Senica – Podbrezová 3:0 (kon.) | Myjava – Košice 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Ružomberok 1:2 (kon.)
Žilina – Trnava 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 1:3 (kon.) | Dunajská Streda – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
konec
FK Senica
3:0 (1:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 30.05.2015, 17:15 • FK Senica (Senica) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného kola Fortuna ligy v sezóne 2014/2015. V rámci neho je na pláne aj duel Senice s Podbrezovou, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Čaká nás súboj tímov z opačných polovíc tabuľky. Domáci Seničania sú na tom oproti svojmu dnešnému súperovi podstatne lepšie a patrí im priebežná piata priečka, na ktorej však už aktuálny ročník aj definitívne ukončia. Na svojom konte majú aktuálne 44 bodov, s ktorými nemôžu dobehnúť štvrtý Slovan (54 bodov), ale zároveň nemôžu klesnúť pod šieste Košice (40 bodov). Futbalisti zo Senice doposiaľ v 32 odohraných stretnutiach 11-krát zvíťazili a 11-krát remizovali, bez bodu obišli v 10 prípadoch. Ich celkové skóre je 49:50.

    Hostia z Podbrezovej sa nachádzajú na úplne opačnom konci tabuľky. Futbalisti tohto celku majú na svojom konte iba 29 bodov, ktoré získali za 7 triumfov a 8 remíz. Až v 17 prípadoch nebodovali vôbec a za to im patrí predposledná priečka. Ich celkové skóre je 32:51.

    Posledné ligové zápasy:

    FK Senica:
    32. kolo Košice – Senica 1:1
    31. kolo Senica – Ružomberok 4:2
    30. kolo Trnava – Senica 4:2
    29. kolo Senica – Trenčín 0:4
    28. kolo Slovan – Senica 4:1

    ŽP Šport Podbrezová:
    32. kolo Podbrezová – D. Streda 2:3
    31. kolo Košice – Podbrezová 5:0
    30. kolo Podbrezová – Z. Moravce 0:2
    29. kolo Ružomberok – Podbrezová 2:0
    28. kolo Podbrezová – Žilina 2:3

    Začiatok duelu je naplánovaný na 17:15. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné.
     
    Príjemný sobotňajší podvečer všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia jeho sledovaním. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. Zápas povedú z pozície rozhodcov páni: Richard Trutz – Roman Slyško, Martin Balko – Michal Smolák.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Šulla – Pavlík (C), Krč, Dolný, Mráz – Hlohovský, Pillár, Kosorín, Kalabiška – Hušek, Čunta.
    Náhradníci: Junas – Privrel, Komara, Malý, Gombala.

    ŽP Šport Podbrezová: Baláž – Harvilko, Gál-Andrezly, Migaľa, Vaščák – Kochan, Kupčík (C), Nworah, Mich. Pančík – Hovančík, Nosko.
    Náhradníci: Penksa – Minčič, Jur. Pančík, Šlapák, Blahuta, Švanter.

    Rozhodca: Richard Trutz – Roman Slyško, Martin Balko – Michal Smolák.
     
    Hlavný rozhodca Richard Trutz v sprievode svojich asistentov privádza na trávnik obe mužstvá! Po úvodných formalitách sa zápas môže začať!
     
    Výkop zápasu budú mať futbalisti domáceho celku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Domáci tím sa po výkope ihneď snažil o prienik pred bránu hostí, kombinácia mu však nevyšla a lopta skončila za outovou čiarou. Lopta pre futbalistov Podbrezovej.
     
    2
    Hostia sa nikam neponáhľajú a bez problémov kombinujú loptu mezdi sebou, smerom dopredu nejavia žiadnu aktivitu.
     
    3
    Ani hostia s loptou nič nevymysleli a tak sa o prvú útočnú akciu bude snažiť domáci tím, ktorý má momentálne loptu na svojich kopačkách.
     
    4
    Od úvodu zápasu sledujeme opatrný futbal, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu a po zisku lopty sa nikam moc nehrnie. Momentálne je pri lopte Podbrezová.
     
