Vrchlabí – Tábor 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 11:0 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:0 (kon.)
Technika Brno – Frýdek-M. 0:2 (kon.) | Vsetín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Kobra – Řisuty 7:2 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 4:3 (po pr.) | Sokolov – Děčín 6:4 (kon.) | Kolín – Bílina 4:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.) | Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 4:3 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (3:1, 0:2, 1:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Pondělí 28.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Brána hostů zůstává prázdná, brankář Svoboda zůstal na střídačce a Pelhřimov zkouší power-play!
     
    59:15
    Obrovská komplikace pro domácí, na trestnou lavici usedá Josef Kolda (HBR) za sekání a hosté budou hrát přesilovku! Samozřejmě si hned vyžádali oddechový čas.
     
    56:29
    Tohle je možná rozhodující okamžik celého zápasu! Dvouminutový trest sudí udělil Aleši Hájkovi (PEL) za napadení.
     
    55:34
    Kotouč se divně odrazil a brankář Dusík vůbec nevěděl, kde je! Naštěstí si toho rychle všiml a betonem vyrazil ránu od přední tyčky, jíž vyslal z kruhu Filip Kasalý!
     
    55:10
    Martin Vysloužil zkoušel odražený puk z úhlu usměrnit přímo ze vzduchu za záda brankáře Dusíka, naštěstí pro domácí se mu to nepovedlo!
     
    53:27
    Lední Medvědi mají skvělou šanci vyrovnat, na lavici hanby byl vykázán ke dvěma minutám David Michálek (HBR) za nedovolené bránění.
     
    52:49
    Jevgenij Kondratěv zamíchal s pukem před brankářem Svobodou a snažil se rychlou kličkou si položit gólmana a skórovat k tyčce, ale už byl vytlačen do velkého úhlu!
     
    52:30
    Jevgenij Kondratěv nahrál Dušanu Mendlovi, jenž střílel zblízka, ale nesešteloval si dobře mířidla! Havlíčkův Brod je nebezpečný čím dál víc!
     
    52:12
    Lukáš Endál měl na holi branku a mohl přiblížit svůj tým hodně výrazně tříbodovému zisku. Zblízka ale nezakončil vůbec dobře a trefil jen gólmana Svobodu!
     
    49:54
    Domácí se dopustili zbytečného útočného faulu. Tomáš Ludvík (HBR) dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    47:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako kdyby mě bruslaři slyšeli a chtěli je zpochybnit, zničehonic se znovu totiž ujali nejtěsnějšího vedení! Dušan Mendl předložil lahůdkový pas do levého kruhu TOMÁŠI LUDVÍKOVI, jenž si srovnal ideálně puk na hůl a tvrdě vypálil zápěstím. Brankář Svoboda zřejmě i přes padajícího spoluhráče nic neviděl a puk mu zapadl do sítě! Asistence: Dušan Mendl.
     
    41:12
    Ihned po vhazování vypálil Kirill Vlasov z pravého kruhu a hlavní rozhodčí rozpažoval, kotouč se možná otřel lehce o protější tyčku!
     
    40:49
    Havlíčkův Brod sebral Ledním Medvědům ve svém pásmu puk, po pravém křídle se prohnal až mezi kruhy Patrik Přidal a jeho prudká rána po ledě minula jen o kousek levou Svobodovu tyčku!
     
    39:38
    Filip Kasalý si najel až před brán u a do poslední chvíle čekal na pohyb gólmana Dusíka, ale ten se nenechal rozhodit, počkal si až do poslední chvíle a vystrčeným betonem nepustil puk za svá záda!
     
    39:38
    Martin Hadrava poslal do úniku Filipa Kasalého, který byl seknut a je z toho trestné střílení!
     
    38:23
    Jevgenij Kondratěv už si rovnal puk na hůl před brankovištěm, ale nakonec nedokázal zakončit pod tlakem. Zezadu ho hodně tvrdě srazil k zemi Miroslav Kopic (PEL) a naprosto právem obdržel 2 minuty za napadení.
     
    38:01
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, skutečně přichází! Havlíčkův Brod úplně přestal hrát a krajský rival z Vysočiny toho dokonale využil k vyrovnání! Kotouč od Martina Vysloužila putoval na hůl LIBORA BEZDĚKA, který v mírném úhlu na pravé straně práskl v pádu do puku a jeho dělovka zapadla až do sítě! Asistence: Martin Vysloužil, Lukáš Siřiště.
     
    36:09
    Hosté jsou aktivní a v obraně domácích se začínají objevovat okénka. Adam Vylíčil uháněl sám na gólmana Dusíka, ale ten se blýskl skvělým zákrokem a puk za svá záda nepustil!
     
    35:18
    Lukáš Endál kličkoval v rohu útočného pásma a vysloužil si faul. Na led ho poslal Filip Kasalý (PEL), který usedl ke dvěma minutám za držení protihráče.
     
    34:10
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    A pozor, Medvědi snížili na nejtěsnější rozdíl, i když už to vypadalo, že jejich největší tlak vyzněl do ztracena! Po nahození od modré čáry Jiřího Kubáta se chopil puku před bránou úplně volný MARTIN VYSLOUŽIL a zblízka nedal brankáři Dusíkovi žádnou šanci! Asistence: Jiří Kubát.
     
