Havlíčkův Brod – Polná 1:2 (kon.)
konec
FC Slovan Havlíčkův Brod
1:2 (0:0)
TJ Slavoj Polná
Neděle 23.08.2015, 16:30 • Na Losích • Divize skupina D • 3. kolo
     
    Přeji Vám hezký zbytek večera a těším se někdy příště u divize nebo krajského přeboru z Losů na počtenou! (18:35:55)
     
    Dámy a pánové, dnešní utkání je u konce. Havlíčkobrodští nechali Polnou odskočit na 2:0, což už pak nedokázali dotáhnout, i když se prosadil Henek. Polenští měli ale po celý zápas více ze hry a lepším pohybem a technickou vyspělostí si udržovali tlak, který dlouho držel na uzdě skvělý Patrik Soukal.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě se snažil probít dopředu a definitivně rozhodnout Pavel Benda, ale neprocpal se přes Michala Báču.
     
    90+1
    Polná ještě takticky střídá. Místo Štěpána Bambuly přichází Jakub Urbánek.
     
    90+1
    David Kavka rozehrál na velké vápno na Michala Mareše, který ale netrefil míč ideálně a Polenští odkopávají do autu!
     
    90
    Sudí nastavuje dvě mnuty.
     
    90
    Michal Mareš byl faulován na hranici velkého vápna dva metry od brankové čáry. Přímák pro Brod, na který jde i Patrik Soukal!
     
    89
    Polenští si kontrolují výsledek a tlačí se do útočných šiků. Domácí obrana ale odolává a vyzývá útočníky k ataku.
     
    87
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští honci balonu zápas ještě dramatizují. Nejprve trochu kostrbatě přešli přes záložní řady, až se nakonec dostali k brance. Šikovný centr klepl zblízka za záda Jindřicha Skočdopoleho JAKUB HENEK. Uvidíme, zda slovanisté vydolují bod.
     
    85
    Slovanisté se nyní museli znovu bránit, ale rodící se akce Polné byly zničeny defenzivou domácího mančaftu.
     
    83
    Domácí mohli jít do rychlého brejku, ale Petr Pražák poslal k zemi ostrým zákrokem jednoho ze slovanistů. Za svůj počin vidí žlutou kartu.
     
    82
    Polenští také sahají ke změně v sestavě. Ze hřiště odchází autor druhé branky Jiří Klíma, kterého nahrazuje Tomáš Holub.
     
    81
    Fantastický zákrok nyní vytáhl Patrik Soukal, který čelil přímému kopu ze dvaceti metrů. Ten zakroutil elitní střelec Daniel Kavka přesně k zadní tyči, ale domácí brankář předvedl bryskní robinsonádu!
     
    79
    Domácí reagují na inkasovanou branku střídáním. Ze hřiště odchází Jiří Prchal, kterého nahrazuje Jan Tuhý.
     
    78
    Polná právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují svůj náskok. Pět metrů za pokutovým územím napřáhl JIŘÍ KLÍMA a na jeho dělovku neměl domácí muž s rukavicemi nárok!
     
    77
    Žlutou kartu dostává za protesty Pavel Benda. Ten byl přistrčen Filipem Křivkou, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.
     
    75
    Havlíčkobrodští fotbalisté se dlouhou dobu snažili dobýt velké vápno, až se jim to povedlo. Marešův centr mířil dobře, ale Jakub Henek na něj nedokázal doskočit. Více slovanistů už ve vápně nebylo.
     
    73
    Michal Mareš se snažil hledat rychlým vysunutím za obranu Jakuba Henka, ale balon nenabral ideální směr a skončil jen v rukavicích Jindřicha Skočdopoleho.
     
    72
    Polenští hrozí brejky po levé straně. Po jednom z nich se bil do šestnáctky Jan Urbánek, ale Ondřej Štědrý mu vypíchl míč.
     