    5
    Boli sme svedkami prvej útočnej akcie domáceho celku, ale po nedorozumení hráčov Senice to bude len odkop od brány hostí, o ktorý sa postará brankár Baláž.
     
    6
    Hra sa opäť presunula do opatrnejšieho tempa, oba tímy po zisku lopty sa nikam nehrnú a len si ju prihrávajú medzi sebou.
     
    7
    Ani tento postupný útok hostí nič neznamenal, o loptu po chybe rýchlo prichádzajú. Domáci sa snažia o rýchly protiútok z ich strany.
     
    8
    Avšak, aj domáci tím pochodil rovnako ako hostia a tak sa lopta vracia späť na kopačky Podbrezovej. Domáci však začínajú vysoko napádať rozohrávku hostí, hostia však chybu zatiaľ neurobili.
     
    9
    Teraz sa však už podarilo hráčom Podbrezovej prebiť sa pred bránu domáceho tímu, Havrilko to skúšal peknou strelou, ale zmenu skóre to neprinieslo. Ku lopte sa tak dostane domáci tím.
     
    10
    Netrvalo však dlho a hostia sa opäť dostali do útoku. Z tejto útočnej akcie sa im už podarilo vybojovať aj rohový kop! Jeho exekútorom bol Havrilko, avšak žiadne vzrušenie pred bránou domácich to neprinieslo.
     
    11
    Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku a tiež si vybojovali rohový kop. Obstáli však podobne ako pred chvíľou hráči Podbrezovej.
     
    12
    Loptu vo svojej moci má momentálne Podbrezová, ktorá je mierne aktívnejším tímom. Smerom dopredu sa však moc nehrnie.
     
    13
    Hostia sa až teraz vybrali smerom dopredu, avšak loptu v strede poľa stratili a tak idú do rýchleho brejku domáci futbalisti.
     
    14
    Domáci teraz dlho operovali pred bránou hostí, hostia sa bránili zubami-nechtami, ale nebezpečnej aktivite domáceho tímu odolali a loptu dostali do bezpečnej vzdialenosti od ich brány.
     
    15
    Tempo zápasu začína postupne ožívať, útoky sa striedajú zo strany na stranu, avšak žiadne veľké gólové šance nevidíme. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať ďalej v tomto zápase.
     
    16
    Pri lopte je momentálne Senica, ktorá však kombinuje na svojej polovičke. Futbalisti Podbrezovej sa snažia ich rozohrávku vysoko napádať.
     
    17
    Domáci futbalisti sa odhodlali ísť smerom dopredu, v strede poľa ich však postupný útok hostia zastavili, ale len odkopom lopty za postrannú čiaru. Domáci tak pri lopte ešte ostanú.
     
    18
    Futbalisti Senice sa aj naďalej snažili o útočnú akciu, vysokým napádaním hostí však boli s loptou vytlačení na svoju polovičku, odkiaľ sa snažia o ďalší útok na bránu Podbrezovej.
     
    19
    Napokon sa to domácim futbalistom aj podarilo a postupne sa prebili až pred bránu hostí, kde sme však boli len svedkami nepresnej streli. Od brány Podbrezovej tak bude odkopávať brankár Baláž.
     
    20
    Brankár hostí Baláž sa s odkopom od brány moc neponáhľa. Tempo zápasu opäť začína pomaly upadať. Stále čakáme na nejaký poriadny vzruch v tomto zápase.
     
    21
    Hostia sa s loptou napokon prebili ku blízkosti domácej brány, kde po nedovolenom zákroku získali priamy kop. Ten však bez problémov domáci futbalisti ubránili a navyše získali loptu na svoje kopačky.
     
    22
    Z rýchleho brejku domáceho tímu napokon nič nebolo a tak sa lopta vracia späť na kopačky futbalistov Podbrezovej.
     
    23
    Domáci však rýchlo získali loptu opäť na svoje kopačky, ale po chybe loptu opäť strácajú. Podbrezová ju tak získava v podobe autového vhadzovania.
     
