Hellas Verona – Turín 2:2 (kon.) | Empoli – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Carpi FC 2:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Lazio – Udinese 2:0 (kon.) | Inter – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Hellas Verona
2:2 (0:0)
Turín FC
Neděle 13.09.2015, 12:30 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ze Stadio Marc'Antonio Bentegodi, ve Veroně, je to pro dnešek vše. Já vám tímto děkuji za pozornost, napočtenou příště! (14:52:18)
     
    A je dobojováno! Divoké utkání nakonec končí 2:2 a dělbou bodů. Po prvním bezbrankovém poločase přišla druhá půle, ve které jsme viděli 4 branky a téměř žádný nestranný fanoušek nemohl být nespokojen. Poprvé se v této sezóně trefila legenda Luca Toni a jeho parťák Juanito Gómez, na druhé straně v již třetím utkání po sobě skóroval mladík Basseli, hrající v reprezentační formě! Pěknou branku přidal také Afričan Acquah, který vlastně uzavřel konečné skóre.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Trochu bláhově si nyní Souprayen myslel, že projde po levé straně přes dva hráče. O míč tak logicky přišel a to poslední, co bude k vidění v tomto klání je autové vhazování.
     
    90+4
    Poslední minuta hry je tady!
     
    90+4
    Třetí žlutá karta během tří minut. Tentokrát je pokutován záložník veronských Greco za zastavení rozeběhnutého Quagliarelly.
     
    90+3
    Dalším hříšníkem je Baselli, za svůj faul na Greca poblíž středového kruhu.
     
    90+2
    Na Toniho posílal centr z levé strany obránce "Dog" Souprayen. Ten ve vzduchu padl k zemi a vzápětí se dožadoval penalty, přes všechny jeho protesty a výtky, prosby a tužby, se pokutového kopu nedočkal. Vykoledoval si jen žlutou kartu za svojí prořízlou pusu.
     
    90+1
    Jeho pobídka do vápna nenašla nikoho ze svých, Turín se tak může nyní opět v klidu soustředit na útočení. Začnou od Padelliho.
     
    90
    Viviani si staví míč k dalšímu přímému kopu z hranice 40 metrů.
     
    90
    V závěru utkání se nastavují 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    89
    Molinarův přízemní centr před bránu dokázal zachytit Márquez, před dotírajícím Quagliarellou.
     
    88
    Aktivní je nováček na hřišti. Bombér Pazzini si zpracoval míč na hranici 30 metrů, dalším rychlými kroky si udělal prostor ke střele a tvrdě vypálil. Jeho projektil skončil nad brankou. A oba týmy tak budou sledovat odkop od brány Turína.
     
    87
    Žlutomodří jsou na půlce Granty, kde tlačí na obranu soupeře.
     
    86
    Pazzinimu je pískán útočný faul poté, co se ohnal po Janssonovi.
     
    85
    Prudký déšť stěžuje kombinace fotbalistům v poli, přesto hrají ve velké rychlosti, tentokrát až moc rychle hrál Baselli, jemuž odskočil míč za postranní čáru.
     
    84
    Trenér Mandorlini posiluje útok dalším bijcem do vápna G. Pazzinim. Ten na svou v dresu Gialloblu také ještě čeká.

    Jakub Martiňák

    Branky: 49. Toni (pen.), 72. Juanito (Viviani) – 67. Baselli, 73. Acquah

    Karty:   62. Pisano (VRN), 65. Janković (VRN), 82. R. Márquez (VRN), 90+2. Toni (VRN), 90+4. Greco (VRN) – 11. Avelar (TUI), 90+3. Baselli (TUI)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:20.
    Hellas Verona: Rafael – Pisano, R. Márquez, Moras, Souprayen – Sala (84. Ionita), Viviani, Greco – Siligardi (63. Janković), Toni (C), Juanito (83. Pazzini).
    Náhradníci: Gollini, Coppola – Winck, Bianchetti, Helander, Albertazzi, Ionita, Rômulo, Wszolek, Zaccagni, Pazzini, Janković.

    Turín FC: D. Padelli – Bovo, Glik (C), Molinaro – Peres, Baselli, Vives, Obi (51. Acquah), Avelar (16. P. Jansson) – Quagliarella, Belotti (58. Maxi López).
    Náhradníci: Ichazo, Castellazzi – Zappacosta, P. Jansson, Prcić, Benassi, Acquah, Josef Martínez, Maxi López, Amauri, Mantovani.

    Rozhodčí: Massimiliano Irrati – G. Vuoto, R. Di Vuolo
    thejrc.org