    71
    Brod se snažil probít do útoku a rychle odpovědět, avšak Jiří Prchal byl na velkém vápně odzbrojen Jiřím Fadrným.
     
    70
    Polná právě vstřelila branku!
    Tak to hostujícímu celku přeci jen vyšlo! Faul u levé lajny byl potrestán přímým volným kopem. K němu se postavil DANIEL KAVKA, který obloučkem přes zeď a hradbu těl na velkém vápně zakroutil míč přesně do vzdálenější šibenice Soukalovy branky!
     
    68
    Petr Pražák dostal míč na pravý růžek velké bedny. Odmítl si obránce a vystřelil šikovný oblouček. Míč se ale snesl jen na břevno!
     
    67
    Ten rozehrával Michal Mareš, který poslal tvrdou střelu, jež ale zaplula jen do náručí Jindřicha Skočdopoleho.
     
    66
    Ondřej Štědrý uháněl po pravém křídle, před Robertem Cahou přiklepl Jiřímu Prchalovi, jenž byl na hranici šestnáctky složen k zemi. Přímý kop.
     
    64
    Zdeněk Kučera chtěl najít duo nabíhajících spoluhráčů, ale ustřelil se, balon vypadl za defenzivu a tam už si situaci pohlídal Patrik Soukal.
     
    63
    Jaroslav Kubec dostal přiklepnuto od Zdeňka Kučery a od brankové čáry centroval na zadní tyč. Míč před nabíhajícím hráčem odpravil hlavou pryč Adam Polívka.
     
    62
    Polenští se nyní snaží o dobytí Soukalovy svatyně pomocí nákopů a nepříliš organizovaných akcí. Po vápno to jde, ale když se chce do šestnáctky, tak na to už tato technika nestačí.
     
    61
    David Kavka na pravém růžku velkého vápna obhodil dva beky, našel Ondřeje Štědrého, který prošel až skoro k brankové čáře, odkud poslal přízemní centr. Míč měl na noze Štěpán Bambula, který ale promáchl a míč jen tak tak proskákal vedle zadní tyče!
     
    60
    Chyba v domácí defenzivě dala šanci Danielu Kavkovi. Ten uháněl sám na bránu, ale zboku jej doběhl Filip Křivka, který ho předskočil a obral o míč!
     
    59
    Petr Pražák teď poslal dlouhý aut do šestnáctky. Míč před Soukalem skočil a Michal Báča ho nakonec nadvakrát dopravil mimo velkou bednu.
     
    57
    Polenští jsou v posledních chvílích znovu útočné aktivnější a domácí beci tak musí být na pozoru.
     
    56
    Nejprve polenští přišli o míč, který rozehrál Soukal. Po rychlém brejku pak domácí centrovali míč před kasu, ale moc se jim to nepovedlo, míč zaplul do Skočdopoleho rukavic.
     
    55
    Na druhé straně mohlo udeřit po přímém kopu. Parádní centr Davida Kavky nechal Skočdopole spadnout na malé vápno, kde balon přeskočil Jakuba Henka a naskakující Míchal Veselský jej nedokázal trknout do sítě. Míč pak lehce přeskočil břevno za zády zkoprnělého gólmana.
     
    53
    Jaroslav Kubec nabíhal po pravé lajně, elegantně vytřel trávník s Filipem Křivkou, kterému naznačil doprava a obešel ho z druhé strany. Ocitl se pak sám před kasou, ale míč loupnul jen vede tyče!
     
    52
    Znovu byl Ondřej Štědrý na zadní tyči, kam mu přišel míč. V tísni mezi dvěma hráči se uvolnil, ale místo nahrávky na penaltu volil střelu, která zamířila nad horní tyč.
     
    51
    Velký závar před hostující kasou zakončil na zadní tyči Ondřej Štědrý, který trefil jen obránce a následně vyškrábl balon, který ale nasměroval jen nad.
     