    24
    Útok hostí sa napokon skončil nedovoleným zákrokom a tak ide lopta na kopačky domácich futbalistov. Domáci sa však smerom dopredu moc nehrnú, hostia sa zoskupujú v zadných radoch.
     
    26
    Hostia operovali pred bránou domácich, ale loptu po chybe strácajú a tak idú do protiútoku domáci futbalisti.
     
    27
    Senica dala gól!

    Domáci futbalisti sa po zisku lopty dostali do nebezpečného brejku, pred bránou hostí sa po nedovolenom zákroku dostali ku priamemu kopu, center z priameho kopu padol na hlavu RÓBERTA PILLÁRA, ktorý nedal brankárovi Balážovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Domáci tím sa tak dostáva do vedenia 1:0!
     
    28
    Tak uvidíme, či tento gól nejako oživí zápas. Každopádne, na rade sú teraz futbalisti Podbrezovej, ktorí musia vyrovnať. S loptou sa však ďalej ako za polku nemôžu dostať.
     
    29
    Teraz sa to už však hosťom podarilo, ale napokon z nebezpečného útoku nič nevyťažili. Dopredu tak môžu ísť domáci futbalisti.
     
    30
    Pekný útok domáceho tímu, Hlohovský posielal prízemný center do 16-tky hostí, tam si s loptou však hostia poradili a poslali ju do bezpečia.
     
    31
    Hostia sa postupne prebíjajú smerom dopredu, domáca defenzíva však vzdoruje úspešne.
     
    32
    Napokon sa hostia dostali pred bránu domácich, ale po chybe končí lopta len za posranou čiarou. Loptu od brány bude odkopávať brankár Šulla.
     
    33
    Ku lopte sa napokon dostali hostia a snažili sa o rýchly brejk. Center do 16-tky domácich však nikoho nenašiel a lopta skončila len za postrannou čiarou.
     
    34
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale zvolili postupnú kombináciu smerom dopredu. Hostia sa už formujú v zadných radoch.
     
    35
    Domáci futbalisti sa teraz mohli dostať do vedenia o dva góly! Po peknej kombinácii sa do pokutového územia hostí s loptou dostal Čunta, mladík v drese Senice však sám pred brankárom Balážom zaváhal a jeho strela len tesne minula pravú tyč brány hostí!
     
    36
    Aktívnejším a aj lepším tímom je teraz jednoznačne Senica! Podniká postupné útoky na bránu Podbrezovej, pekne kombinuje a tak sa hostia musia mať na pozore.
     
    37
    Postupné útoky domáceho tímu sa však futbalistom Podbrezovej darí eliminovať, hráči hosťujúceho celku však nemôžu loptu vybojovať na svoje kopačky.
     
    39
    Domáci futbalisti dostali hostí pod mierny tlak, ten však hostia napokon ustáli bez ujmy. Podbrezová sa teraz snaží niečo s loptou vymyslieť, domáci ich však vysoko napádajú a komplikujú im tak život.
     
    40
    Senica sa dostala do rýchleho brejku, po ktorom sme boli svedkami krásnej strely Mráza, ktorá len tesne minula priestor brány Podbrezovej!
     
    41
    Hlohovský poslal z väčšej vzdialenosti len taký propagačný pokus na bránu hostí, lopta skončila len za bránou Podbrezovej. Odkop od brány tak zaobstará brankár Baláž.
     
    42
    Hosťom sa teraz vôbec nedarí dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách, domáci sa po zisku lopty však nikam neponáhľajú a postupne sa snažia prenikať do útoku.
     
