva již ztrácí nedostižné čtyři body. Kazaň ještě teoreticky může poskočit na čtvrtou pozici, nicméně za předpokladu, že Dinamo Moskva prohraje doma s Krasnodarem.

    Rubin odehrál poslední dvě utkání v hlavním městě. Nejdříve prohrál na půdě Lokomotivu jasným poměrem 0:3. V posledním zápase podlehla Kazaň CSKA stejným poměrem.

    Hlavní ofenzivní hvězdou Kazaně je Rus Igor Portňagin, který nastřílel už deset branek. Střed zálohy tvoří dva velmi kreativní záložníci. Rus Magomed Ozdojev i Turek Gökdeniz Karadeniz mají na svém kontě shodně šest přesných zásahů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Jan Havlovic

    Branky: 33. Stočkij (Marcinho) – 65. Karadeniz (Kanunnikov)

    Karty:   47. Suchov (UFA), 52. Safronidi (UFA), 64. Paurević (UFA) – 45+2. Kuzmin (RKZ), 85. Karadeniz (RKZ), 87. S. Kvěrkvelija (RKZ), 90+3. Kambolov (RKZ)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 5:7.
    FC Ufa: Jurčenko – Safronidi, Stěpanec, Věrchovcov, Suchov – Paurević, Zasejev – Carlos, Marcinho (71. Handžić), Stočkij (46. Kilin) – Zinčenko (59. Ševčenko).
    Náhradníci: Veremko – Handžić, Golubov, Tumasjan, Kilin, Bezdenežnych, Ševčenko.

    FC Rubin Kazaň: Nestěrenko – Kuzmin, S. Kvěrkvelija, Kambolov, Nabiullin – Georgiev (27. Achmetov), Ozdojev – Karadeniz, Portňagin, Kanunnikov – Livaja (52. Navas).
    Náhradníci: Ryžikov, Akmurzin – Otstavnov, Kisljak, Djadjun, Kobachidze, Navas, Achmetov, Eduardo.

    Rozhodčí: Nikolajev – Mosjakin, Kulalajev (vš. RUS)
    bahis siteleri