    50
    Domácí zatlačili. Vykoledovali si faul a přímý kop. Z pětatřiceti metrů poslal střílený centr ke kase Michal Mareš, ale Jindřich Skočdopole si povyběhl a míč skončil v jeh náručí.
     
    49
    To byla panečku šance! Jiří Klíma na hranici šestnáctky u brankové čáry obešel beka, postoupil k brance, položil si gólmana a poslal centr na zadní tyč. Balon postupně minuli dva hráči, až jej nakonec před Bendou odkopl Adam Polívka!
     
    48
    Oba celky nyní vyprodukovaly několik chyb na středu hřiště, čímž se obraly o možné přechody do útoku. Trenéři v této pasáži pořádně rozohnili hlasivky.
     
    47
    Domácím se nepovedlo v útoku dojít do finální nahrávky a na druhé straně byl z brejku písknut Polné ofsajd.
     
    46
    Domácí tým nastupuje do druhého poločasu se dvěma novými muži. Antonína Plichtu nahrazuje Michal Mareš a Tomáše Vařejku střídá Ondřej Štědrý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:31.
     
    Máme za sebou první půli, v níž měla jasně víc ze hry Polná, která si vypracovala několik tutovek, avšak bravurní formu dnes chytil Patrik Soukal, jenž čape jednu šanci za druhou.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Centr z pravého křídla od Davida Kavky měl dobrý směr, ale skončil jen na hlavě obránce. Ten zahrál na roh, jejž kopal Kavka, který poslal kulatý nesmysl na velké vápno, kde jej ale netrefil ideálně Filip Křivka a míč skončil na kopačkách Polné. První půle končí.
     
    43
    Nyní už se to Slovanu povedlo! David Kavka nejprve schytal herdu do zad. Po rozehrání nařízeného přímého kopu se po nahrávce od Jakuba Henka uvolnil na šestnáctce a tvrdou ranou poslal míč těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    42
    Slovanisté se snaží natlačit do útoku, ale to se jim nevede. Většinou vázne finální nahrávka. Dvakrát si teď zbytečně nabíhal Jiří Prchal, míče byly dlouhé a skončily u Skočdopoleho.
     
    40
    Jiří Prchal dvakrát jako hlavní aktér při faulu. Nejprve byl u lajny přidržen polenským záložníkem a následně po zkažené šanci sundal k trávníku Jiřího Fadrného.
     
    39
    Polenští fotbalisté měli několik zajímavých náznaků, s nimiž měla domácí defenziva velké problémy. Nakonec vše vyřešil Michal Báča, který vytlačil Daniela Kavku k lajně a nakonec přes jeho nohu vybojoval aut.
     
    38
    K odraženému míči se na velkém vápně dostal Petr Pražák, který vykopl nohu pomalu až k hlavě, ale jeho ekvilibristické zakončení minulo Soukalovu svatyni snad o metr.
     
    37
    Adam Polívka fauloval před vápnem protihráče. Daniel Kavka napral přímý kop jen do zdi a následnou dorážku poslal vedle.
     
    36
    Zajímavý nápor Slovanu. Jakub Henek si ladně potáhl míč, který naservíroval Davidu Kavkovi. Domácí "kápo" vystřelil, ale ránu zblokoval obránce. Míč vypadl před Michala Veselského, který z první trefil jen střed brány, kde stál Jindřich Skočdopole.
     
    35
    Dvakrát hrozil Jiří Prchal. Nejprve to zkoušel zprava, ale obránce mu vypíchl míč, který si stáhl do rukavic Skočdopole, a na levé lajně vybojoval aut.
     
    34
    Domácí přežili další infarktovku! Jan Urbánek našel na pravém křídle zabíhajícího Jaroslava Kubce, který si obhodil obránce, ťukl balon Jiřímu Klímovi, kterému ale vypíchl míč pohotový Filip Křivka.
     