    44
    Tak, až teraz sa podarilo futbalistom Podbrezovej dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách, ale smerom pred bránu domáceho mužstva sa prebiť nemôžu. Pomaly sa nám bude končiť prvý polčas, uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas stretnutia medzi FK Senica – ŽP Šport Podbrezová, ktorý lepšie zvládli domáci futbalisti a po góle Pillára z 27.minúty vedú nad svojim dnešným súperom z Podbrezovej 1:0! Domáci sú aktívnejším a lepším celkom, hostia sa do útoku dostávajú len sporadicky. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas!
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sa vracajú späť na trávnik! Posledná 45-minútovka tejto sezóny Fortuna ligy sa pre oba tímy o chvíľu začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop v druhom polčase mali futbalisti Podbrezovej. Môžu sa tak pokúsiť o prvú útočnú akciu v druhom polčase.
     
    47
    Hostia si však loptu moc dlho neužili a už ju majú na svojich kopačkách domáci futbalisti. Smerom dopredu sa moc nehrnú a kombinujú na svojej polovičke.
     
    48
    Do pokutového územia hostí dostal skvelú vysunutú prihrávku Kalabiška, ale Baláž výborne vybehol zo svojej brány a úspešným zákrokom zabránil domácemu futbalistovi dostať sa na čelo kráľa strelcov!
     
    49
    Na druhej strane sme teraz sledovali rýchly brejk hostí, z ľavej strany sa však nepodarilo vyslať žiadnu presnú prihrávku či center a lopta skončila len za postrannou čiary. Ku lopte sa tak dostane brankár domácich Šulla.
     
    50
    Hostia sa teraz dostali z pravej strany ku prízemnému centru do pokutového územia domácich, Šulla však má loptu vo svojom náručí.
     
    51
    Ani teraz sa Kalabiškovi nepodarilo streliť gól! Skvelý center na ľavú stranu pred bránu hostí, Kalabiška si loptu ideálne spracoval aj vystrelil, lenže do jeho strely sa hodil Migaľa a loptu zblokoval na rohový kop!
     
    52
    Hostia napokon rohový kop bez problémov ubránili a snažia sa o rýchly brejk. Domáci sa už však stihli včas vrátiť do zadných radov.
     
    53
    Do pokutového územia hostí sa prebojoval s loptou domáci futbalista Mráz, tiesnení však len nepresne zakončil prízemnou strelou mimo brány Podbrezovej.
     
    54
    Domáci tím sa dostal ku lopte a zdalo sa, že napokon ešte poriadne zavarí hosťom, tí si však s nebezpečnými centrami a prihrávkami do ich pokutového územia poradili.
     
    55
    Momentálne registrujeme, že Matej Jelić skóroval v zápase Žilina – Trnava a tak sa dostáva na čelo kráľa strelcov. Kalabiškovi tak chýba jeden gól, aby sa ne na neho dotiahol.
     
    56
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Milan Harvilko, prichádza Juraj Pančík.
     
    57
    Hostia sa dostali do zaujímavej príležitosti! Dokázali pritlačiť domácich pred svoju bránu, na ľavej strane sa po presnom centri dostal ku lopte Gál-Andrezly, avšak jeho volej len minul domácu bránu.
     
    58
    A opäť bol v akcii domáci Kalabiška, ktorý musí doháňať jedno-gólovú stratu na Jelića! Po skvelej prihrávke od Hlohovského sa dostal z ľavej strany do zakončenia, jeho štipľavá strela len tesne minula vzdialenejšiu žrď brány hostí!
     
    59
    Pri lopte je momentálne domáci celok, ktorý sa však nikam neponáhľa a pomaly rozvíja svoju útočnú akciu.
     
    61
    Senica dala gól!

    Domáci tím sa dostáva do vedenia 2:0! Domáci celok získal priamy kop, loptu do pokutového územia hostí ešte obrana Podbrezovej dokázal odvrátiť, tá však padla ku JÁN KALABIŠKA, ktorý krásnou strelou ku pravej tyčke prekonal brankára hostí!
     
    62
    Súboj o kráľa strelcov je tak opäť vyrovnaný, Kalabiška s Jelićom majú na konte po 18 gólov!
     
    63
    Nepríjemná situácia pre futbalistov Podbrezovej! Blažej Vaščák dostáva po druhej žltej karte automaticky červenú a tak sa pre neho zápas predčasne končí a Podbrezová, ktorá prehráva o dva góly bude musieť dohrávať s 10 hráčmi!
     
