Vrchlabí – Tábor 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 11:0 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:0 (kon.)
Technika Brno – Frýdek-M. 0:2 (kon.) | Vsetín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Kobra – Řisuty 7:2 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 4:3 (po pr.) | Sokolov – Děčín 6:4 (kon.) | Kolín – Bílina 4:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.) | Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 4:3 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (3:1, 0:2, 1:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Pondělí 28.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako kdyby mě bruslaři slyšeli a chtěli je zpochybnit, zničehonic se znovu totiž ujali nejtěsnějšího vedení! Dušan Mendl předložil lahůdkový pas do levého kruhu TOMÁŠI LUDVÍKOVI, jenž si srovnal ideálně puk na hůl a tvrdě vypálil zápěstím. Brankář Svoboda zřejmě i přes padajícího spoluhráče nic neviděl a puk mu zapadl do sítě! Asistence: Dušan Mendl.
     
    38:01
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, skutečně přichází! Havlíčkův Brod úplně přestal hrát a krajský rival z Vysočiny toho dokonale využil k vyrovnání! Kotouč od Martina Vysloužila putoval na hůl LIBORA BEZDĚKA, který v mírném úhlu na pravé straně práskl v pádu do puku a jeho dělovka zapadla až do sítě! Asistence: Martin Vysloužil, Lukáš Siřiště.
     
    34:10
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    A pozor, Medvědi snížili na nejtěsnější rozdíl, i když už to vypadalo, že jejich největší tlak vyzněl do ztracena! Po nahození od modré čáry Jiřího Kubáta se chopil puku před bránou úplně volný MARTIN VYSLOUŽIL a zblízka nedal brankáři Dusíkovi žádnou šanci! Asistence: Jiří Kubát.
     
    17:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale havlíčkobrodští fanoušci radují, zasloužený gól Bruslaři přeci jen vstřelili ještě před přestávkou! Po nahrávce Miroslava Dubna se dostal k puku DAVID KOZLÍK, jenž byl úplně sám a z mírného úhlu na pravé straně neměl problém s tím, aby propálil přesouvajícího se brankáře Svobodu! Rovněž on vstřelil svou premiérovou branku v této sezoně! Asistence: Miroslav Duben.
     
    07:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili v oslabení, což se jim podařilo už proti Klášterci nad Ohří v minulém utkání dvakrát, a dokonávají obrat! Prsty v tom měl první útok, který založil bleskový protiútok, Lukáš Endál posunul puk do jízdy DAVIDU VALOVI a ten z mírného úhlu na pravé straně skóroval přesně ke vzdálenější tyčce, čímž vstřelil svou první branku! Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Duben.
     
    01:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Bruslaři se hodně důrazně natlačili před brankoviště, po Petru Kuchtovi dostal k puku JAKUB KOŘÍNEK a jeho ránu přes nepřehlednou skrumáž od modré čáry si brankář srazil ramenem sám za záda! Asistence: Petr Kuchta.
     
    00:30
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí soubor, hned první střela na bránu Pelhřimova otevřela gólový účet zápasu! Na levém křídle se chopil puku FILIP BENEŠ, nabral rychlost a z mírného úhlu na levé straně tvrdě vypálil příklepem nad rameno gólmana Dusíka! Asistence: Adam Vylíčil, Jakub Kůrka.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kořínek (Kuchta), 8. Vala (Endál, Duben), 18. Kozlík (Duben), 48. Ludvík (Mendl) – 1. Beneš (Vylíčil, Kůrka), 35. Vysloužil (Kubát), 39. Bezděk (Vysloužil, Siřiště)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Hlídek, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Kraučuk, Cejpek, Michálek.
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Svoboda (Černý) – Kubát "C", D. Kasalý, A. Hájek, Adam, Kůrka, Rossman, Z. Jelínek – Vysloužil, Bezděk "A", Beneš – Martin Hadrava, F. Kasalý, Vylíčil – Kopic, Roupec, Siřiště, Bonnel.

    Rozhodčí: Michal Dědek – Pavel Kříž, Ivan Čuňočka

    Diváci: 685
    bahis siteleri