Senica – Podbrezová 3:0 (kon.) | Myjava – Košice 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Ružomberok 1:2 (kon.)
Žilina – Trnava 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 1:3 (kon.) | Dunajská Streda – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
konec
FK Senica
3:0 (1:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 30.05.2015, 17:15 • FK Senica (Senica) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Do pokutového územia hostí smerovala prihrávka do behu na Kalabišku, pred ním však včas vybehol z brány brankár Baláž a loptu odkopol do bezpečia! Domáci ženú Jána Kalabišku za gólom.
     
    88
    Pred rohovým kopom je tu ešte striedanie v domácom mužstve! Bude to striedanie v bránke! Premiéru vo Fortuna lige zažije Martin Junas, ktorý nahradí v domácej bráne Michala Šullu!
     
    85
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Samuel Mráz, prichádza Július Gombala.
     
    84
    Ďalšia krásna akcia domáceho tímu, loptu dostal Hlohovský, ktorý technickou strelou len tesne minul ľavý tyč brány hostí, keď pálil spoza 16-tky hostí!
     
    83
    Senica dala gól!

    A už je to rozdielom triedy, domáci tím vyhráva 3:0! Domáci celok sa dostal do rýchleho brejku, loptu na pravú stranu dostal Kosorín, ktorý prízemnou prihrávkou do pokutového územia hostí, tá sa dostala ku zle pokrytému JÁN KALABIŠKA, ktorý sa tak opäť vyrovnáva Matejovi Jelićovi!
     
    80
    Veľká chyba brankára hostí Baláža! Ten vybehol zo svojej brány proti lopte, tú však napokon prihral domácemu hráčovi Mrázovi, ktorý sa snažil zakončiť do odkrytej brány hostí, Baláž sa však stihol rýchlo vrátiť späť a sklzom zachytiť loptu. Napokon to však bude aspoň rohový kop pre domáci celok!
     
    79
    Nový muž na ihrisku v drese domácich Komara sa dostal ku lopte, šikovne sa zbavil obrancu Podbrezovej a po jeho krásnej padajúcej strele zazvonilo brvno na bráne hostí! Už to mohlo byť 3:0 pre domácich!
     
    72
    Žltú kartu dostáva Juraj Hovančík (ŽP Šport Podbrezová).
     
    70
    Na to ihneď zareagoval Kalabiška! Po peknom centri do pokutového územia hostí sa Kalabiška dostal do hlavičkového zakončenia, jeho pokus však skončil len tesne nad brvnom brány Podbrezovej!
     
    66
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Tomáš Komara.
     
    63
    Nepríjemná situácia pre futbalistov Podbrezovej! Blažej Vaščák dostáva po druhej žltej karte automaticky červenú a tak sa pre neho zápas predčasne končí a Podbrezová, ktorá prehráva o dva góly bude musieť dohrávať s 10 hráčmi!
     
    61
    Senica dala gól!

    Domáci tím sa dostáva do vedenia 2:0! Domáci celok získal priamy kop, loptu do pokutového územia hostí ešte obrana Podbrezovej dokázal odvrátiť, tá však padla ku JÁN KALABIŠKA, ktorý krásnou strelou ku pravej tyčke prekonal brankára hostí!
     
    58
    A opäť bol v akcii domáci Kalabiška, ktorý musí doháňať jedno-gólovú stratu na Jelića! Po skvelej prihrávke od Hlohovského sa dostal z ľavej strany do zakončenia, jeho štipľavá strela len tesne minula vzdialenejšiu žrď brány hostí!
     
    56
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Milan Harvilko, prichádza Juraj Pančík.
     
    51
    Ani teraz sa Kalabiškovi nepodarilo streliť gól! Skvelý center na ľavú stranu pred bránu hostí, Kalabiška si loptu ideálne spracoval aj vystrelil, lenže do jeho strely sa hodil Migaľa a loptu zblokoval na rohový kop!
     
    48
    Do pokutového územia hostí dostal skvelú vysunutú prihrávku Kalabiška, ale Baláž výborne vybehol zo svojej brány a úspešným zákrokom zabránil domácemu futbalistovi dostať sa na čelo kráľa strelcov!
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sa vracajú späť na trávnik! Posledná 45-minútovka tejto sezóny Fortuna ligy sa pre oba tímy o chvíľu začne!
     
    40
    Senica sa dostala do rýchleho brejku, po ktorom sme boli svedkami krásnej strely Mráza, ktorá len tesne minula priestor brány Podbrezovej!
     
    35
    Domáci futbalisti sa teraz mohli dostať do vedenia o dva góly! Po peknej kombinácii sa do pokutového územia hostí s loptou dostal Čunta, mladík v drese Senice však sám pred brankárom Balážom zaváhal a jeho strela len tesne minula pravú tyč brány hostí!
     
    27
    Senica dala gól!

    Domáci futbalisti sa po zisku lopty dostali do nebezpečného brejku, pred bránou hostí sa po nedovolenom zákroku dostali ku priamemu kopu, center z priameho kopu padol na hlavu RÓBERTA PILLÁRA, ktorý nedal brankárovi Balážovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Domáci tím sa tak dostáva do vedenia 1:0!
     
    Hlavný rozhodca Richard Trutz v sprievode svojich asistentov privádza na trávnik obe mužstvá! Po úvodných formalitách sa zápas môže začať!

    Miroslav Revaj

    Branky: 27. Pillár, 61. Kalabiška, 83. Kalabiška

    Karty:   72. Hovančík (POD)   63. Vaščák (POD)


    FK Senica: Šulla (88. Junas) – Pavlík (C), Krč (66. Komara), Dolný, Mráz (85. Gombala) – Hlohovský, Pillár, Kosorín, Kalabiška – Hušek, Čunta.
    Náhradníci: Junas – Privrel, Komara, Malý, Gombala.

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Harvilko (56. Jur. Pančík), Gál-Andrezly, Migaľa, Vaščák – Kochan, Kupčík (C), Nworah, Mich. Pančík – Hovančík, Nosko.
    Náhradníci: Penksa – Minčič, Jur. Pančík, Šlapák, Blahuta, Švanter.

    Rozhodčí: Richard Trutz – Roman Slyško, Martin Balko – Michal Smolák
    bahis siteleri