    64
    Diváci na štadióne začínajú ožívať a povzbudzovať domáci celok smerom dopredu. Zdá sa, že oslabená Podbrezová už mierne rezignovala a začína sa len brániť.
     
    66
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Tomáš Komara.
     
    67
    Domáci celok sa postupnými útokmi prebíja pred bránu hostí, po nedovolenom zákroku práve získava nebezpečný priamy kop. Brankár hostí Baláž si už organizuje obranu.
     
    68
    S touto situáciou si napokon hostia bez problémov poradili a loptu odvrátili do bezpečia, navyše sa pokúšajú o rýchly protiútok.
     
    69
    Matej Jelić dáva druhý gól Žiliny v zápase s Trnavou a tak sa dostáva s 19 gólmi na čelo kráľa strelcov!
     
    70
    Na to ihneď zareagoval Kalabiška! Po peknom centri do pokutového územia hostí sa Kalabiška dostal do hlavičkového zakončenia, jeho pokus však skončil len tesne nad brvnom brány Podbrezovej!
     
    71
    Netrvalo dlho a Kalabiška sa opäť dostal do hlavičkového zakončenia, tento pokus bol však veľmi nepresný a priestor brány hostí vôbec netrafil. Brankár Baláž rýchlo rozohral loptu na svojich spoluhráčov.
     
    72
    Rýchly brejk domácich a po aktivite a nedovolenom zákroku na Kalabišku získavajú domáci priamy kop. Jeho exekútorom bude práve Ján Kalabiška.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Juraj Hovančík (ŽP Šport Podbrezová).
     
    73
    Kalabiška to samozrejme skúšal priamou strelou na bránu, jeho pokus však letí vysoko nad bránu hostí z Podbrezovej.
     
    75
    Pomaly sa dostávame ku záveru tohto zápasu! Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sa nikam neponáhľajú a kombinujú loptu medzi sebou a zakladajú postupné útoky na bránu Podbrezovej.
     
    76
    Súboj pri postranej čiare v blízkosti brány hostí končí lepšie pre domáci tím, pretože futbalisti Senice získavajú rohový kop.
     
    77
    Obrana Podbrezovej spoločne s brankárom Balážom túto situácia zvládla bez problémov a loptu odkopáva až na polovičku domáceho tímu, ktorý má tak šance ešte pohroziť futbalistom Podbrezovej nejakou nebezpečnou akciou.
     
    78
    Do pokutového územia hostí smerovala lopta z kopačky Hlohovského, pri lopte bol však včas brankár Baláž a ďalekým výkopom posiela svojich spoluhráčov smerom dopredu.
     
    79
    Nový muž na ihrisku v drese domácich Komara sa dostal ku lopte, šikovne sa zbavil obrancu Podbrezovej a po jeho krásnej padajúcej strele zazvonilo brvno na bráne hostí! Už to mohlo byť 3:0 pre domácich!
     
    80
    Veľká chyba brankára hostí Baláža! Ten vybehol zo svojej brány proti lopte, tú však napokon prihral domácemu hráčovi Mrázovi, ktorý sa snažil zakončiť do odkrytej brány hostí, Baláž sa však stihol rýchlo vrátiť späť a sklzom zachytiť loptu. Napokon to však bude aspoň rohový kop pre domáci celok!
     
    81
    Rohový kop však hostia ubránili a získali loptu na svoje kopačky. Pomaly sa prebíjajú pred bránu domáceho mužstva.
     
    83
    Senica dala gól!

    A už je to rozdielom triedy, domáci tím vyhráva 3:0! Domáci celok sa dostal do rýchleho brejku, loptu na pravú stranu dostal Kosorín, ktorý prízemnou prihrávkou do pokutového územia hostí, tá sa dostala ku zle pokrytému JÁN KALABIŠKA, ktorý sa tak opäť vyrovnáva Matejovi Jelićovi!
     