    33
    Domácí fotbalisté teď lehce zaváhali při útoku. Nejprve přišli při autu o balon a následně faulovali naskakujícího Roberta Cahu.
     
    31
    Na druhé straně znovu zahrozili hosté. Jiří Klíma se obtočil kolem Adama Polívky a poslal centr na zadní tyč, na který si naskočil Pavel Benda, jenž si sklepl míč kolem stojícího Filipa Křivky, ale zakončení se mu nevyvedlo a pomalou střelou našel jen Soukalovu náruč.
     
    30
    Chyba polenských při rozehrávce! Brankář Jindřich Skočdopole se nedomluvil s obránci a balon skončil u Davida Kavky, jenž chtěl ze třiceti metrů vrátit míč do brány, ale našel jen vracejícího se gólmana Polné.
     
    29
    Slovanisté se také odhodlali vystřelit. Rána zpoza šestnáctky přeletěla nahuštěný prostor na penaltě, ale stočila se mimo prostor Skočdopoleho svatyně.
     
    28
    Další vynikající centr letěl do domácí šestnáctky. Jiří Klíma točil míč téměř přímo na klec, ale Patrik Soukal si povyběhl a míč bryskně vyboxoval.
     
    27
    Hezkou ekvilibristiku s balonem ukázal na druhé straně Jiří Prchal, ale narazil jen na Jiřího Fadrného, který mu na velké bedně kulatý nesmysl sebral.
     
    26
    Z šestnáctky vypálil přes chumel hráčů po závaru před domácí klecí Jan Urbánek, ale trefil jen střed branky, kde stál připravený Patrik Soukal.
     
    25
    Pane jo, to byla jasná gólová! Polenský tým prošel po pravém křídle, využil chyby Michala Báči, jenž se nechal snadno obelstít, a nacentroval na Jiřího Klímu, který měl před sebou prázdnou bránu, ale když si konečně srovnal míč na nohu, tak mu pod míč skočil Báča, jenž tak svou předchozí hrubku napravil!
     
    24
    Polná je zatím fotbalovější. Slovanisté se sice také snaží, ale vyjdou jim dvě nahrávky a ta třetí už je jalová. A když vyjde i ta třetí, tak havlíčkobrodské hráče přesprintuje některý z hostujících.
     
    23
    David Kavka centroval z pravé lajny. Jeho přímý kop mířil dobře na desítku, ale Jindřich Skočdopole vyběhl včas a vyboxoval míč za vápno.
     
    22
    Broďáci dnes zatím nemají svůj den. Nedaří se jim přenášet hru do útoku a pokusy o centrované míče či kombinace většinou končí v autu nebo u polenských obránců.
     
    21
    Domácí obrana zatím vypadá jako pytel zrní po nájezdu myší. Další hrubici na středu mohl potrestat Jiří Klíma, který byl sám před Soukalem, jenž mu dobře skočil pod nohy a připsal si další skvělý zákrok, když vyrazil už třetí tutovku!
     
    20
    Patriku Soukalovi teď při odkopu centru trochu uskočil míč a trefil jen na půlce stojícího Daniela Kavku, který chtěl z první přehodit vyběhlého brankáře, ale také se netrefil ideálně a balon vyletěl jen do vzduchu.
     
    19
    Slovanistům se nepovedl útok a polenští předvedli brejk, jenž skončil faulem na levém křídle. Z přímého kopu rozehraného na krátko nic nebylo.
     
    17
    Obrana Slovanu teď výrazně propadla! Čtveřice hráčů se nedohodla, kdo že bude hlavičkovat, a míč propadl až k Pavlu Bendovi, jenž utíkal sám proti domácí kase. Patrik soukal vyběhl na penaltu a Bendovo zakončení vykopl!
     
    16
    Série dvou faulů dostala hosty až k velkému vápnu. odtud rozehrával přímý volný kop Daniel Kavka, jenž zvolil centr na desítku, kam si vyběhl Soukal, který vyrazil balon daleko od svého hájemství.
     
