CSKA Moskva – Perm 2:0 (kon.) | Ufa – Zenit 0:1 (kon.) | Samara – Spartak 0:2 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
0:2 (0:1)
FK Spartak Moskva
Neděle 09.08.2015, 18:00Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ošetřování Širokova využívají Samarští k poslední možné změně. Ze hřiště odstupuje podle všeho zraněný Ibragim Callagov, přichází Emin Machmudov.
     
    88
    Znovu se střídá. Tentokrát ze hřiště odstupuje hrdina dnešního klání Quincy Promes, jenž přepouští své místo mladíčkovi Denisu Davydovovi.
     
    84
    Domácí podruhé v utkání vystřídali. Stopera Tarase Burlaka nahradil o poznání ofenzivnější Dmitrij Jatčenko.
     
    82
    Serdar Tasci nesouhlasí s verdiktem sudího Levnikova, ovšem to je mu, jak se lidově říká, houby platné. Po souboji s Georgij Gabulovem totiž inkasuje žlutou kartu a navíc dává Samaře šanci zahrozit z přímého kopu. To je nadějná pozice.
    81. Zé Luís těsně minul.
     
    81
    Zé Luís se ocitl v další velmi zajímavé střelecké pozici. Tentokrát pálil na zadní tyč, kterou nakonec minul snad jen o půl metru.
     
    69
    Hned vzápětí nakonec přichází i první samarská změna. Vcelku překvapivě hřiště opouští Alan Čočijev, jehož nahradí Igor Gorbatěnko.
     
    68
    Místo očekávané změny na domácí straně tu máme další střídání Spartaku: místo Kirilla Kombarova si zahraje Sergej Paršivljuk.
    66. Čočijevova střela nad branku
     
    66
    Aktivní Alan Čočijev si našel prostor ke střele a zpoza šestnáctky vyslal technickou střelu, které k úspěchu scházelo asi třicet centimetrů. Míč proletěl těsně nad.
    61. Zé Luís hlavičkoval jen do tyče.
     
    61
    Zé Luís se už pár vteřin po svém příchodu na hřiště mohl zapsat do střeleckých statistik, jeho hlavička ovšem orazítkovala pouze tyč.
     
    59
    Dnes skutečně téměř neviditelný Jura Movsisjan odchází z hrací plochy. Nahradí jej Zé Luís.
    58. Bocchettiho nebezpečná hlavička
     
    58
    A mohlo být v podstatě rozhodnuto! Širokov centroval na zadní tyč, kde se zjevil Salvatore Bocchetti, jehož nebezpečnou hlavičku vyškrábl Konjuchov na břevno.
    52. Quincy PROMES - 0:2
     
    52
    Spartak právě vstřelil branku!
    QUINCY PROMES je dnes k neudržení. Zatímco z jeho předcházející šance byla pouze tyč, nyní si 23letý rychlík skvěle narazil s Movsisjanem a padajícího brankáře Konjuchova zkušeně přehodil. Ač celá akce zaváněla drobným ofsajdem, rozhodčí gól uznali – 0:2.
     
    51
    Na hřišti se nám poprvé v zápase zažlutilo. Za vcelku zbytečný faul ve středu pole je napomínám hostující středopolař Ivelin Popov.
    47. Promesova rána do tyče
     
    47
    Zničehonic to mohlo být už o dva góly! Quincy Promes pronikl z pravé strany do šestnáctky a podél brankáře Konjuchova nastřelil tyč jeho svatyně, od které se míč odrazil do zámezí.
    24. Čočijevova rána z úhlu
     
    24
    Rychlý brejk Samaře vinou několika nepřesností ve finální fázi nevyšel, ovšem Alan Čočijev se krátce na to dostal k nebezpečné ráně z úhlu, která letěla jen těsně vedle.
    5. Quincy PROMES - 0:1
     
    5
    Spartak právě vstřelil branku!
    Exekuce nařízeného přímáku se ujal Nizozemec QUINCY PROMES a krásnou střelou přes zeď překvapil brankáře Konjuchova, který už nedokázal zareagovat – 0:1.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 5. Promes, 52. Promes (Movsisjan)

    Karty:   51. I. Popov (SPM), 82. Tasci (SPM)


    FK Křídla Sovětů Samara: Konjuchov – Callagov (90. Machmudov), Koncedalov, Taranov, Burlak (84. Jatčenko), Nadson – Čočijev (69. Gorbatěnko), Poměrko, G. Gabulov – Kornilenko, Sadik.
    Náhradníci: Lobancev, Šilnikov – Jatčenko, Simaeys, Machmudov, Roganov, Gorbatěnko, Drahun.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – K. Kombarov (68. Paršivljuk), Tasci, Bocchetti, Granat – Glušakov – Promes (88. D. Davydov), I. Popov, Širokov, D. Kombarov – Movsisjan (59. Luís).
    Náhradníci: Mitrjuškin – Paršivljuk, Makejev, Zotov, Özbiliz, Ananidze, P. Jakovlev, D. Davydov, Luís.

    Rozhodčí: Levnikov – Demeško, Nazarov
    bahis siteleri