    84
    Ďalšia krásna akcia domáceho tímu, loptu dostal Hlohovský, ktorý technickou strelou len tesne minul ľavý tyč brány hostí, keď pálil spoza 16-tky hostí!
     
    85
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Samuel Mráz, prichádza Július Gombala.
     
    86
    Sledovali sme ojedinelý útok hostí, ku strele sa dostal Nworah, ale jeho pokus bol nepresný a domáceho brankára vôbec nezamestnal.
     
    87
    A opäť sa do útoku dostali hostia a po zblokovanej strele získava Podbrezová rohový kop.
     
    88
    Pred rohovým kopom je tu ešte striedanie v domácom mužstve! Bude to striedanie v bránke! Premiéru vo Fortuna lige zažije Martin Junas, ktorý nahradí v domácej bráne Michala Šullu!
     
    89
    Rohový kop domáci tím ubránil bez problémov ubránil. Domáci sa snažia ešte o útočné akcie, chcú dopriať svojmu spoluhráčovi Kalabiškovi, aby sa stal kráľom strelcov!
     
    90
    Nadstavujú sa ešte dve minúty!
     
    90+1
    Do pokutového územia hostí smerovala prihrávka do behu na Kalabišku, pred ním však včas vybehol z brány brankár Baláž a loptu odkopol do bezpečia! Domáci ženú Jána Kalabišku za gólom.
     
    90+2
    Pri lopte sú momentálne hostia už sa zrejme nič nestane a Fortuna liga bude mať dvoch kráľov strelcov s 19 gólmi, Mateja Jelića z MŠK Žilina a Jána Kalabišku z FK Senica!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas posledného 33.kola našej najvyššej futbalovej súťaži medzi FK Senica – ŽP Šport Podbrezová s výsledkom 3:0! Víťazstvo domáceho tímu je určite zaslúžené, po celý zápas boli domáci aktívnejší a aj futbalovejší. Na diaľku sme sledovali súboj o kráľa strelcov, ten napokon víťaza nenašiel a Kalabiška spolu s Jelićom sa tak o prvenstvo budú musieť podeliť! Videli sme aj premiéru domáceho brankára Martina Junasa vo Fortuna lige, ktorý naskočil na záverečné minúty zápasu.

    Skončila sa nám tak táto sezóna našej najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku – Fortuna liga! Majstrom ligy sa stáva AS Trenčín! Spolu s ním sa do predkôl pohárovej Európy dostáva Žilina, Slovan a Trnava. Vydávajúcimi mužstvami sú Banská Bystrica a Košice.

    Onlajny.eu Vám ďakujú za vašu priazeň, ktorú ste nám počas celej sezóny Fortuna ligy venovali a spoločne s nami sledovali všetky prenosy!

    Na dnes Vám ešte želáme pekný zvyšok večera! Športoví portál onlajny.eu však dnes má pre váš ešte nejaké on-line textové prenosy pripravené, ostaňte nám tak verí aj naďalej! (19:12:44)

    Miroslav Revaj

    Branky: 27. Pillár, 61. Kalabiška, 83. Kalabiška

    Karty:   72. Hovančík (POD)   63. Vaščák (POD)


    FK Senica: Šulla (88. Junas) – Pavlík (C), Krč (66. Komara), Dolný, Mráz (85. Gombala) – Hlohovský, Pillár, Kosorín, Kalabiška – Hušek, Čunta.
    Náhradníci: Junas – Privrel, Komara, Malý, Gombala.

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Harvilko (56. Jur. Pančík), Gál-Andrezly, Migaľa, Vaščák – Kochan, Kupčík (C), Nworah, Mich. Pančík – Hovančík, Nosko.
    Náhradníci: Penksa – Minčič, Jur. Pančík, Šlapák, Blahuta, Švanter.

    Rozhodčí: Richard Trutz – Roman Slyško, Martin Balko – Michal Smolák
    bahis siteleri