    15
    Třeba nyní zatlačil na Zdeňka Kučeru Jiří Prchal a hostující hráč musel v nouzi hlavičkovat až ke Skočdopolemu.
     
    14
    Domácí se snaží projít skrze střed hřiště, ale ten je dobře zhuštěn. Polenští obránci však přesto mají s domácími útoky problémy.
     
    13
    Parádní provedení! Daniel Kavka rozehrál na krátko Jiřímu Fadrnému, jenž si sešteloval balon na nohu a přenádherným krouceným balonem trefil břevno za Soukalem!
     
    12
    Jan Urbánek se probíjel do šestnáctky a byl těsně před ní skolen k zemi. Dobrá šance pro polenské!
     
    10
    To byla šance jako hrom! Z pravého křídla přišel skvělý centr mezi dva brodské beky, na který si naběhl Pavel Benda, leč forvard Slavoje trefil přesně prostor, kde stál domácí muž s rukavicemi, jenž míč vyrazil.
     
    8
    Daniel Kavka centroval do vápna, jeho nadýchaný míč vyboxoval Patrik Soukal mimo své pokutové území, načež střílel z první Štěpán Bambula, avšak domácí gólman byl včas na svém místě.
     
    6
    Po špatném odkopu přišla kombinace Slovanu, kterou zakončil David Kavka přihrávkou na Antonína Plichtu, před nímž ale míč uskočil a skončil o polenských beků.
     
    4
    Polenští na druhé straně založili útok. Po dobrém centru vyběhl deset metrů za vápno Soukal, který vyhlavičkoval balon do auta.
     
    2
    Domácí začali aktivněji. David Kavka byl na středu faulován a z rozehrávané akce pak centroval zprava Adam Polívka, leč míč letěl moc daleko.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Havlíčkův Brod: Soukal – Polívka, Báča, Křivka, Vařejka – David Kavka "K", Henek, Plichta, Konvalina – Prchal, Veselský.
    Náhradníci: Beránek – Štědrý, Hejkal, Tuhý, Mareš.

    TJ Slavoj Polná: Skočdopole – Bambula, Caha, Pražák, Fadrný "K", Kučera – Urbánek, Kubec, Daniel Kavka, Klíma – Benda.
    Náhradníci: Vavroušek – Urbánek, J. Holub, T. Holub, Haala.

    Rozhodčí: Vítězslav Buček – Jaroslav Kolář, Ivo Nováček.
     
    Dobrý den!

    V rámci třetího kola se na stadionu Na Losích utkají Slovan se Slavojem. Havlíčkův Brod s Polnou jsou tradiční rivalové již od dob, kdy obě mužstva působila v krajském přeboru.

    Domácí začali sezónu dvěma remízami. Nejprve doma uhráli bod se Šumperkem a v posledním od hraném kole dovezli plichtu 0:0 z Přerova. Polná na úvod ligy padla v Kozlovicích, ale následně si na svém hřišti smlsla na Švancarově Blansku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Richard Wagner

    Branky: 87. Henek – 70. Daniel Kavka, 78. Klíma

    Karty:   77. Benda (PLN), 83. Pražák (PLN)


    FC Slovan Havlíčkův Brod: Soukal – Polívka, Báča, Křivka, Vařejka – David Kavka "K", Henek, Plichta, Konvalina – Prchal, Veselský.
    Náhradníci: Beránek – Štědrý, Hejkal, Tuhý, Mareš.

    TJ Slavoj Polná: Skočdopole – Bambula, Caha, Pražák, Fadrný "K", Kučera – Jan Urbánek, Kubec, Daniel Kavka, Klíma – Benda.
    Náhradníci: Vavroušek – Jakub Urbánek, J. Holub, T. Holub, Haala.

    Rozhodčí: Vítězslav Buček – Jaroslav Kolář, Ivo Nováček

    Diváci: 300
    bahis siteleri