Torpedo Moskva – Saransk 2:0 (kon.) | Zenit – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Groznyj – Ural 1:3 (kon.)
Dynamo – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Arsenal Tula 5:1 (kon.) | Rostov – CSKA Moskva 1:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 1:1 (kon.) | Spartak – Perm 3:3 (kon.)
konec
FC Ufa
1:1 (1:0)
FC Rubin Kazaň
Sobota 30.05.2015, 12:30 • Stadion Start, Saransk • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Troufám si říci, že nyní si to již hosté pohlídají. K ztracenému míči se dostal střídající Handžič, který postupoval vpřed. Do souboje "přilétl" Kambolov a poslal domácího hráče k zemi. Od hlavního arbitra vidí zaslouženou žlutou kartu!
     
    90
    Nastavují se celke čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    87
    Anton Killin nyní krásně vysunout do úniku Ševčenka, který udržel míč a následně byl faulován Solomonem Kvěrkvelijou. Stoper z Gruzie může být rád, že za svůj zákrok vidí pouze žlutou kartu!
     
    85
    Turek Karadeniz nestačil v sprinterském souboji na Suchova a musel faulovat. Za "odměnu" vidí od hlavního arbitra žlutou kartu.
    Kontakt Kambolova s Paurevičem
     
    72
    Ve vápně nyní spadl hostující Kambolov po kontaktu s Ivanem Paurevicem. Hlavní arbitr stál velmi blízko, ale situaci jako penalotovou nevyhodnotil!
     
    71
    Domácí tým provádí poslední změnu v tomto zápase. Ze hřiště odchází nevýrazný Brazilec Marcinho, kterého nahrazuje čtyřgólový Handžic.
    Volný přímý kop Karadenize
     
    67
    K rozehrávce standardní situaci se dostal Turek Karadeniz, který to trefil parádně, nicméně napálil břevno! Odražený míč následně dokázala domácí obrana odvrátit.
    Gökdeniz KARADENIZ - 1:1
     
    65
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Nyní už se Rubin dočkal a srovnává stav na 1:1! Na pravé straně se dostal míč k volnému Kanunnikovi, který poslal do vápna nadýchaný centr. Portňagin odstavil Věrchovcova a míč propadl k GÖKDENIZOVI KARADENIZOVI, který se nemýlil!
     
    64
    Další žlutou kartu domácího celku dostává Ivan Paurevic, který si v souboji s Portňaginem počínal nedovoleně.
     
    63
    Velkou příležitost teď měl hostující tým! Ozdojev poslal z hranice vápna centr, který v akrobatické pozici tečoval Kanunnikov. Míč prolétl těsně vedle pravé tyče Jurčenkovi branky!
     
    59
    I domácí tým provádí druhou změnu. Nevýrazný výkon dnes podal Alexandr Zinčenko, který je nahrazen nositelem slavného jména Igorem Ševčenkem.
     
    52
    Hostující trenér Rinat Biljaletdinov reaguje na nepříznivý stav již druhou změnou. Ze hřiště odchází nevyýrazný Marko Livaja, který je nahrazen Španělem Césarem Navasem.
     
    52
    Na trávníku se začíná přiostřovat. Za velmi tvrdý zákrok na půlce hřiště dostává žlutou kartu středopolař Safronidi (UFA).
     
    47
    U postranní čáry se prezentoval nedovoleným zákrokem domácí Suchov, který za zákrok na Ozdojeva dostává zaslouženou žlutou kartu!
    Kilin svůj "nájezd" neproměnil
     
    47
    Do velké příležitosti se dostal střídající Anton Kilin, který se řítil sám na Nestěrenko. Svůj "nájezd" však do zdárného konce nedovedl, hostující gólman výborně zasáhl!
     
    46
    Domácí tým před začátkem druhého poločasu udělal první změnu. Ze hřiště odešel zatím jediný střelec zápasu Dmitrij Stočkij, kterého nahrazuje Rus Anton Kilin.
    Incident u postranní čáry
     
    45+2
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující kapitán Oleg Kuzmin, který se nezachoval příliš sportovně a u postranní čáry zasáhl míčem Diega do obličeje.
    Nebezpečná standardní situace v podání Magomeda Ozdojeva
     
    36
    K rozehrávce standardní situace se postavil Magomed Ozdojev, který vypálil velice dobře. Jurčenko byl na jeho střelu krátký, míč však lízl břevno a odrazil se do zámezí!
    Dmitrij STOČKIJ - 1:0
     
    33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání! Na levé straně se k míči dostal Brazilec Marcinho, který poslal do vápna ideální míč. Zde však zaváhal stoper Kvěrkvelija, tomu se nepodařilo míč zasáhnout, a ten propadl k DMITRIJI STOČKIJOVI, který trefil přesně!
     
    27
    Bohužel hostující tým je nucen poprvé střídat. Bulhar Blagoj Georgiev není schopen pokračovat ve hře. Na trávníku ho nahrazuje ruský mladík Ilzat Achmetov.
     
    23
    Tak to byla první vážnější příležitost dnešního zápasu! Ozdojev prošel středem hřiště jako nůž máslem. Ve vápně si míč převzal Turek Karadeniz a vypálil. Jeho rána prolétla těsně nad břevnem!

    Jan Havlovic

    Branky: 33. Stočkij (Marcinho) – 65. Karadeniz (Kanunnikov)

    Karty:   47. Suchov (UFA), 52. Safronidi (UFA), 64. Paurević (UFA) – 45+2. Kuzmin (RKZ), 85. Karadeniz (RKZ), 87. S. Kvěrkvelija (RKZ), 90+3. Kambolov (RKZ)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 5:7.
    FC Ufa: Jurčenko – Safronidi, Stěpanec, Věrchovcov, Suchov – Paurević, Zasejev – Carlos, Marcinho (71. Handžić), Stočkij (46. Kilin) – Zinčenko (59. Ševčenko).
    Náhradníci: Veremko – Handžić, Golubov, Tumasjan, Kilin, Bezdenežnych, Ševčenko.

    FC Rubin Kazaň: Nestěrenko – Kuzmin, S. Kvěrkvelija, Kambolov, Nabiullin – Georgiev (27. Achmetov), Ozdojev – Karadeniz, Portňagin, Kanunnikov – Livaja (52. Navas).
    Náhradníci: Ryžikov, Akmurzin – Otstavnov, Kisljak, Djadjun, Kobachidze, Navas, Achmetov, Eduardo.

    Rozhodčí: Nikolajev – Mosjakin, Kulalajev (vš. RUS)
    bahis siteleri