    31:44
    Jakub Kořínek (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    30:17
    Jevgenij Kondratěv ztratil puk a z levého křídla v situaci 2 na 1 zakončoval Filip Kasalý. Brankář Dusík vyrazil puk a vyřešil i následné dorážky!
     
    29:07
    Havlíčkův Brod může navýšit své vedení při další přesilové hře. Rozhodčí udělil dvouminutový trest Martinu Vysloužilovi (PEL) za krosček.
     
    23:16
    Nakonec z toho Lední Medvědi nic nevytěžili. David Kozlík (HBR) obdržel 2 minuty za vysokou hůl.
     
    22:15
    Moc hezká akce druhé lajny domácích! Petr Kuchta našel před brankovištěm Ondřeje Hlídka, jenže jeho rána skončila na výstroji gólmana Svobody!
     
    21:30
    Kirill Vlasov našel z rohu pásma nádhernou nahrávkou mezi kruhy "zaparkovaného" Jevgenije Kondratěva, jenž z první minul Svobodovu bránu!
     
    19:52
    Gordon Bonnel posunul puk zpoza brány před brankoviště na Martina Hadravu, jenž okamžitě střílel, ale byl už příliš blízko a vylámal si zuby na betonech pozorného gólmana Dusíka!
     
    19:00
    Dobré střídání předvedla čtvrtá formace Havlíčkova Brodu! Nahrávku zpoza brány dostal před brankoviště dnešní sedmnáctiletý debutant David Michálek, ale netrefil dobře puk!
     
    17:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale havlíčkobrodští fanoušci radují, zasloužený gól Bruslaři přeci jen vstřelili ještě před přestávkou! Po nahrávce Miroslava Dubna se dostal k puku DAVID KOZLÍK, jenž byl úplně sám a z mírného úhlu na pravé straně neměl problém s tím, aby propálil přesouvajícího se brankáře Svobodu! Rovněž on vstřelil svou premiérovou branku v této sezoně! Asistence: Miroslav Duben.
     
    16:20
    Filip Kasalý to ale udělal hodně dobře, když krásně objel protihráče a postupoval v situaci 2 na 1 společně s Martinem Hadravou vpřed. Druhému jmenovanému nahrál, ale ten těžkou nahrávku usměrnil jen vedle pravé Dusíkovy tyče!
     
    16:05
    Bruslařům se nabídla dobrá příležitost dostat se do dvougólového trháku. Na trestnou lavici usedá ke dvouminutovému trestu Adam Vylíčil (PEL) za hákování.
     
    11:08
    Současně jsou na 2 minuty vyloučeni Aleš Hájek (PEL) za hrubost a Lukáš Endál (HBR) rovněž za hrubost. Ke strkanici došlo po přerušení hry u brány hostů. Hraje se 4 na 4.
     
    09:02
    Jevgenij Kondratěv se zničehonic ocitl sám před soupeřovou bránou, ale zblízka nedokázal padajícího gólmana Svobodu prostřelit!
     
    07:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili v oslabení, což se jim podařilo už proti Klášterci nad Ohří v minulém utkání dvakrát, a dokonávají obrat! Prsty v tom měl první útok, který založil bleskový protiútok, Lukáš Endál posunul puk do jízdy DAVIDU VALOVI a ten z mírného úhlu na pravé straně skóroval přesně ke vzdálenější tyčce, čímž vstřelil svou první branku! Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Duben.
     
    07:12
    Libor Bezděk se snažil zakončit zpoza brány, ale ani jednou se mu to nepovedlo. Vykoledoval si alespoň faul, na lavici hanby zamířil David Kozlík (HBR) za hákování.
     
    02:33
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a okamžitá střela zacinkala na tyčku! V ochozech to jen zklamaně zahučelo, velká smůla Bruslařů!
     
    01:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Bruslaři se hodně důrazně natlačili před brankoviště, po Petru Kuchtovi dostal k puku JAKUB KOŘÍNEK a jeho ránu přes nepřehlednou skrumáž od modré čáry si brankář srazil ramenem sám za záda! Asistence: Petr Kuchta.
     
    00:30
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí soubor, hned první střela na bránu Pelhřimova otevřela gólový účet zápasu! Na levém křídle se chopil puku FILIP BENEŠ, nabral rychlost a z mírného úhlu na levé straně tvrdě vypálil příklepem nad rameno gólmana Dusíka! Asistence: Adam Vylíčil, Jakub Kůrka.
     
    00:20
    Havlíčkův Brod zavezl puk až před soupeřovo brankoviště, kde bylo pořádně rušno! Nikdo z domácích ale nedokázal dotlačit puk za záda gólmana Svobody!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kořínek (Kuchta), 8. Vala (Endál, Duben), 18. Kozlík (Duben), 48. Ludvík (Mendl) – 1. Beneš (Vylíčil, Kůrka), 35. Vysloužil (Kubát), 39. Bezděk (Vysloužil, Siřiště)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Hlídek, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Kraučuk, Cejpek, Michálek.
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Svoboda (Černý) – Kubát "C", D. Kasalý, A. Hájek, Adam, Kůrka, Rossman, Z. Jelínek – Vysloužil, Bezděk "A", Beneš – Martin Hadrava, F. Kasalý, Vylíčil – Kopic, Roupec, Siřiště, Bonnel.

    Rozhodčí: Michal Dědek – Pavel Kříž, Ivan Čuňočka

    Diváci: 685
    bahis siteleri